Nemiri u Vojvodini?!

Није мио баш јасно. Како то Војвођанин Српског порекла. Значи и то да си Србин, или не. да ли се то ствара још једна нација . Војвођанска?

pa SRS nije na vlasti od 2000te a kako vidimo srpska drzava se u tom periodu smanjila za crnu goru i kosovo.

demokrate tj vi ste izgubili i crnu goru i kosovo.

ako nastavite da vladate odlazi vojvodina, pa raska, pa jug srbije, pa istocna srbija i tako redom.....

Hvala Bogu da se istocna Srbija vec jednom odvoji... :) Nego,ozbiljno. Kad nekog drzis na silu 12 godina do 2000. godine,taj vise nece ni milom sa tobom. Tek sada stize kazna za Milosevicevsko doba i grehe iz istog...

I da dodam. Ako se i (bolje je reci) kada se Vojvodina bude odvajala,nadam se da ce to biti mirnim putem. Ne zelim nemire ni njima a ni nama sto zivimo u njenoj blizini. