gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li vas kontrolise vas decko/muz,devojka/zena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li ..ali ja kontrolisem u pocetku,dok se izmedju nas ne razvije poverenjeDa li vas kontrolise vas decko/muz,devojka/zena?
Ne znam da li ..ali ja kontrolisem u pocetku,dok se izmedju nas ne razvije poverenje
posle toga vise nemam razloga za kontrolom i sumnjama
opet me spominju![]()
Da li vas kontrolise vas decko/muz,devojka/zena?
Ne znam da li ..ali ja kontrolisem u pocetku,dok se izmedju nas ne razvije poverenje
@tema..citam na jednom drugom forumu kako je zena iskoristila priliku da prekontrolise muzjev mob.telefon. I u kontaktu sa imenima naidje na"besplatan sex".Ona sva uzjurena okrene taj broj i usput smislja plan da mu vrati dug....kad cuje njen mobilni zvoni![]()
Sada ce sve da napisu da nikada nikoga ne kontrolisau![]()
@tema..citam na jednom drugom forumu kako je zena iskoristila priliku da prekontrolise muzjev mob.telefon. I u kontaktu sa imenima naidje na"besplatan sex".Ona sva uzjurena okrene taj broj i usput smislja plan da mu vrati dug....kad cuje njen mobilni zvoni![]()
u stvari,da.tata kao bivsi policajac je kontrol frik.ako kazem da idem u bioskop-ide na net da vidi koji se daje,kada imam momka-proverava ga u policiji![]()
svi misle da sam nesto zabrljala u proslosti,ali on je uvek bio takav.mogu samo da kolutam ocima,tu razgovor ne pomaze![]()
pa da znas,uclanio se na neke forume da vidi sta radim tamo,ali sam ga provalilaPa tebe tata prati i ovde, znači opasno je komentarisati, pričati sa tobom.![]()
wow...između redova pročitano ovde piše ja sam ta koja drži konce u svojim rukama, ja dominiramNe znam da li ..ali ja kontrolisem u pocetku,dok se izmedju nas ne razvije poverenje
vise newow...između redova pročitano ovde piše ja sam ta koja drži konce u svojim rukama, ja dominiram
- - - - - - - - - -
et tema...pokušavalo se povremeno...![]()