Nemojte da gledate

Pa kad si odgledala 1, 2 njegova filma
, sto si onda gledala i ostale, ako ti se ne svidjaju? :S

Znaci tema potpuno bzvz otvorena, svako ima razlicit ukus...
Znaci ne znam zasto je uopste otvoren ovaj topic! Jednom ne valja Meet Spartans (koji je inace odlicna parodija na film 300), ovom drugom Meet Dave (solidna komedija), treci pa ne voli Adama Sandlera i Hju Granta...

odlicna parodija na film 300 :lol:
...od sad ti je zabranjen ulazak na ovu temu

American-Psycho.jpg

Golo g..no :bljak:

Ја глед'о јуче и исто сам се разочарао. Ни ''х'' од хорора (више личи на порњаву), тотално предвидљив филм... Главни лик - вероватно најнесимпатичнији убица у историји филма, без икакве харизме, а и остали ликови су такви, све неки извештачени геј бизнисмени.

Ја глед'о јуче и исто сам се разочарао. Ни ''х'' од хорора (више личи на порњаву), тотално предвидљив филм... Главни лик - вероватно најнесимпатичнији убица у историји филма, без икакве харизме, а и остали ликови су такви, све неки извештачени геј бизнисмени.

Apsolutno se slazem.A i Christian Bale mi je antipatican nekako,iako je bio sjajan u The Prestige

E ajde molim te reci zasto je ovo golo g.owno.
Ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je ovo horor film.Evo ja cu da kazem,film je je.beno remek dijelo.Kristijan Bejlova najbolja uloga po meni,trebao je da dobije nominaciju ali nazalost...Americki Psiho ne spada uopste na ovu temu,samo mi je krivo ako neko poslusa tvoj savjet.

Ajmo sad da pocnemo da su Kum,paklena pomorandza,odiseja,stalker....sve sranja i uvjek ce se naci neko da navodi neke bzvz razloge,jednostavno neki filmovi ne treba da se stavljaju ovdje.

I think my mask of sanity is about to slip

E ajde molim te reci zasto je ovo golo g.owno.
Ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je ovo horor film.Evo ja cu da kazem,film je je.beno remek dijelo.Kristijan Bejlova najbolja uloga po meni,trebao je da dobije nominaciju ali nazalost...Americki Psiho ne spada uopste na ovu temu,samo mi je krivo ako neko poslusa tvoj savjet.

Ajmo sad da pocnemo da su Kum,paklena pomorandza,odiseja,stalker....sve sranja i uvjek ce se naci neko da navodi neke bzvz razloge,jednostavno neki filmovi ne treba da se stavljaju ovdje.

I think my mask of sanity is about to slip

Ja i ne kazem da je ovo neki horor.Vise neki pokusaj imitiranja Hickoka(sto i naslov kazuje,a i glavni lik predstavlja,po meni,omaz Normanu Bejtsu)).Ali objasni mi,molim te,zasto je ovo remek delo?

Poslednja izmena:
Ja i ne kazem da je ovo neki horor.Vise neki pokusaj imitiranja Hickoka(sto i naslov kazuje,a i glavni lik predstavlja,po meni,omaz Normanu Bejtsu)).Ali objasni mi,molim te,zasto je ovo remek delo?

Pa po meni jeste remek dijelo.Predpostavljam da nisi citao knjigu po kome je radjen film ali ti je preporucujem.Film se fokusira na zivot modernog covjeka i njegovom mjestu u drustvu,u svakome od nas se krije nesto sto ne ispoljavamo pred drugim ljudima,sto cuvamo samo za sebe.Zato CB uloga i jeste tako dobra,zato se smatra jednom od njegovih najboljih (kao sto rekoh meni ubjedljivo najbolja).Dijalog je sjajan,ostali u filmu su super odradili svoj posao.Film je pun crnog humora,muzika je fantasticna kao i recenzija glavnog lika o tome.Americki Psiho se moze satima analizirati i pogledati vise puta jer se stalno otkriva nesto novo.Svi smo mi pomalo neka vrsta Patrik Bejtmena.Sto se tice kraja filma ostavlja gledaoce na razmisljanje i da sami presudimo.
Eto to je licno moje vidjenje o filmu i zasto ga smatram remek dijelom.Sad,smatrao ti da je film dosadan,kopija hickokovog psiha ili tako nesto ipak ne daje pravo da film se pojavljuje na ovoj temi.Mrzi me da vise pisem a o ovome filmu bih mogao jos satima da raspravljam.Neka ljudi sami presude i donesu neki svoj zakljucak jer ipak film definitivno vrijedi pogledati.

