Memnom
Elita
- Poruka
- 20.259
Kad ides u crkvu nedjeljom i pjevas u crkvenom zboru. Ne znam kada se ide kod vas.Šta je ono misa?
Pa gdje si ti? Nema te.good morning
good day
good afternoon
good evening
good night
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ides u crkvu nedjeljom i pjevas u crkvenom zboru. Ne znam kada se ide kod vas.Šta je ono misa?
Pa gdje si ti? Nema te.good morning
good day
good afternoon
good evening
good night
![]()
Kad ides u crkvu nedjeljom i pjevas u crkvenom zboru. Ne znam kada se ide kod vas.
Pa gdje si ti? Nema te.
Slavim svaku. samo da se dobro jede. Pice je u ovom slucaju nebitnokoju slavu slavis?
Trebala bi. Samo odi rano da stignes na red u ispovjedaonici.nisam odavno bila
ali vjerujem
Hvala što si brižanEvo imas tu i starijih kandidata, samo post nize od ovog tvog. Sam se prijavljuje.![]()
I drugi put.Hvala što si brižan![]()
Trebala bi. Samo odi rano da stignes na red u ispovjedaonici.
nemam shta
moj je zhivot tih i nechujan nije zanimljiv i nema krupnih kiksova koja bi me terali u crkvu da se ispovijedam
Zašto se to zove veza uopšte?
Pa zar to nije kombinacija sa drugarom ?Ja nisam u fazonu kombinacija, nije moj fah. Postane mi brzo dosadno.
Ako je drugarstvo sa beneficijama, to je druga priča to mogu da furam ihahaj![]()
Pa zar to nije kombinacija sa drugarom ?![]()
Ili svaka veza je neobavezna dok ne postane veza....pa i obaveza....Neobavezno moze da funkcionise kratko.
Ako traje duze, nemoguce je da ne preraste u nesto vise i da ne pozelis nesto vise.
A obicno to vise bude nemoguce i onda ostanes povredjen
I ne osecaju....Pa nesto tako.
I cim pocnu čarke, nije to neobavezno.
Neobavezni se ne potresaju
Slažem se.Neobavezna veza ne postoji.
Ili je neobavezan seks ili je veza...koja je uvek obavezna.