Marquise de Sade
Domaćin
- Poruka
- 3.203
Toplo preporucujem da izbegnete RIDDICK.
Jedino sto su dobro uradili vanzemaljce ili sta god da su!?
Drugi deo trilogije je bio ekstra, pa stvarno ne morate da kvarite utisak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toplo preporucujem da izbegnete RIDDICK.
Jedino sto su dobro uradili vanzemaljce ili sta god da su!?
to bese ono sa kamere ? nisam gledo jos ni jedan deo
Ja sam gledala prvi deo, pa mi se posle toga vrzmao po glavi mesec dana,i bilo me je strah da ostajem kuci sama, eto priznajem.Da, u prvom delu mladi bračni par snima kamerom kuću tokom noći. Najavljivan kao najstrašniji film svih vremena, a ispao mućak. Ostale delove nisam gledao niti nameravam
Ja sam gledala prvi deo, pa mi se posle toga vrzmao po glavi mesec dana,i bilo me je strah da ostajem kuci sama, eto priznajem.Nisam znala da ima jos delova
![]()
Nas novi film "Neposlusni". Nikako ne gledati, nikad. Veći izmet nije snimljen u istoriji domaće kinematografije.
Nas novi film "Neposlusni". Nikako ne gledati, nikad. Veći izmet nije snimljen u istoriji domaće kinematografije.
tebi se verovatno dopalo "šišanje"nemaš ti pojma...
Slazem se. Ocekivala sam da ce biti kao i prvi deo, ali ovaj drugi deo je mnogo losiji od prvog,.Secam se da kad sam ga odgledala iste sekunde je bio obrisan sa kompa.film je žešća glupost. Msm tu nema ni h od horora. Ok, ima dosta scena koje su malo gadne, ali daleko od toga da su strašne.
Everest. Nikad necu prezaliti kintu koju sam dao za bioskop.![]()