BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Koja tema brateee 
Stvarno nemam vremena da razmishljam o tome

Stvarno nemam vremena da razmishljam o tome

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je to, samo sto meni to zvuci nekako luckasto pa sam ga tako i predstavila.Postoji i teorija da su u davnoj proslosti vanzemaljci sleteli na zemlju i da su zapravo bogovi koje su stovali nasi preci bili vanzemaljci.
U jednoj pecini su cak pronasli crteze koji prikazuju ljude na letelicama u odelima slicnim skafanderima
Bas cu da iskopam tu knjigu danas popodne...imam je negde..
Vanzemaljci.Sad mi je palo nesto na pamet.
Neki naucnici su razvili teoriju o tome kako su venzamaljci dosli jos u delekoj proslosti i oplodili zene ljudske vrste tako da su se rodili nesto inteligetniji i sposobniji ljudi, do toga je doslo zato sto pomenuti naucnici nisu uspeli da shvate kako to da su ljudi pre ziveli po pecinama i licili na majmune, a odjedanput nesto kasnije poceli da grade piramide, a takodje su valjda i pronasli neke lobanje u obliku glave vanzemaljaca.
xD
Mada, galaksija je ogromna, tako da je veoma moguce da zive jos neki ''stvorovi'' na tamo nekoj planeti...
Boze kakva baljezgarija!!!
Pazi cela ta prica koju propagira "Star trek" je poprilicno apsurdna.
Prvo, sanse da je zivot koji se razvijao van naseg suncevog sistema (da ne kazem nesto vece) bude ista nalik nasem (pa samim time i da neke rase vanzemaljaca budu humanoidne) su manje nego minimalne. Ako nekad naletimo na oblike vanzemaljskog zivota, mozemo se smatrati srecnima ako uopste uspemo da ih prepoznamo i klasifikujemo kao zivot! Mozda negde na 10000 svetlosnih godina postoji zivot, ali njegovi uslovi nisu da raste, da se hrani i da se razmnozava,
Drugo, ako covek ne moze da oplodi kozu (koliko god puta on pokusavao), kozu sa kojom je ziveo u istom selu od kad i on i koza zanju za sebe, verovatnoce da ce vanzemaljci moci da oplode ljudske zene (evo ovde jos jednog apsurda - ko kaze da su vanzemaljci diferencirani po polu? A druga stvar ja ne nalazim pripadnike drugih vrsta uopste privlacnim (pa tako ni koze) i cisto sumnjam da bi vanzemaljci osetili ikakav nagon da opste sa zemljankama) su ravne nuli! Ne minimalne! Ravne nuli, ako ne i u minusu!
Tako da dragi moji kacite te teorijice o tati Marsovcu macku o rep! Ljudi su promenili svoj majmunoliki imidz mnogo pre nego sto su poceli da grade piramide! A ove price o vanzemaljcima odmah pokazuju iskompleksiranost moderne civilizacije (prevashodno zapada) koji su besni zato sto je neko pre 5 hiljada godina uradio nesto sto oni ne bi mogli ni danas...
intresuju me mnoge stvari i uvek sam spremna da saznajem jos. neki me smatraju dosadnom,a s druge strane, neki me smatraju VEOMA intresantnom osobom. ko je radoznao i zeli da cuje, neka nastavi da cita. . .
postoje mnoga pitanja koja muce covecanstvo... kada je nastao svemir? da li je on deo boga ili deo prirode? koja je sudbina tog velikog prostora? da li postoji drugi svet? zasto nam je zivot podaren ako zivimo samo da bi smo umrli? ...i mnoga druga.
svi su culi za veliki prasak, prasak koji je stvorio vreme i prostor. zamislite sta je bilo pre tog praska... jedno veliko bezvezno NISTA! tada nisu postojali sati, minuti, sekunde. uopste nije bilo vremena! a ovaj beskrajan prostor oko nas NIJE POSTOJAO. vreme i prostor su samo mali delic onoga sto me intresuje. . .
..da li je atlantida mit? ako nije mit, onda spada u istoriju? sta je atlantida???
atlantida je nestali kontinent koji je pretrpeo 3 kataklizme. pre 50.000god. tone polovina kopnene povrsine izmedju evrope i afrike. oko 28.000 godina dolazi do promene zemaljskih polova. atlantida opet gubi deo kopna. i napokon, udar meteor, oko 10.000 god. pne. atlantida konacno tone.itd...
ovo je samo mali deo veoma intresantnog teksta i jos manji deo onoga sto zelim jos da podelim s vama. onda, npr, jos me intresuje i reinkarnacija, astrologija, istorija, geologija...
drevni egipat.. da li ste znali da piramide uopste nisu sluzile kao faraonske grobnice. zapravo, postoji velika mogucnost da piramide nisu uopste gradili egipcani......
ima jos mnogo toga sto zelim da kazem. koga intresuju ove stvari, neka slobodno pise zanimljivosti koje zna. mozda ce se to dalje proslediti i zaintresovati druge ljude. ovo je siroka tema i svi su dobrodosli. znam da me zaista cudne stvari intresuju za moje godine, zato, hvala onima koji me podrze.
pozz od soleil. . .
Još jedna velika zabluda.Cccc, prvo je bilo sramota kad ti kazu da si nastao od majmuna, a sad lazu kako smo nastali od vanzemaljaca...
@Levicar
Pazi, to za kozu je istinito, ali kako je bosanac mogao nastati od medveda i bukve?![]()