Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cuj, jesi li pokusao sa WinCommander-om? U njemu samo treba da podesis gde ti se nalazi ZIP.exe file, a samo rukovanje, pakovanje i raspakivanje je mnogo lakse nego iz samog ZIPa.
Pokusaj pa javi, pozdrav.
Onda ces morati ponovo da instaliras svoju verziju WinZip-a. Preporuka ako nisi na kablovskom internetu, kako bi ustedeo malo svog vremena i protoka na mrezi, da vidis ima li neki tvoj poznanik na disketi ili CD-u neku verziju WinZip-a.
Sve najbolje i javi kako si prosao!
I ja imam slican problem. Pokusavala sam da raspakujem neki program, ali nije vredelo jer se pojavio poruka: "Pack method supported , file c:\.......cannot be unpacked". Probala sam sve - razne verzije WinRar...... Sta nije u redu?
ignis:
skini xace , ili mi javi da ti ga posaljem nije veliki. On ce ti sigurno otpakvati, jedino ako ti fajl nije pokvaren
Moj program je pakovan WinRar. Sad sam promenila WinZip umesto WinRar(podrazumeva 'rename'). Opet se pojavio ista poruka. Koji je problem? Verovatno je zasticen, zar ne?
srebro:
Meni to zvuči kao da je problem u arhivu koji pokušavaš da otpakuješ a ne u winzip-u.A šta ti tačno kaže zip kada pokušaš(na engleskom) ?
Moj program je pakovan WinRar. Sad sam promenila WinZip umesto WinRar(podrazumeva 'rename'). Opet se pojavio ista poruka. Koji je problem? Verovatno je zasticen, zar ne?