Nemoj da me kontrolises vise!

Ako osjecam da sam voljen onda ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bih kontrolisao partnerku . Ja svakoj u pocetku veze kazem da ako me prevari
to ce biti kraj price jer ja drugacije ne mogu a ocekujem da mi na vrijeme kaze ako je samnom zbog neceg nezadovoljna ili je nezadovoljna iz bilo
kog drugog razloga . E sad , ako smo u braku onda je tu puno komplikovanije ali bih ja presjecao bez obzira na posljedice . Ne zelim da zivim u
polovicnim vezama , bolje je biti sam .

Postoje ljudi"kontrolori",kao ljudi posmatraci,zrtve,pacenici,itd. Zivim u dugom braku sa kontrolorom...u pocetku ljubomora,,
kasnije deca ,hoce sve da zna,...danas to ide u takvu paranoju, da svuda gura svoj nos, i gde mu je mesto i gde nije..nema tu ljubavi ....
samo potreba za kontrolom. Sa takvim ljudima treba nauciti ziveti, a mi svi oko njega smo naucili , kako zanemariti i ziveti svoj zivot
normalno.Ako je po zakonima karme, onda je on tu sa razlogom,,da bismo nesto naucili u ovom zivotu.....i hvala mu na tome.....

Postoje ljudi"kontrolori",kao ljudi posmatraci,zrtve,pacenici,itd. Zivim u dugom braku sa kontrolorom...u pocetku ljubomora,,
kasnije deca ,hoce sve da zna,...danas to ide u takvu paranoju, da svuda gura svoj nos, i gde mu je mesto i gde nije..nema tu ljubavi ....
samo potreba za kontrolom. Sa takvim ljudima treba nauciti ziveti, a mi svi oko njega smo naucili , kako zanemariti i ziveti svoj zivot
normalno.Ako je po zakonima karme, onda je on tu sa razlogom,,da bismo nesto naucili u ovom zivotu.....i hvala mu na tome.....
"Čovek i žena su jedno telo, jedan duh".

Ako bi zapitala sebe, možda bi videla zašto je takav? :lol:

Ja bih rekao, da si mu poremetila balans svih tih činilaca koje si nabrojala :)

Da nije u pitanju jeres kod tebe? :)

Poslednja izmena:
Nisam nikad bila sa nekim posesivnim ludakom.
Ako procenim da nekome mogu da verujem, onda se opustim i ne padaju mi svakakve gluposti na pamet. Ne radim stvari koje ne bih volela da meni drugi rade. Jako mi je bitna moja sloboda, da me neko ne gusi, pa samim tim, ne ugrozavam tudji prostor. Da po ceo dan raportiram sta radim i s kim sam u svakom trenutku, malo mi to bolesno. Mene ni roditelji nisu proveravali i ogranicavali. Ceo zivot radim sta hocu.
Ako bih jednog dana pomislila da postoji mozda neka druga, na osnovu njegove promene ponasanja ili tako nesto, naravno da bih proverila, cisto da se ne zadrzavam pored te osobe.

Drage moje i dragi moji, nemomo da se lazemo.....

NE OSTOJI LJUBAV BEZ LJUBOMORE....

Niti je ikada postojalo niti ce ikada postojati.

A ljubomora ne ide bez kontrole...

Tako da svi koji tvrdite da ne kontrolisete partnera znaci i da ga ne volite, da ste indiferentni na njegove postupke...

Postoji normalna ljubomora koju svako oseca u manjoj ili vecoj meri a postoji i bolesna. Ako na to dodas i neciju potrebu da kontrolise partnera u svakom momentu onda to na kraju unisti vezu.

Back