Nemoj da me kontrolises vise!

Nemam ikog da me kontrolise, ali ne podnosim kontrolu.
Poprilicno se trudim da kontrolisem sam sebe prvo, a ne treba mi neko da mi prica "e sa njim mozes da se druzis od 4 do 7, posle toga nema, to nemoj da nosis, tako nemoj da se ponasas, to nemoj da radis".
Ne znam, uvek sam mnogo vise voleo nekoga ko me pusti da budem sta jesam i ne dize buku oko nekih trivijalnih stvari, kao sto je moj nacin izrazavanja, moj nekulturni smisao za humor, moje ponasanje i sl.
Nikad se u odnosu "e to smes, to ne smes" neces osecati kao ti, nikada slobodno i nikada voljen kao celina. Cak mi se cini da u tom odnosu kontroleri vole ono sto oni zele da ti postanes (ili misle da mozes to da postanes).

Treba mi izuzetno moja sloboda i moj prostor. I ne mislim sloboda da idem i da se provodim, jurim devojke, vec da sednem za komp i da se potpuno zatvorim od sveta dan-dva-tri, eventualno odem do drugara da popijemo koju dok gledamo TV ili da odemo i da se istrcimo na terenu malo.

Sada ce sve da napisu da nikada nikoga ne kontrolisau :hahaha:

Los_celos_y_el_celular.jpg

@tema..citam na jednom drugom forumu kako je zena iskoristila priliku da prekontrolise muzjev mob.telefon. I u kontaktu sa imenima naidje na"besplatan sex".Ona sva uzjurena okrene taj broj i usput smislja plan da mu vrati dug....kad cuje njen mobilni zvoni:zcepanje:
:zcepanje:
mene jok.ali bilo je toga dok sam bila u nekim vezama.ne volim to.kod mene se poverenje dobija odmah na pocetku,ako se izgubi...pa onda,svako na svoju stranu.kod mene nema sticanja poverenja vremenom.

Ne, to mi i ne pada na pamet, ako neko nešto želi da uradi, uradiće, na pet minuta ili na pet sati svejedno, ne mogu da se zalepim i stopim sa nekim 24 časa.
Uzaludno gubljenje živaca, vremena koje može da se utroši na nešto konstruktivnije.
Ali, ako mi se ničim izazvan javi jak osećaj, intuitivno onda postajem veći Holms od Holmsa. Tek da raščistimo situaciju da mogu da se okrenem nečem lepom i ugodnom.
Znači, uznemirenja te vrste i ako se pojave kratko traju. Mrzi me i dosadno mi je prosto da se time bavim.Nema svrhe.

u stvari,da.tata kao bivsi policajac je kontrol frik.ako kazem da idem u bioskop-ide na net da vidi koji se daje,kada imam momka-proverava ga u policiji :rotf:
svi misle da sam nesto zabrljala u proslosti,ali on je uvek bio takav.mogu samo da kolutam ocima,tu razgovor ne pomaze :roll:

Back