DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ček da izguglam jel to opasna šifra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tataAjde tata, nemoraš da se javiš, ali popričaj otvoreno sa čerom.![]()
Misliš, skeptičku?pazite da nije otvorio septičku![]()
E onda neka pazi da mu ne ukradem čerku.a tata![]()
Da li vas kontrolise vas decko/muz,devojka/zena?
leci se antidepr,...i psihoterapijomček da izguglam jel to opasna šifra
![]()
a mi to redovno cistimo,i da upadne ne bi prosao sa puno g****apazite da nije otvorio septičku![]()
Nemo si na kraj srca, ona nije moja. Iako je mnogo obožavam.nisam,tvoja je ubavo devojce.
Nemo si na kraj srca, ona nije moja. Iako je mnogo obožavam.![]()
Njen je onaj koga ona je odabrala![]()
Nemam pojam ni ja, nisam iz odavde.ne znam ja o cemu se tu radi![]()
U pocetku smo sto je normalno obazrivi jer tek upoznajemo osobu sa kojom smo...a kasnije, ako ce me prevariti
neka ide na njegovu dusu, ne mogu da zivim u takvoj agoniji da proveravam, sumnjam i pravim filmove...
srce moje
ko je ćvoje ćrće?
"Čovek i žena su jedno telo, jedan duh".Postoje ljudi"kontrolori",kao ljudi posmatraci,zrtve,pacenici,itd. Zivim u dugom braku sa kontrolorom...u pocetku ljubomora,,
kasnije deca ,hoce sve da zna,...danas to ide u takvu paranoju, da svuda gura svoj nos, i gde mu je mesto i gde nije..nema tu ljubavi ....
samo potreba za kontrolom. Sa takvim ljudima treba nauciti ziveti, a mi svi oko njega smo naucili , kako zanemariti i ziveti svoj zivot
normalno.Ako je po zakonima karme, onda je on tu sa razlogom,,da bismo nesto naucili u ovom zivotu.....i hvala mu na tome.....
Aha, sad te potpuno razumem.Nisam u pitanju samo ja,taj kotrolise sve i svakoga...kazem to je tip coveka, to je jace od njega.
Da li vas kontrolise vas decko/muz,devojka/zena?
pa da se zna ko je gazda, ali muškarac mora uvek imati zadnju (da,draga)
nema tu mnogo filozofije, ako počnete da sumnjate jedno u drugo ugasili ste ga, zato je ljubav bitna ma kolko vi tvrdili da je ona prolazna
Drage moje i dragi moji, nemomo da se lazemo.....
NE OSTOJI LJUBAV BEZ LJUBOMORE....
Niti je ikada postojalo niti ce ikada postojati.
A ljubomora ne ide bez kontrole...
Tako da svi koji tvrdite da ne kontrolisete partnera znaci i da ga ne volite, da ste indiferentni na njegove postupke...