Neonacistika

Archetype

Zainteresovan član
Poruka
326
Svi čekaju da ja otvorim i ovu temu, kao Novogodišnji, Božićni pokloni vaseljeni?
Da bi shvatili neonacizam,... treba zaboraviti, nevažne događaje, i osobe.
Smo ljudi koji se odričemo štetnog i nerealnog.
Brojke i slova suvišni i nepotrebni.
Šta se zaželi i zahteva, to se i ostvari.
Neonacizam je u današnje vreme kao Kominterna nekad vredan.
Antinarodni elementi, izvorno značenje, neprijatelji.
To vam je što vam je.

Svi čekaju da ja otvorim i ovu temu, kao Novogodišnji, Božićni pokloni vaseljeni?
To vam je što vam je.
Засад најглупљија тема на Пдф Политика. За све паре!

Zar ni ovde ne može bez komentara da SMO trolololo i okupatori?!

Babe i žabe, konci i lonci, dogme, u Neonacističkom zakoniku vrh.

Nikako ni propast, ponor, bljak, fuj, termini.

I 1389, 1999, da nam ponude, da ih pobijemo za džabe,..pobio bi ih ja, antifa je hoštaplerska!!!!

Zar ni ovde ne može bez komentara da SMO trolololo i okupatori?!

Babe i žabe, konci i lonci, dogme, u Neonacističkom zakoniku vrh.

Nikako ni propast, ponor, bljak, fuj, termini.

I 1389, 1999, da nam ponude, da ih pobijemo za džabe,..pobio bi ih ja, antifa je hoštaplerska!!!!
Очигледно да још ниси узео јутарњу дозу за смирење а расписао си се. Зато и трућаш овакве глупости.

Postulati:
Hipsteri, marihuane, sinisterstvo, šta nam krcun izgriza...samo za to će cz stadion sa leševima biti ispunjen, ne samo srušen..ako nastave.

Podsećanje, kosmopolitizam, crno-beli svet, oligrahija, na šta su se nameračili na nas Zapadne Srbe, istočni srbi...i oni su prošli kako su prošli.

Mi smo gomorizam, gromizam, ako sodomizam, satanizam forsiraju neprijatelji nam.

Mnogo u nepovrat je otišlo ovo,.. što ispravnije, više se reguliše zakonima i protokolom, bolje za sve, smo ista fela.

To vam je što vam je.
Kakvi kondori tebi lete po glavi da mi je znati

Verovatno je istina, sa cinizmom govorim,
za nas je nekad bilo greh na 2 različita mesta iste bitke voditi, sad je prevaziđeno.

Za njih je užas, da se spomene kosmopolitizam, a mondijalizam izostavi.

Skorije za nas, fašizam i nacizam u istoj rečenici +, za njih noćna mora...smo mi oba.

Za nas influenceri i examplari, bilo gde socijalno napredno √ , ne za njih.

Možda nebitna tema, ili za drugi potforum, su nam negativa?
A bedak je ako znamo gde nismo dobri?!

Poslednja izmena:
Verovatno je istina, sa cinizmom govorim,
za nas je nekad bilo greh na 2 različita mesta iste bitke voditi, sad je prevaziđeno.

Za njih je užas, da se spomene kosmopolitizam, a mondijalizam izostavi.

Skorije za nas, fašizam i nacizam u istoj rečenici +, za njih noćna mora...smo mi oba.

Za nas influenceri i examplari, bilo gde socijalno napredno √ , ne za njih.

Možda nebitna tema, ili za drugi potforum, su nam negativa?
A bedak je ako znamo gde nismo dobri?!
ALELUJA !!

Pa predsednik, kralj, hejt, stalk kluba đakona Ilića, i bećkovića...vekovna tradicija.

Počivši Mirko Chelsea je predsedavao hejterstvom nad draškovićem i veljom seljom.

Кога 4 злобника мрзе, убијају, знајте да вас лажу, нарочито смо доказали да су њофре, изетбеговићи, ругове, дрновшек, њихов сој.

