gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
koji su to znaci po kojima može da se vidi da neobavezna kombinacija prerasta u nešto više? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi znak je to sto si uopste pocela da razmisljas o tom ''necem vise''.koji su to znaci po kojima može da se vidi da neobavezna kombinacija prerasta u nešto više?![]()
Sta znaci neobavezna kombinacija![]()
Prvi znak je to sto si uopste pocela da razmisljas o tom ''necem vise''.
A visi nivo je sex sa obavezamaNisu mi jasne te kombinacije, ko kad tu koga zove i kako to uopste funkcionise i koliko imaju tih neobaveznih kombinacija
koji su to znaci po kojima može da se vidi da neobavezna kombinacija prerasta u nešto više?![]()
koji su to znaci po kojima može da se vidi da neobavezna kombinacija prerasta u nešto više?![]()
pa di si bre, moja prva forumska ljubavi![]()
Grozna tema
mimimi mimimi
mene zanima druga strana, za sebe znam kad sam prsla..![]()
Kad te dovede kući i ti joj poljubiš kevu !
Mucnina, glavobolja, povracanje, iznenadna promena raspolozenja...![]()
kad te prvo kresne pa te posle vodi na veceru..koji su to znaci po kojima može da se vidi da neobavezna kombinacija prerasta u nešto više?![]()