- Poruka
- 98.635
nismo dobri 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biti dobar ne znaci obavezno biti naivan.Dobar si ako joj ne stvaras probleme,nervozu,ako se oseca opusteno i sigurno,pomazes joj da napreduje u zivotu,..to je sve ok,takvi muskarci i trebaju biti.
Ono sto smatram da svaki muskarac ipak treba zadrzati pored dobrote koju pruza zeni je jedna vrsta dostojanstva,odlucnost da jasno vodi zivot,da jednostavno bude stabilan.
ti si jedan od onih kojih jedem za dorucak
Poslednja rečenica je logičan zaključak prve - Biti dobar ne znači biti naivan.
dobrota muskarca u m/z odnosu je kad je pustas da ti sere po glavi i djubri kosu
najveca greska koju svaki muskarac napravi je ta da preuzme jednu te istu ulogu do kraja zivota pa ma kako je dobro igrao zeni brzo dosadi jer zene su po prirodi radoznale i vole promene
A zasto stvari raditi ishitreno?? Zar sistematski nije bolje?tako je- ako si dobar ne znaci da si i blesav....to u danasnje vreme znaci- da moras biti spreman na raskid i pedalu u buljanfer u svakoj sekundi veze cim ti napravi neki shit...a ne da progutas...
al zensko ...je zensko ,uvek proba ,direkt il izokola ,razbusene ,na svasta naucene , preiskusne ,ne valja....
Zar ti se ne cini da sam sebe demantujes? Prvo ih opisujes kao veste majstore manipulacije, a ovamo su nesigurne?ahaha zene su po prirodi totalno nesigurne i slabasne sve je ostalo maska ,zato vole toplo hladno ,gore dole ,da ih driblas ,igras na kartu nesigurnosti...a to je najjaca karta
sto onda lazes klinke na pp a ovde si surov sirov serav siravnema veze s drugarstvom nego treba uvek biti iznad jak dosledan surov sirov sebican,kao dresura ne davati previse
to kaza to kaza ,pa mi ga smaza .....
pa da bih iebo budibogstobomsto onda lazes klinke na pp a ovde si surov sirov serav sirav
ahaha zene su po prirodi totalno nesigurne i slabasne sve je ostalo maska ,zato vole toplo hladno ,gore dole ,da ih driblas ,igras na kartu nesigurnosti...a to je najjaca karta
da ali nemas svrhu da radis takve stvari ako imas pored sebe normalnu zenu koja ne manipulise... a takve postoje
Zar ti se ne cini da sam sebe demantujes? Prvo ih opisujes kao veste majstore manipulacije, a ovamo su nesigurne?
Zar ne vazi ona KO VLADA SOBOM VLADACE I DRUGIMA!