Nemoguca vaspitacica!?

Poruka
8.529
Komsinica se zalila, kako se sa vaspitacicom svoje kcerke uopste ne slaze, kaze kako ona sve fino prica sa njom, a ova joj prkosi.
Kaze kako je jedan mali imao rodjendan i pozvao svu decu, osim jednog decaka, vaspitacica je delila pozivnice, a on je pred svima rekao da njegova cerka mora da dodje jer je voli a da taj mali ne moze da dodje, kasnije kada je dosla njegova mama, ona je pocela da vice na vaspitacicu kako nije dala pozivnicu svom svom detetu, a vaspitacica je ispricala svoje, i kasnije je prva udarila majku... a moja komsinica je to videla, i uskocila da ih pomiri, a vaspitacica je nju pretukla!

Ma ima ona prijava koliko hocete, ali navodno joj niko nista ne moze jer joj je muz ne znam sta!

Napujdaj novinare na slucaj te vaspitacice pre nego sto otkriju ko joj je muz (jer posle toga ni oni nece obelodaniti njeno ponasanje). Posaljes mejl svim poznatim javnim glasilima (i novinama i televizijama) sa sve skeniranim prijavama na koje vama roditeljima nije odgovoreno, slikovito ispricas sve sto ne valja u njenom ophodjenju sa drugima i da vish kako ce da se digne prashina. Ako nista drugo, bar ce imati neku packu na platu i morace da popravi ponasanje.

A da dobije otkaz nece moci ako joj je muz politicki funkcioner, nazalost.

Komsinica se zalila, kako se sa vaspitacicom svoje kcerke uopste ne slaze, kaze kako ona sve fino prica sa njom, a ova joj prkosi.
Kaze kako je jedan mali imao rodjendan i pozvao svu decu, osim jednog decaka, vaspitacica je delila pozivnice, a on je pred svima rekao da njegova cerka mora da dodje jer je voli a da taj mali ne moze da dodje, kasnije kada je dosla njegova mama, ona je pocela da vice na vaspitacicu kako nije dala pozivnicu svom svom detetu, a vaspitacica je ispricala svoje, i kasnije je prva udarila majku... a moja komsinica je to videla, i uskocila da ih pomiri, a vaspitacica je nju pretukla!

Pa udahneš...
Ovo mi liči na neki film Čarlija Čaplina, dovoljno je zbrzano, samo još da staviš Kristinu da histeriše na klaviru u pozadini.

Back