I ubistvo Duleta Kerkeza, nam daje za pravo da im ogomorimo decu, kao što naše osodomljuju, a da su za ludare, tvorza, ne dovodim u pitanje.

Kad su bili atestirani neka druga dva Beograđanina nekad, prigradske dronfulje su ih lagale da su oni iste osobe kao primer ovde, nadimci Počivših Partizanvoh vojnika, junaka... i oni su se izbezumili, i javnost, te su krvoprolića sledela.

SAD neke slične njima kalašture prevaru zbore:
"oni sa ulica jogiji, vehabe, antivakseri, tinta". To tek nešto šta su antifa, hipici đakoni, selje!!!!??

Mi nismo tupsoni, ni glupsoni, ni hipici, ni pudlice!!!!

To vam je što vam je.
:lol: Neonacistika. :lol: Zvuči kao naziv za tematsku enciklopediju.

Pa predsednik, kralj, hejt, stalk kluba đakona Ilića, i bećkovića...vekovna tradicija.

Počivši Mirko Chelsea je predsedavao hejterstvom nad draškovićem i veljom seljom.

Кога 4 злобника мрзе, убијају, знајте да вас лажу, нарочито смо доказали да су њофре, изетбеговићи, ругове, дрновшек, њихов сој.

I ubistvo Duleta Kerkeza, nam daje za pravo da im ogomorimo decu, kao što naše osodomljuju, a da su za ludare, tvorza, ne dovodim u pitanje.

Kad su bili atestirani neka druga dva Beograđanina nekad, prigradske dronfulje su ih lagale da su oni iste osobe kao primer ovde, nadimci Počivših Partizanvoh vojnika, junaka... i oni su se izbezumili, i javnost, te su krvoprolića sledela.

SAD neke slične njima kalašture prevaru zbore:
"oni sa ulica jogiji, vehabe, antivakseri, tinta". To tek nešto šta su antifa, hipici đakoni, selje!!!!??

Mi nismo tupsoni, ni glupsoni, ni hipici, ni pudlice!!!!
Kaze, Stendal (pisac), sustinski: Roman - to je ogledalo koje se nosi kraj puta...
I sad je nekom kriv onaj sto nosi to ogledalo u kom se ogleda i plavetnilo neba
ali i kaljuga koja prska na sve strane, umesto neki za to odgovorni nastojnik puteva... ;)

Ipak, sudeci po nacinu na koji pises, ovde je nekako pre u pitanju nekakav roman hiperbolizovanog toka svesti,
neupuceni kazu `moderno`, sve moderno nasta iz realizma kao prethodnog pravca, a ovde se, istini za volju, realizam malo i brljavi, makar i kao premisa.
Treba reci, znati, i umeti...

Prelistah svoju temu o Levičarskoj politici, 4 blupera su se potkrala:
Jedna mi fotka, manje dobra nevidljivog stelta trupa preživela,
Pesma One Rode to Asa Bay je, ne Road.
I sam ja ambideksterozan oduvek, levaštvo čestica iz davnih vremena koju protežiram na ovom portalu.
Takođe, Jami nisam pomenuo a tamnokosu pevaljku jesam.

Tako da je ovo više nego parodija na Metaliku, naučna teza, aktuelni osvrt, i potvrda građanskog bunta.

U vreme nekad čaše poluprazne, skloni pretpostavkama, zapostavljana desna misao i leva većina čovečanstva, preneviđenost.
4 dušmana Srbiju našu morila, i ispravka je izvršena...apokalipse neće biti.

Ipak, sudeci po nacinu na koji pises, ovde je nekako pre u pitanju nekakav roman hiperbolizovanog toka svesti,
:lol:
Пре, да је подсвести.
Јер, ко има воље да "угане мозак" думајући шта је писац хтео да каже- кад ни писцу није баш најјасније?
//////***
Пошто била ганџа?:prstic:

Back