NEPISANA PRAVILA...ZNATE LI DA...

Zar je toliko proslo?

Sto se ne javis onda.Sta radis toliko na forumu a ne pises,jel nas spijuniras?

pomera se raspored kuća i vladara... godinama sam računala 7:20 kao vreme rođenja i sve se lepo uklapalo.
u krštenici piše 8:15... i to bi trebalo da bude validno, radije se oslanjam na zvaničan podatak, nego na nečije sećanje.

aspekti ostaju isti, u svakom slučaju.

Ispravno je sto oni rade,ali isto tako ispravno je i tvoje.Desava se i kad su pitanju tacni podaci da se u horoskopu nijedna prognoza ne ispuni.To se desava svakom astrologu,retko,ali se desi,mada svakodnevna analiza kao analiza pogadja stvari u preko 90%.

Od astrologije ne treba ocekivati previse i juriti svaki tranzit cekajuci da donese radnju.Glavni zivotni dogadjaji i prekretnice se vide kao i karakter subjekta.

Isto tako,ako osoba krene putem samorazvoja,sami aspekti se vremenom trancendetiraju i karta se moze baciti u vodu.Covek uzima sudbinu u svoje ruke i postaje gospodar svoje sudbine.

Losi aspekti se osete,ali osoba ne naseda na radnju i provokaciju koju oni donose,vec se razvoj dogadjaja odvija po cvrdstom scenariju koji je u glavi.

Mars napravi aspekt,a umesto da osoba strada od masine,desi se da malo zasece prst nozem.

Poslednja izmena:
Хммм...
Нисам сигурна колико је то трансцендирање могуће код човека који се не бави астрологијом или није Буда главом и брадом. ;)
Углавном се не дешава.
И управо због тога сам забаталила западну астрологију и пребацила се на традиционалну.
Егзактнија је и нема те мантре о држању судбине у својим рукама.
Све је у рукама Бога.

Moze.

U Eri Riba kosmicke energije su bile zakljucane i rezervisane samo za odabrane,pa i tada uz velika odricanja i zrtve.

Doba Vodolije donosi lakse prizemljenje i poimanje istog,vidimo i na cisto materijalnim stvarima koliko toga se promenilo od industrijske revolucije na ovamo,kakav zamah je uhvacen.Tako je isto i sa spiritualnoscu.Sve vise je onih koji vide i sticu razumevanje sopstvenog univerzuma i sireg makrokosmosa koji ga okruzuje.

Ovo mi se strasno dopada :) Daje optimizma :)
Isto tako,ako osoba krene putem samorazvoja,sami aspekti se vremenom trancendetiraju i karta se moze baciti u vodu.Covek uzima sudbinu u svoje ruke i postaje gospodar svoje sudbine.

Losi aspekti se osete,ali osoba ne naseda na radnju i provokaciju koju oni donose,vec se razvoj dogadjaja odvija po cvrdstom scenariju koji je u glavi.

Mars napravi aspekt,a umesto da osoba strada od masine,desi se da malo zasece prst nozem.

Bravo i hvala. I sam sam sumnjala u to ali sad sam dobila potvrdu i od tebe.

Ne spijuniram, na forumu nisam bila od 19.09. iz svojih razloga, do pre neki dan dok me niste "prozvali", salim se za ovo prozvali.

mars pravi aspekte "svaki čas"...taman posla da se strada tako često...čak se i ne posečemo tako često...on može dati samo pojačanu nervozu, izmedju ostalog...ili poriv da se nešto učini...bez spoljnih planeta se ne dešavaju krupne stvari...
a samorazvoj...pa i na to mora da ukaže sama karta...ne govorim o karti o kojoj smo pričali, već uopšteno...na taj put kreću mnogi, ali misli m da ga predje vrlo mali broj

Bravo i hvala. I sam sam sumnjala u to ali sad sam dobila potvrdu i od tebe.

Ne spijuniram, na forumu nisam bila od 19.09. iz svojih razloga, do pre neki dan dok me niste "prozvali", salim se za ovo prozvali.

Ali ne mozes bezati od svoje prirode,od sebe same se nigde ne moze pobeci.Devojke sa Mesecom u devetom mastaju o inostranstvu ne da bi im bilo lepo nekoliko dana vec od nemoci koje osecaju u sebi,a nisu u stanju da se suprostave.

Isto tako i ti,ne mozes biti nesto drugo do Device u podznaku,to je jedna od stvari koja je formirala tvoj karakter i ono tvoje unutrasnje.

Back