M.C.
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Nije retkost da su 'savršene' često i uobražene, čast izuzecima. Ipak su ove druge brojnije i u većini slučajeva prijatnije za razgovor i druženje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj odgovor mi se najvise svideo, ali sto se tice ovog fizicka lepota u seksu, ima ono "...ucini je/ga svojom ljubavlju savrsenijom/im..",sto ja razumeme u smislu da joj pomognes tamo gde joj zapinje, na primer, ako je malu punija teraj je da potrci do savrsenije figure, da izgleda lepse, to je zdravo za nju, osecace se bolje, a i ti ces sigurno imate neke koristi od toga....bas mrzim te devojke koje nece da potrce-uzas!inspirion:I mene vise isto privlace devojke koje izgledaju prosecno.
Sustina ove zelje su emocije.Ljudi koje takve devojke privlace,zeljni su cistih emocija.Pa ne zele da im preterana lepota ometa osecaj.Takodje, prosecne devojke daju osecaj normalnosti.Pa se pored njih osecamo opusteno.Zadovoljno.
Samo ima jedna zackoljica.Devojke koje fizicki losije izfledaju su obicno ljubomornije.I pitanje kolika ce njihova privlacnost trajati u sexu.Mislim,lepota je ipak lepota.
Ali,ne može se sve.
Grožđe ne volim, al ako hoću mogu i kiselo da jedem. (Jer ovo beše alegorija ili kako već??)DisMisaL:Kiselo je grožđe.
Sve je ok, ali ovo da slusamo drugove u vezi devojaka, samo ali ponavlajam SAMO vazi, ako mi to kaze veoma VEOMA dobar drug ili drugarica,njegov komentar cu uvek uvaziti, misljenje ostalih mi nista mnogo ne znaci i bas mrzim i nerviraju me devojke koje tako misle jer to u potpunosti nije tacno, osim ako doticni nije neki jadnik i ima jadno drustvo pa kroz dobru ribu mora da se dokazuje,to sa drugovima, nema veze sa vezom, ovo je provereno jer sam ja tu skolu veoma dobro prosao, zato nemoj tako vise da mislis jer to nije tacno.........evo sad sam se bas iznervirao zbog jene glupe recenice.....AlyonA:Ne vidim kako neko uoste moze da kaze da postoje kategorije tipa "Ekstra riba" i "Neka sa manom".Sve su devojke vecinom slicne(ne kazem,ima fascinirajuce lepih,ali one definitivno nisu u nasoj blizini,vec ih puni neki burzuj,ili sama seta filmom i pistom),jedino sto se razlikuje o devojke do devoje je stav.vidjala sam mnoge iskrene rugobe,ili makar prosecne(onako,ukalupljene) ribe koje prolaze kao F A N T A S T I C N E.A zasto?Jer se su se tako postavila.Likovi,moram reci,padaju skoro iskljucivo na sarm,a posle toga na misljenja drugih o doticnoj devojci.
Ne bitno dal si promasi temu, lepo si ovo otkucao, svaka cas, ali pazi sad, ako vidim devojku na ulici, otkud znam da li je fina ili neka ko kocijas?DisMisaL:Ma može da bude i ceo PSJ, možeš i da jedeš žive krompire, žilete i dva autobusa, tvoj želudac.
Nego svi nešto imaju priču poput: drkao sam na extra ribe, a sad mogu i na one manje extra. Zeah. Super i za vas i za čovečanstvo. Dajete lični doprinos obuzdavanju porasta svetske populacije.
Kao da je sve po čemu je neko poseban krivi nos ili par kila viška na kukovima.
Kako niko ne kaže: Ludeo sam samo za ekstra finim devojkama, pametnim, lepo vaspitanim, ali mi to dosadilo, sad može i neka što stoji dok piša. I čačka nos. Psuje k'o kočijaš i ništa ne radi.
Nećete, jer takvih priča i nema. Pre svega estetika, koga briga za ličnost.
Omašio sam malo temu, šta već. Ili nisam.
despotbg:Jesam li ja puko ili su meni pocele da se sviđaju ružnjikave devojke
Šala ali zaista vise mi se nesviđaju one extra dobre ribe, ono samo kazem "DOBRA RIBA" i to je to. Ali par puta mi se svidela devojka koja ima malo klempave uši ili koja ima pegice po licu(to je nesto zbog cega mislim da devojke mrze sebe a meni se sviđa) naravno one nisu bile gabori daleko od toga recimo da su im to bile jedine mane ali bas zbog njih one su meni nekako privlacnije.
NatasaNatasa:Moje mišljenje je da sve te ''extra ribe'' liče jedna na drugu .... po kosi, stilu oblačenja, visokim štiklama ..... ceca, karleuša i taj rad .... i onda kad naidješ na nešto drugačije - stvarno dodje kao osveženje .... valjda je u tome caka![]()
Možda bismo mogli da uvedemo i treću grupu, čisto radi većeg izboralav607:Ma da..........u koju bi grupu sebe svrstala...........pazi da ne budes lazno skromna posto znas da imam tvoju fotku........ajd sad...........
lav607:Ma da..........u koju bi grupu sebe svrstala...........pazi da ne budes lazno skromna posto znas da imam tvoju fotku........ajd sad...........
NatasaNatasa:Sebe ne mogu da svrstam u te ''extra ribe'' pošto nemam baš ambiciju da ličim na Cecu .... ja sam ona neobičnija sorta ....