Неопходна продаја државне имовине

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
Држава ће бити приморана да прода део имовине и од тога финансира дефицит, рекао министар Млађан Динкић. Без продаје ЕПС-а и Аеродрома. Влада намерава да до краја године уговори кинески кредит од 850 милиона евра за Коридор 11, најавио Динкић

PTC

ne znam da li je pokrenuta tema ali sta ovaj lik misli,dok velja i vučko koji su za njega govorili sta već jeste sede sa njim u vladi?

kako možeš da se izvučeš iz dugova ako kreneš da prodaješ zadnje iz kuće a još se zadužuješ i ništa ne radiš,nemaš nikakvih prihoda?

na kraju ti dolaze kamataši da te odvale i uzmu kuću-tako će na kraju balade,kroz koju godinu biti sa srbijom;

i šta posle?

ko misli da odgovara sa nekakvim bzv. duhovitim doskočicama,neka ono u skokovima,prvo nije mi u tome ni do kolena a kamoli do struka pa da mi nesto odradi jer sam za to bog na forumu i sto se tice mene odo ja ili za nemačku ili za kanadu a sa imovinom ovde ću videti šta ću

Poslednja izmena:
Држава ће бити приморана да прода део имовине и од тога финансира дефицит, рекао министар Млађан Динкић. Без продаје ЕПС-а и Аеродрома. Влада намерава да до краја године уговори кинески кредит од 850 милиона евра за Коридор 11, најавио Динкић

PTC

ne znam da li je pokrenuta tema ali sta ovaj lik misli,dok velja i vučko koji su za njega govorili sta već jeste sede sa njim u vladi?

kako možeš da se izvučeš iz dugova ako kreneš da prodaješ zadnje iz kuće a još se zadužuješ i ništa ne radiš,nemaš nikakvih prihoda?

na kraju ti dolaze kamataši da te odvale i uzmu kuću-tako će na kraju balade,kroz koju godinu biti sa srbijom;

i šta posle?

ko misli da odgovara sa nekakvim bzv. duhovitim doskočiama,neka ono u skokovima,prvo nije mi u tome ni do kolena a kamoli do struka pa da mi nesto odradi jer sam za to bog na forumu i sto se tice mene odo ja ili za nemačku ili za kanadu a sa imovinom ovde ću videti šta ću

Nikakve dugove ne treba da priznamo a pogotovo vracamo.Duzni su oni nama kudikamo vise i para i zdravlja i ZIVOTA!:evil:

Na Forumu Ekonomija se zalazem da se prodaju javna preduzeca,pa i neke ustanove,bar do vrednosti od 49% posto bi posle toga bolje poslovala.

sto se asistent i unistitelj nije setio toga od 2004 do 2010?

da se setio i ubedio demokrate pa da je prodato,sad bi bila pesma a sto je prodato?

ne vredi,vrzino kolo,odavde mora da se ide..nista strasno,nasi su se selili ionako sa visle i odre,pa od 18 veka za severnu ameriku,posle 1945 isto i za australiju,migracije su normalna stvar

Back