Neoprostivo...

Sasha85:
Tinar:
Pa, tebe niko ne tera da budesh mod. Ali poshto vec jesi, trebalo bi da bude malo vishe slobode. Prochitala sam i lepljivu i to je super, ali ne nalazimo se u nekom logoru vec na forumu. Malo vishe slobode, to je sve.

Ne,ne tera me... Ja sam dobrovoljno pristala da radim taj posao... I bas zato sto ga ja radim,a ne neko drugi,koji to nikada nije radio,ne volim da mi se mesa u posao...
A i ovde,kao sto su i mnogi drugi modovi rekli,nema demokratije... Postoje pravila koje se moraju postovati...
Tako je bilo i tako ce i biti...
Ma super shto si se dobrovoljno prijavila da radish ovo, ali kad je vec dobrovoljno... Svejedno, shvatam te ja kad govorish da ne treba da se vaskrsavaju teme koje vishe nemaju veze sa vezom i sve to, i ne zelim da ti se ni u shta mesham, samo kazem da bi trebalo svi malo da cooliramo. Zato i dolazim na forum, da se malo izduvam.

Electra:
I ja sam slab karakter... :oops:
s najboljom drugaricom nisam pricala zadnjih mesec dana, nismo se vidjale, nisu bili usijani telefoni... skroz smo se zapostavile... ali smo, srecom, uvidele da jos uvek volimo jedna drugu, da nedostajemo jedna drugoj i da zelimo da nastavimo ili obnovimo... svoje prijateljstvo. Tako da, nalazimo se u subotu... :wink:
Sto se ljubavi tice... pa... prosto znam da, kad bih bila jako zaljubljena, davala bih mu jedno milion sansi. Dobro, ne milion. Niko ne zasluzuje toliko. Ali jako se vezem za ljude, pa pretpostavljam da bi dobio BAR drugu... uvek... uvek kad sam zaljubljena. To je s jedne strane dobro, mislim to sto se vezem, ali s druge... uvek ce biti onih koji ce me iskoristavati a da ne skontam... Ima ih svakakvih...
Dosad tako neceg nije bilo, a iskreno se nadam da nece ni uskoro...
ufff... isto :roll:
sto se drugarice tice... recimo da je bilo tako, ali ta 'obnova' nikako da podje kako treba. stalno nesto zapne...
pitanje je bilo sta bi nas nateralo da uvidimo da je def kraj? p ne znam... nije samo zapostavljanje, ali prvo je nesto sto osetim. osetim da me gura negde sa strane, cak i kad prica sa mnom, cujemo se telefonom, ma zove me vise nego ikada... a opet, to nije to. ni sama ne zna sta zeli, pa se na meni izivljava. i na kraju, od velikog prijateljstva ostane neko kome moze da dodje da izbrblja najveci fazon i da bude faca, ako se 'slucajno' lose oseca u svom velikom drustvu... i ja nemam snage da se borim ni za sta. samo znam da ne zelim da budem lutka.
sto se ljubavi tice... :da: sta da ti kazem, sve si rekla...

Back