Nije dozvoljeno po fejsbuk
analogiji?

Hm, okej, neka ga..
Koliko znam na fejsbuku tehnički i jeste zabranjen pristup mlađim od koliko već godina.. 13 godina, sad sam potražio.. I ne, neću da prepravim post, neka ga ovako kako ga kucam

Dakle, tehnički, deci i jeste zabranjen pristup, a fejsbuk i da hoće da zabrani pristup nekima to je nemoguće ako neko
želi da zaobiđe pravila.. A deca žele.. Jedini način da im se stvarno zabrani pristup jeste, ne znam, da uneseš broj lične karte il tako nešto i da moraš da se registruješ na svoje ime

U nekim zemljama već je običaj da firme zatraže šifre fejsbuk naloga svojih zaposlenih, koliko god to nezakonito bilo, kao korak dalje od samog praćenja aktivnosti zaposlenih.. Tako da ono, neko ko ima distopijsko viđenje budućnosti mogao bi da pretpostavi da smo tamo i krenuli, svako mora imati fejsbuk sa svojim imenom i prezimenom.. Ali ja ne
Elem, tako nešto se uvek može privući, dete može da ode u školu i na putu do škole da naiđe na manijaka koji će da se skine go.. Šta sad, treba da budemo non stop uz decu i da ih pazimo, držimo ih pod staklenim zvonom? Svašta, gledam današnju decu, roditelji ih dovoze u školu i čekaju posle iste.. Kad sam ja išao svi smo išli pešaka ili bajsom, i niko se nije plašio, a ja još i nisam mator.. Ne znam čemu ova paranoja i takvo fatalističko viđenje sveta, svuda vidite neko zlo kojeg se treba plašiti