Pakujemo majmune i Klopka.
Od prvog se pocnes ljutiti i nervoziti.

Oba filma su, najblaze receno, solidna.
Uopste ne volim ovu temu.
Trebalo bi da se ovde navode stvarno filmovi
koji su apsolutno bzv,
a, primera radi, na ovoj stranici, ne postoji ni jedan,
koji je za izbegavati.
"Psycho" je odlican film, "klopka" solidan,
a "Opet pakujemo majmune" veoma interesantno i duhovito snimljena
komedijica

Poslednja izmena:

Upravo suprotno,potpuno originalan zlikovac,lik koji poludi kada otkrije da mu kolega ima ugravirana lepsa slova na vizit kartici ...potpuno se slazem sa mojim nemezisom po pitanju ovog filma ...

Filmove u kojima glume: Ben Stiler (sem Tropic Thunder:D)
Metju Mekdonajhu...ili Mekgonahju.
Nije bitno. Onaj plavi šonja sa nosom.
Onda...Čarli Šin.
I Martin...Martin :think:...Onaj čika sa sedom kosom koji glumi inspektora Kluzoa u Pink Panteru.

I naravno ekipu Van Dam, Švarci, Stalone (njega konzumirajte u manjim količinama), onaj lik iz Američke nindže i onaj što glumi boksera, ogromnog, plavog rusa u Roki 4.
Valjda se preziva na L nešto...nije bitno.

Filmove u kojima glume: Ben Stiler (sem Tropic Thunder:D)
Metju Mekdonajhu...ili Mekgonahju.
Nije bitno. Onaj plavi šonja sa nosom.
Onda...Čarli Šin.
I Martin...Martin :think:...Onaj čika sa sedom kosom koji glumi inspektora Kluzoa u Pink Panteru.

I naravno ekipu Van Dam, Švarci, Stalone (njega konzumirajte u manjim količinama), onaj lik iz Američke nindže i onaj što glumi boksera, ogromnog, plavog rusa u Roki 4.
Valjda se preziva na L nešto...nije bitno.

Ni jedno ni drugo....Uzgred sta fali tom liku meni bas extra njegovi filmovi doduse nisam ih mnogo gledao ali film surfer dude je extra, Fool's gold sa Kate Hudson mi je isto bio jako zanimljiv, tako da ne vidim u cemu je problem!?

Ni jedno ni drugo....Uzgred sta fali tom liku meni bas extra njegovi filmovi doduse nisam ih mnogo gledao ali film surfer dude je extra, Fool's gold sa Kate Hudson mi je isto bio jako zanimljiv, tako da ne vidim u cemu je problem!?
Oba filma koja si naveo, gledala sam, i uopšte mi se ne sviđa njegova gluma.
A to što ne znam njegovo ime...to dokazuje koliko sam zainteresovana za ovog tkz glumca.

Oba filma su, najblaze receno, solidna.
Uopste ne volim ovu temu.
Trebalo bi da se ovde navode stvarno filmovi
koji su apsolutno bzv,

a, primera radi, na ovoj stranici, ne postoji ni jedan,
koji je za izbegavati.
"Psycho" je odlican film, "klopka" solidan,
a "Opet pakujemo majmune" veoma interesantno i duhovito snimljena
komedijica
Evo jednog totalnog đubreta...
406px-Good_luck_chuck_ver4.jpg

Nisam gledala, i ne pada mi na pamet, sudeći po traileru.

Poslednja izmena:

Back