nepodesan lascivan sadrzaj na facebook-u

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na drustvenoj mrezi fejsbuk pojavljuju se slike intimnih delova tela sa vulgarnim sadrzajem,iako to nije dozvoljeno po facebook analogiji.deca raznog uzrasta istrazuju facebook,pa bi se pored interneta bilo potrebno i pozabaviti facebook stranicama i raznim vidomvima aplikacija koje ova drustvena mreza nudi.

treba se baviti uzrocima za takvo ponasanje, a ne baviti se posljedicama...tako da djeco slobodno skidajte se ima tamo nekih cika, koji bi da vam placaju za to...

na drustvenoj mrezi fejsbuk pojavljuju se slike intimnih delova tela sa vulgarnim sadrzajem,iako to nije dozvoljeno po facebook analogiji.deca raznog uzrasta istrazuju facebook,pa bi se pored interneta bilo potrebno i pozabaviti facebook stranicama i raznim vidomvima aplikacija koje ova drustvena mreza nudi.

Svaka neprikladna slika može da se prijavi i biće uklonjena. A deci raznih uzrasta treba zabraniti pristup FB-u, ili ga bar omogućiti uz nadzor roditelja.

dobro? prijavi sliku, ignoriši sliku, ne daj deci fejsbuk

Zašto bi Facebook to učinio? Pa klinci i adolescenti su njihove najbolje mušterije.Čovek treba da bude ili dečije pameti ili mentalno zaostao da visi na Fejsu.

Ma ne mislim da FB zabrani pristup deci (realno to nikako nije moguće), već roditelji svojoj deci da ga zabrane ili bar ograniče. Nije ni on tako loš ako umeš da ga normalno koristiš - pod ‚‚normalno'' podrazumevam dopisivanje i zezanje sa ljudima koje znaš.

Ma ne mislim da FB zabrani pristup deci (realno to nikako nije moguće), već roditelji svojoj deci da ga zabrane ili bar ograniče. Nije ni on tako loš ako umeš da ga normalno koristiš - pod ‚‚normalno'' podrazumevam dopisivanje i zezanje sa ljudima koje znaš.

ma nista se tim ne bi rijesilo...treba promjeniti svijest djece...ako ne bude fejsbuk bice nesto drugo....

Današnji roditelji nažalost nisu motivisani da se preterano druže sa svojom decom.Anestezija uma.Dođu sa posla i sede ispred tv-a i kompa praznih glava.

Meni su jos gori oni roditelji koji misle da je slatko da stavljaju slike svoje gole dece na kupanju ili na plazi, neka beba od 3 god i sl. To treba kaznjavati.Ljudi nemaju uopste osecaj da hiljade ljudi pregeldavaju stranice. Uopsteno treba biti oprezan sta stavljas na naslovnu.A inace ne volim fejsbook. Mnogi zive na fejsbooku. Pre izvesnog vremena, upoznam devojku, lepa prica, i nadje me na fejsbuku i vidim da insistira da tamo komuniciramo.Ne saljem joj poruke. Nisam ja tvoj fesjbuk obozavalac, Ako ti se neko svidja i zelis da upoznas tu osobu, mrdni dope iz svog elektronskog 500 Gigabajta komfora, i nadji se samnom.Ako ne, idi i nastavi da zivis u svojoj vestackoj iluziji...

Meni su jos gori oni roditelji koji misle da je slatko da stavljaju slike svoje gole dece na kupanju ili na plazi, neka beba od 3 god i sl. To treba kaznjavati.Ljudi nemaju uopste osecaj da hiljade ljudi pregeldavaju stranice. Uopsteno treba biti oprezan sta stavljas na naslovnu.A inace ne volim fejsbook. Mnogi zive na fejsbooku. Pre izvesnog vremena, upoznam devojku, lepa prica, i nadje me na fejsbuku i vidim da insistira da tamo komuniciramo.Ne saljem joj poruke. Nisam ja tvoj fesjbuk obozavalac, Ako ti se neko svidja i zelis da upoznas tu osobu, mrdni dope iz svog elektronskog 500 Gigabajta komfora, i nadji se samnom.Ako ne, idi i nastavi da zivis u svojoj vestackoj iluziji...

ma dobro te slike su mi bezveze, retardirane, ali ne gledam tim ocima da ih ne treba stavljati zbog necijih prljavih umova...meni je to samo glupo...

Nije dozvoljeno po fejsbuk analogiji? :lol: Hm, okej, neka ga..

Koliko znam na fejsbuku tehnički i jeste zabranjen pristup mlađim od koliko već godina.. 13 godina, sad sam potražio.. I ne, neću da prepravim post, neka ga ovako kako ga kucam :lol: Dakle, tehnički, deci i jeste zabranjen pristup, a fejsbuk i da hoće da zabrani pristup nekima to je nemoguće ako neko želi da zaobiđe pravila.. A deca žele.. Jedini način da im se stvarno zabrani pristup jeste, ne znam, da uneseš broj lične karte il tako nešto i da moraš da se registruješ na svoje ime :lol: U nekim zemljama već je običaj da firme zatraže šifre fejsbuk naloga svojih zaposlenih, koliko god to nezakonito bilo, kao korak dalje od samog praćenja aktivnosti zaposlenih.. Tako da ono, neko ko ima distopijsko viđenje budućnosti mogao bi da pretpostavi da smo tamo i krenuli, svako mora imati fejsbuk sa svojim imenom i prezimenom.. Ali ja ne :lol:

Elem, tako nešto se uvek može privući, dete može da ode u školu i na putu do škole da naiđe na manijaka koji će da se skine go.. Šta sad, treba da budemo non stop uz decu i da ih pazimo, držimo ih pod staklenim zvonom? Svašta, gledam današnju decu, roditelji ih dovoze u školu i čekaju posle iste.. Kad sam ja išao svi smo išli pešaka ili bajsom, i niko se nije plašio, a ja još i nisam mator.. Ne znam čemu ova paranoja i takvo fatalističko viđenje sveta, svuda vidite neko zlo kojeg se treba plašiti :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back