Nenad Čanak nezadovoljan

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joj sta nalupa covece,pa vojvodina je u srbiji jer su srbi tamo i vecina i to je srpska teritorija,a sa cankom treba zavrsiti pricu javno.....
a ta tvoja fashistico demokratska taktika je jos na nivou glupog ucenika ponavljaca,ako zelis da manipulises nekim prvo procitaj bar par knjiga o tome....ovako tvoje reci imaju uticaja kao krestanje deteta koje se igra u pesku.............
:ok::ok::ok:
ne milosevic bi platio glavom iovako ionako,posto za sve te godine nisu imali ni jedan validan argument za drzanje u pritvoru a kamoli osudu,a toliko su ga blatili,tako da se hag izvukao....

:ok::ok::ok:

Ti se, znači, ipak samo praviš naivan i glup. :mrgreen:

????????
Shta nije tachno u onome shto sam napisao?
Ja sam duboko ubedjen da strahote Sodome i Gomore bi se sruchile na nas u odnosu na koje je ovo shto su nam priredili Socijalisti pa Koshtunichini i Tadicevci bila dechija igra,ali radikali nikada nisu vodili ovu drzavu.Socijalisti DSS i DS jesu.
To su chinjenice.Sheshelj i njegova partiJa je bio mizaran lik u politichkim odluchiovanjima na ovom prostoru od pojave vishestranachja a ako se kohabitacija sa Slobom uzima kao neki reper vlasti u 90-tim chudi me po chemu se to radikali razlikuju od DS-a i SPO-a tog vremena?

joj sta nalupa covece,pa vojvodina je u srbiji jer su srbi tamo i vecina i to je srpska teritorija,a sa cankom treba zavrsiti pricu javno.....
a ta tvoja fashistico demokratska taktika je jos na nivou glupog ucenika ponavljaca,ako zelis da manipulises nekim prvo procitaj bar par knjiga o tome....ovako tvoje reci imaju uticaja kao krestanje deteta koje se igra u pesku.............

Ma kazi sta hoces, mi ulazimo u Evropsku Uniju... Odrastite radikali, nema vas vise u politici...

Nije mi jasno što Čanak ako je baš tako nezadovojan nije napustio koaliciju pre nego što je pojeo taj ručak ili večeru :???::???::???:
Btw., pitam se da li će on to nezadovoljstvo jasnije da iskaže odmah pošto se preplanuo vrati u poslaničke klupe... jer lepo piše u današnjem 'Press-u' sledeće:

Verovali ili ne, poslanici Skupštine Srbije otići će u avgustu na kolektivni godišnji odmor, iako od konstituisanja parlamenta nije prošlo ni mesec dana?! Najgore od svega je što većina njih u tome ne vidi ništa loše, iako su do sada održane samo tri sednice, na kojima su radili ukupno četiri dana!

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=40908&sectionId=29

...baš su se naradili....:ok:

????????
Ja sam duboko ubedjen da strahote Sodome i Gomore bi se sruchile na nas u odnosu na koje je ovo shto su nam priredili Socijalisti pa Koshtunichini i Tadicevci bila dechija igra,ali radikali nikada nisu vodili ovu drzavu.Socijalisti DSS i DS jesu.
To su chinjenice.Sheshelj i njegova partiJa je bio mizaran lik u politichkim odluchiovanjima na ovom prostoru od pojave vishestranachja a ako se kohabitacija sa Slobom uzima kao neki reper vlasti u 90-tim chudi me po chemu se to radikali razlikuju od DS-a i SPO-a tog vremena?

Dzaba lupetas Derer, dzaba. Nije SRS jadan nista kriv. Nije bio u vlasti i vlasti se gnusa. Ali, svejedno, nemoze me vise niko praviti budalom. To sto besumucno - radikalski lazes i izvrces cinjenice, ne prolazi vise ni kod senilnih bakica, ni kod predskolske dece. Jos jedno olicenje radikalske casti. Tebi druze na cast.

????????
Stvarno, vrlo ti je loš pokušaj prikrivanja da si radikal. :mrgreen:

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da "ne razume do kraja" najavljeno potpisivanje deklaracije o nacionalnom pomirenju između Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije.

Čanak je RTV B 92 rekao da su pred Srbijom pitanja za čije je rešavanje potreban nacionalni konsenzus.

Taj konsenzus je potreban radi ulaska Srbije u Evropsku uniju, koje mora biti najšire podržano, smatra Čanak, čija je stranka u koaliciji "Za evropsku Srbiju".

Predsednik LSV je rekao da ne veruje lideru SPS Ivici Dačiću, "jer može i na jednu i na drugu stranu", a o pomirenju, kazao je Čanak, "ne može da se govori dok god SPS ne učini otklon od njenog nekadašnjeg lidera Slobodana Miloševića, kao što je i u Sovjetskom Savezu svojevremeno tamošnja partija napravila otklon od (njenog lidera Josifa) Staljina".

"Ne vidim što da se mirimo", rekao je Čanak, navodeći da je samo iz Vojvodine u vreme vlasti Miloševića otišlo 200.000 ljudi.

Ističući da niko nema razloga ni da glorifikuje, ni da relativizuje prošlost, ali da ima razloga da se ubice i zločinci nađu pred licem pravde, Čanak je podsetio da se ove godine navršava i 20 godina od "jogurt revolucije" u Vojvodini i ocenio da je potrebna rasprava i o tome.

On smatra da je očigledna politika DS-a da "legalizuje i legitimizuje SPS na svim nivoima" i da je "glavni trik" da DS i SPS imaju razdvojena biračka tela, da bi se izbeglo prelivanje glasova i da je to "građanski brak iz računa" i "pragma koja nema veze sa ideologijom".

Upitan kakva će biti uloga LSV u Vojvodini, Čanak je odgovorio da neće imati nikakvu funkciju u izvršnoj vlasti i najavio da će se vratiti u Skupštinu Srbije kao poslanik, ali tek u septembru.

(Tanjug)

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=102799

Да ли је Ненад Чанак осудио и Палмину изјаву да треба прекинути сарадњу са Хагом?
Није...

то су само изјаве да би изашао у јавност да се чује да и он постоји.

А ако се Тадић помири са Војом и Томом?У ствари,што се сви лепо не помире и направе власт како су бирачи заповедили.Не би ли то било помирење за будућност?

Tačno tako. Ako se mire sa SPS-om,prvom violinom svih dešavanja 90-ih,što se ne izmire i sa radikalima-pomoćnim osobljem,a pogotovo sa svojim dojučerašnjim partnerom i učesnikom petooktobarskih zbivanja Vojislavom Koštunicom. Umesto toga oni naivnim idiotima prodaju neku priču o novom SPS-u kao da to nisu oni isti ljudi sa kraja 90-ih i kao da su se oni jednom jedinom rečenicom distancirali od svojih dela. Možda je to partijsko pomirenje iz interesa Borisa Tadića i njegovih podrepaka,ali nacionalno niti moje sigurno nije.

Poslednja izmena:

Back