tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.646
znači automobili koji su u svom vremenu tehnološki ili dizajnom odskakali, bili drugačiji od uobičajenog.
evo meni prvo pada na pamet:
evo meni prvo pada na pamet:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chevrolet Corvair? 1960-te proglasen za automobil godine? Za devet godina koliko su ga pravili prodato je 2 miliona Corvair automobila. Kako su to onda "odustali"?američki pokušaj da se motor ugradi nazad.
i dok su evropljani sa motorom nazad bili fino izbalansirani
ameri su na tom polju trebali još pure pojesti
na kraju su odustali![]()
Lupio si po obicaju ili si citao Ralf Nader-ov glupavi test. Pa on je za sva kola pisao isto. To se desava kada politicar uzme da pise recenzije o automobilima. Imas podatak koliko ljudi od tih 2 miliona koji su kupili ovaj auto je poginulo?Zsto što su ljudi ginuli bez prestanka.
Ja sam ti naveo argumente zbog kojih je auto bio nesiguran na putu a tvoji argumenti su na dečijem nivou : lažeš nemaš pojma i slično. Nebih te više zadržavao.Naravno...ako nema tvoj prijatelj onda je jedan bio parkiran blizu tebe. I onda tvoj "strucan komentar i dijagnoza" samo na osnovu pogleda... .Osim toga lazes. To je upravo ono sto je Ralf Nader napisao da je problem sa ovim kolima. "Swing-axle" suspenzija zbog koje neravnomerna raspodela tezine i pritisak u gumama mogu da izazovu tesko upravljanje, pogotovu ako su kola natovarena. Ali, veoma mali broj od 2 miliona vlasnika ovih kola je prijavio da ima problema sa ovime. Nisi napisao koliko je ljudi poginulo u ovim kolima?