- Poruka
- 92.569
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš je simpičatanPre par dana
Pogledajte prilog 1006631
zaprepast....Pre par dana
Pogledajte prilog 1006631
ovaj kao da sam video u filmu Frankenstein Unbound s Dzonom Hurtom rahmetli...Ferrari 512S Modulo
Pogledajte prilog 1006559
Ferrari 512S Modulo bio je konceptni sportski automobil, prvi put predstavljen na sajmu automobila u Ženevi 1970.
a čudan je totalnoovaj kao da sam video u filmu Frankenstein Unbound s Dzonom Hurtom rahmetli...das`odusevis.
![]()
ej gadan je u pm. čak i boja. A pazi gume, još malo pa ko na današnjim off road biciklamaStout Scarab - prvi minivan na svetu predstavljen je 1932.
![]()
Ružan, ali izuzetno inovativan sa mnogo stvarčica koje su uvedene tek mnogo kasnije. Samonoseća karoserija, ravan pod, aluminijum, spiralne opruge i u poslednjoj verziji vazdušno ogibljenje bile su samo neke od novina. Nažalost sve je to koštalo veoma mnogo, tako da je visoka cena uz nedopadljiv dizajn bila razlog što ih je napravljeno ukupno samo 9 komada.
unutrašnjost je stvarno super, spolja i dalje ružan mada je metalik mnogo bolji i asocira na luksuzDa, tom je i boja gadna, mada je pravljen i u lepšoj, evo drugi ugao:
Pogledajte prilog 1007093
Motor V8 je bio smešten pozadi zbog čega su putnici manje čuli motor nego kod većine tadašnjih automobila. Unutrašnjost je bila bajna:
Pogledajte prilog 1007094
Hvala za moj grleni smeh nedeljnog jutra!Troter ce da ga kupi u inat, samo da zaradi prvi milion...![]()
![]()