neobjasnjivo

• Začetnik teme Začetnik teme sweti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pisem vam jel trebam od vas jedan savjet... upoznala sam prije 2 godine jednog zgodnog muskarca preko interneta. svidjeli smo se jedno drugom,pricali skoro o svemu... prvi put smo se vidjeli posle cetiri mjeseca poznanstva.u zadnje vrijeme tj u januaru i martu sreli smo se jos tri puta.govorio mi je da mu se puno svidjam i da ga jednostavno uzbudjujem.zadnja tri susreta smo se ljubili i mazili i bilo je jako lijepo,napominjem nismo bili sasvim intimni jer smo htjeli jos neko vrijeme sacekat...... dogovorili smo se da cemo vodit ljubav u ponedeljak prosle sedmice,oboje smo se na to jako radovali ali......kad smo bili u hotelskoj sobi nije nam uspjelo, oboje nismo imali pravu zelju....on se nije mogo uzbudit...nije nam jasno zasto je do toga doslo jer smo ove dvije godine imali jaku zelju za seksom.on sada mene krivi zato sto nije kao muskarac uspio i kaze da uopste nema zelju ni da me poljubi....odbija me od sebe iako zna da jako lijepo izgledam i da sam atraktivna i lijepa zena....napominjem ja sam u njega zaljubljena nije mi lako.molim vas ako neko zna zasto je tako na kraju ispalo... hvala unaprijed pozdrav -razocarana

Poceli ste prerano sa seksom. Poceti odmah nakon dve godine mazenja nije bas normalno. Trebali ste se ljubiti dve godine, maziti 30 a torbat zadnje godine zivota i posle smrti ziveti u vecnoj ljubavi.

pisem vam jel trebam od vas jedan savjet... upoznala sam prije 2 godine jednog zgodnog muskarca preko interneta. svidjeli smo se jedno drugom,pricali skoro o svemu... prvi put smo se vidjeli posle cetiri mjeseca poznanstva.u zadnje vrijeme tj u januaru i martu sreli smo se jos tri puta.govorio mi je da mu se puno svidjam i da ga jednostavno uzbudjujem.zadnja tri susreta smo se ljubili i mazili i bilo je jako lijepo,napominjem nismo bili sasvim intimni jer smo htjeli jos neko vrijeme sacekat...... dogovorili smo se da cemo vodit ljubav u ponedeljak prosle sedmice,oboje smo se na to jako radovali ali......kad smo bili u hotelskoj sobi nije nam uspjelo, oboje nismo imali pravu zelju....on se nije mogo uzbudit...nije nam jasno zasto je do toga doslo jer smo ove dvije godine imali jaku zelju za seksom.on sada mene krivi zato sto nije kao muskarac uspio i kaze da uopste nema zelju ni da me poljubi....odbija me od sebe iako zna da jako lijepo izgledam i da sam atraktivna i lijepa zena....napominjem ja sam u njega zaljubljena nije mi lako.molim vas ako neko zna zasto je tako na kraju ispalo... hvala unaprijed pozdrav -razocarana

U principu muškarci ne vole da im se dešavaju ovakvi pehovi, jer se stide od toga .... On se sada stidi od tebe i najlakše mu je da tebe optuži i da prekine svaki kontakt. Sujeta - ništa drugo. Verovatno je 2 godine pričao kako je super ljubavnik, a kad je trebao da se pokaže na delu - zakinuo .... i sad je to već previše za njega.

A meni se cini da ti to nas malo palis ovde!!??? I nesto mi sve lici da si u stvari musko jer samo nespretno da ne kazem glupo musko moze tako providno da se pretvara!! A i vi bre ljudi zar ne primecujete da vas covek zajebava?! Kakve budalastine!

Mozda ti silikoni ipak nisu dovoljno veliki...a i mozda "njemu" napumpas kitu istim ne bi li se odrzala uspravnom?!

dogovorili smo se da cemo vodit ljubav u ponedeljak

posle ove rečenice znao sam da je usledio fijasko....i tako i bi...

gleaj, cico, pa da on foonkcioniše...kako valja...da nije presoošio ko aoostralijski boonar....da ima praxu sa ribama...pa šo bi sa tobom koockao 2 godine pa tek onda kao U PONEDELJAK se....spajamo... vodimo ljoobav...zamal' da napišem ........tor*nje ..pa da me satre lexa.....ukratko....da ti objasnim.....sweti....taj nema pojma sa ženama ...a i ti si maloletna koliko mi se čini....sram te bilo...po hotelima...da ideš da se ...vodiš ljoobav sa neki nenormalni tipovi...

posle ove rečenice znao sam da je usledio fijasko....i tako i bi...

gleaj, cico, pa da on foonkcioniše...kako valja...da nije presoošio ko aoostralijski boonar....da ima praxu sa ribama...pa šo bi sa tobom koockao 2 godine pa tek onda kao U PONEDELJAK se....spajamo... vodimo ljoobav...zamal' da napišem ........tor*nje ..pa da me satre lexa.....ukratko....da ti objasnim.....sweti....taj nema pojma sa ženama ...a i ti si maloletna koliko mi se čini....sram te bilo...po hotelima...da ideš da se ...vodiš ljoobav sa neki nenormalni tipovi...

Ne može Lexa da te satre... ućutkali je :lol:

Jedino sto mi u celoj prici nije jasno je to da je on postao neocekivano grub... :confused:
Mozda se u medjuvremenu smuvao sa nekom "zaozbiljno", pa ko veli - daj da ja prekinem na sto grublji nacin da ne bih pao u iskusenje, a i da te ne laze bez veze, jer si se zacopala :confused:
Bemliga, nesto mu preselo 8)
Jesi li ga gnjavila pricama o tvojim nekim bivsim ljubavima, ili mozda o gomili muskih poznanika koje imas, ili o tvojim udvaracima?
Od toga je meni par puta preselo, zato i pitam...8)

Back