Nemojte da gledate

Wanted ...znao sam da je .... cim sam vido traijler i reko ajde
mozda i nije tolko los ali posle 20 minuta :bljak:

wantednyccposter.jpg

hostel2photo6.jpg

Ne preporučujem HOSTEL II

Gledao sam svega 20-ak minuta (pri kraju) i šokirao sam se.

Koliko sam uspio da zaključim, film nije loš, niti je površno urađen ali osim scena eksplicitnog nasilja (mučenja) navodi na (ponovno) razmišljanje o granicama ljudske izopačenosti.
Nije ni čudo da se sve više o zlu razmišlja ne kao o etičkoj nego kao estetičkoj kategoriji.

hostel2photo6.jpg

Koliko sam uspio da zaključim, film nije loš, niti je površno urađen ali osim scena eksplicitnog nasilja (mučenja) navodi na (ponovno) razmišljanje o granicama ljudske izopačenosti.
Nije ni čudo da se sve više o zlu razmišlja ne kao o etičkoj nego kao estetičkoj kategoriji.

Šta ti bi da gledaš samo posljednjih 20 minuta, i to tih najgadnijih? :eek:

hostel2photo6.jpg

Hostel prvi i drugi dio,ne zna se koji je vece sr.anje

Stari verni fanovi 'Star Trek' franshize, nemojte previse gledati 'Star Trek' reboot, jer....
..pa, on nije za vas.
11-ti Trek je za novishane, novajlija+malishan = proper blend = novishan.
Glumci nisu znali kako da odglume svoje likove, da li da ispostuju stare fanove, ili da rade sto im reziser rekao, nisu vesto odabrani (odabrani su prvenstveno zbog fizicke slicnosti), stare catch fraze poput 'Dammit Jim, i'm a doctor not a X' i 'She's givin' all she'z got cap'n' bivaju izgovarane vestacki i malodusno, prica je kao tvrd hleb od tri dana (mozes pojesti ali nikakvog uzitka) i sta jos...
Najveci problem je sto ovaj reboot, ovaj Trek ne zna sta zeli da bude.
Da li zeli fuzzy od TOS-a? Brutalnu zivahnost i plasticne lepotane poput Carmen i Johnny-a Rico-a iz 'Starship Troopers'? Da li mozda mraka malo i uglja 'Battlestar Galactica-e'?
Film predstavlja neki hibrid izmedju oprobanog Trek-a i teen sapunice, definitivno je uperio fejzere na omladince, koje i ne zanimaju takve stvari mislim. Ubacio par fan service stvarcica, i reklamu za Nokia-u, doduse, samo na jednom mestu.
Dobra stvar je sto je kontinuitet progutljivo izmesten, te trekker-i ne mogu kukati kao sto su za nesrecni 'Enterprise' sto im brise i dodaje.
Odgledao bih i nastavak ovog filma, ili sezonu jednog serijala, ako ga bude, ali to je to.
Ako i to bude izgledalo kao omgzCGI-teen-BSGhibridRoughnecks-trek, onda vise necu dati ni kinte.
(torrent je piratu drug)

Eh, ne valja bez Gene-a. Laku noc Star Trek?

Stari verni fanovi 'Star Trek' franshize, nemojte previse gledati 'Star Trek' reboot, jer....
..pa, on nije za vas.
11-ti Trek je za novishane, novajlija+malishan = proper blend = novishan.
Glumci nisu znali kako da odglume svoje likove, da li da ispostuju stare fanove, ili da rade sto im reziser rekao, nisu vesto odabrani (odabrani su prvenstveno zbog fizicke slicnosti), stare catch fraze poput 'Dammit Jim, i'm a doctor not a X' i 'She's givin' all she'z got cap'n' bivaju izgovarane vestacki i malodusno, prica je kao tvrd hleb od tri dana (mozes pojesti ali nikakvog uzitka) i sta jos...
Najveci problem je sto ovaj reboot, ovaj Trek ne zna sta zeli da bude.
Da li zeli fuzzy od TOS-a? Brutalnu zivahnost i plasticne lepotane poput Carmen i Johnny-a Rico-a iz 'Starship Troopers'? Da li mozda mraka malo i uglja 'Battlestar Galactica-e'?
Film predstavlja neki hibrid izmedju oprobanog Trek-a i teen sapunice, definitivno je uperio fejzere na omladince, koje i ne zanimaju takve stvari mislim. Ubacio par fan service stvarcica, i reklamu za Nokia-u, doduse, samo na jednom mestu.
Dobra stvar je sto je kontinuitet progutljivo izmesten, te trekker-i ne mogu kukati kao sto su za nesrecni 'Enterprise' sto im brise i dodaje.
Odgledao bih i nastavak ovog filma, ili sezonu jednog serijala, ako ga bude, ali to je to.
Ako i to bude izgledalo kao omgzCGI-teen-BSGhibridRoughnecks-trek, onda vise necu dati ni kinte.
(torrent je piratu drug)

Eh, ne valja bez Gene-a. Laku noc Star Trek?

Ja bih rekao prije dobro jutro. :mrgreen: Pročitaj prvi post Star Trek sigurno ne spada tu.

Dodao bih Transmorphers:fall of man

Zadnji lmfi iz Asylum "produkcije" je The Omega-nesto,ne secam se...uglavnom je Mark Dakaskos glumio i nije bio toliko njesra jer je ipak zombi film.OK,videlo se da su nekroticne ruke i noge od tekstila,cak su se i savovi videli

Ali ovo je dno.
Gledao sam i gore,ali ne mnogo...

jesam ja njega ne volim niti njegove filmove i sta sad !!!

Ubi me sto imam razlicit ukus od tvog

Pa kad si odgledala 1, 2 njegova filma
, sto si onda gledala i ostale, ako ti se ne svidjaju? :S

Znaci tema potpuno bzvz otvorena, svako ima razlicit ukus...
Znaci ne znam zasto je uopste otvoren ovaj topic! Jednom ne valja Meet Spartans (koji je inace odlicna parodija na film 300), ovom drugom Meet Dave (solidna komedija), treci pa ne voli Adama Sandlera i Hju Granta...

Back