Neobični automobili

• Začetnik teme Začetnik teme tots1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tots1

Aktivan član
Poruka
1.646
znači automobili koji su u svom vremenu tehnološki ili dizajnom odskakali, bili drugačiji od uobičajenog.

evo meni prvo pada na pamet:

vehicle_ad_standard_image_1c8a22eb5711461d49bcfdcdf5bb8060.jpg

Uzimajući u obzir kamionske trapove na tim američkim automobilima i naravno dijagonalke onda možeš misliti kakav je to bio mrtvački sanduk? Jedan je stajao sto godina tu blizu mene iznad kineske ambasade u k milutina. Plavi metalik gledao sam ga svaki dan. Napred lagan pozadi težak ko tuč. Daš gas ili izletiš u krivini ili te okrene biraj.

Naravno...ako nema tvoj prijatelj onda je jedan bio parkiran blizu tebe. I onda tvoj "strucan komentar i dijagnoza" samo na osnovu pogleda... .Osim toga lazes. To je upravo ono sto je Ralf Nader napisao da je problem sa ovim kolima. "Swing-axle" suspenzija zbog koje neravnomerna raspodela tezine i pritisak u gumama mogu da izazovu tesko upravljanje, pogotovu ako su kola natovarena. Ali, veoma mali broj od 2 miliona vlasnika ovih kola je prijavio da ima problema sa ovime. Nisi napisao koliko je ljudi poginulo u ovim kolima?

Naravno...ako nema tvoj prijatelj onda je jedan bio parkiran blizu tebe. I onda tvoj "strucan komentar i dijagnoza" samo na osnovu pogleda... .Osim toga lazes. To je upravo ono sto je Ralf Nader napisao da je problem sa ovim kolima. "Swing-axle" suspenzija zbog koje neravnomerna raspodela tezine i pritisak u gumama mogu da izazovu tesko upravljanje, pogotovu ako su kola natovarena. Ali, veoma mali broj od 2 miliona vlasnika ovih kola je prijavio da ima problema sa ovime. Nisi napisao koliko je ljudi poginulo u ovim kolima?
Ja sam ti naveo argumente zbog kojih je auto bio nesiguran na putu a tvoji argumenti su na dečijem nivou : lažeš nemaš pojma i slično. Nebih te više zadržavao.

Jako lep klasik ali treba biti izuzetno oprezan u vožnji ili modifikovati trap i dosta toga.

Poslednja izmena:

Back