Nenad Krstic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Only Beer

Buduća legenda
Poruka
29.775
Posto vidim da jos nema tema (ili bar ja nisam nasao), neka ovo bude tema gde cemo malo o Krletu i njegovoj karijeri.
Debitovao je za vikend u dresu Bostona i u pobedi nad Klipersima (99:92) igrai 21 minut, uz 9 poena (sut za dva 3/7) i imao 6 skokova. Boston predvodi istok.

168149_1692204299905_1081707675_1838915_4029601_n.jpg

Jedan je Krle kapiten...:mrgreen:

Ja sam gledao samu prvu cetvrtinu, i "pogodio sam", jer je za to vreme dao 10 poena i imao 3 skoka.
Mogu reci da ni Boston nije svestan kako je korisnog igraca dobio.
Igraca koji ne trosi puno lopti, koji se mnogo dobro krece po terenu , kako u napadu tako i u odbrani, i koji je svestan da je svaki njegov poen i svaki njegov skok bas ono ekstra kod Bostona.
Istina je da mu fali mase pod kosem(kako ga je ruzno u prvoj cetvrtini zalepio Dzeferson), ali se dobrim kretnjama izvlaci na visokog posta gde dobija lopte i deli ih saigracima istovremeno im praveci blokove i odlicno se otvarajuci iz njih.
Ovih 10,5 minuta sto sma video su stvarno bili veoma veoma veoma dobri.

dobro, Krle je zapeo da se dokaze, nadam se da ce ga zdravlje posluziti
nego nisam pratio, ko je otisao kod Djuranta?

ortak koji radi kao fizioterapaut u nekoj privatnoj ordinaciji koja opsluzuje kosarkase (Gurke, Pera, Kecman, Miloje), tenisere, fudnalere, politicare ima samo reci hvale za Krleta
kaze da je fin tip i uljudan

Posle napisanog komentara, nesto razmisljam.........
Ne zelim ovde nikoga da pravdam, niti da nekog drugog omalovazavam ali.....
Kosarkaski gledano, par Milicic-Krstic je odlicna paradigma izreke:Rodi me majko sretnog, pa baci u trnje.
Milicic izabran kao drugi pik, dodje u ekipu koja se bori za titulu, i bude zrtva neslaganja izmedju trenera i glavnog menadzera kluba.Posle toga ode u Orlando, pa bude zrtva zelje da se oslobodi salari za dovodjenje Luisa.Pa ode u Memfis odigra odlicno neke minuta , pa se povredi.
I tek posle 7 godina dobije neku sansu da se dokaze.
Na drugoj strani Krstic dodje u ekipu sa Kidom, odmah mu se povredama zacementira mesto u petorci.Posle lutanja i kada je vec pocela drasticno da mu pada minutaza u Oklahomi, odmah dobije priliku u sampionskoj ekipi, uskocivsi prakticno bez treninga na mesto startera.
Ovo cisto kao zanimljivo zapazanje.

Posle napisanog komentara, nesto razmisljam.........
Ne zelim ovde nikoga da pravdam, niti da nekog drugog omalovazavam ali.....
Kosarkaski gledano, par Milicic-Krstic je odlicna paradigma izreke:Rodi me majko sretnog, pa baci u trnje.
Milicic izabran kao drugi pik, dodje u ekipu koja se bori za titulu, i bude zrtva neslaganja izmedju trenera i glavnog menadzera kluba.Posle toga ode u Orlando, pa bude zrtva zelje da se oslobodi salari za dovodjenje Luisa.Pa ode u Memfis odigra odlicno neke minuta , pa se povredi.
I tek posle 7 godina dobije neku sansu da se dokaze.
Na drugoj strani Krstic dodje u ekipu sa Kidom, odmah mu se povredama zacementira mesto u petorci.Posle lutanja i kada je vec pocela drasticno da mu pada minutaza u Oklahomi, odmah dobije priliku u sampionskoj ekipi, uskocivsi prakticno bez treninga na mesto startera.
Ovo cisto kao zanimljivo zapazanje.

Dobro zapazanje,samo sto Krstic ipak inteligentniji kosarkas od Milicica koji pak tu manu kompezuje snagom koja fali Krsticu.

Dobro zapazanje,samo sto Krstic ipak inteligentniji kosarkas od Milicica koji pak tu manu kompezuje snagom koja fali Krsticu.

Krstic je otisao u NBA sa 21. godinom, a Milicic sa tek napunjenih 18. Rekao bih da i to ima veze...
Darko je bolji atleta, Krle je mnogo inteligentniji igrac. Darko je i dalje zreo kao tada sa 18, dok je Krle bio mnogo zreliji i onda, a pogotovo sada...

Sem što igraju na različitoj poziciji, i što Perkinsov domet ne seže van reketa:)

menjao ga je Dejvis tokom sezone, bar ono sto sam ja gledao, Garnet ostane na cetvorci, a Dejvis udje umesto Perkinsa

Krsticev prelazak u ekipu koja ce se boriti za prsten ce vratiti interesovanje za NBA u Srbiji, nece biti ko u doba Sakramenta, ali navijace ljudi za kapitena :super:

Boston i Krle i dalje objasnjavaju. :worth:

Peta pobeda za redom, ovaj put u Milvokiju 89-83. Nenad igrao 29 minuta i postigao 17 poena, sut za dva 7/8, sa linije za slobodna bacanja 3/4, uz to 3 skoka. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back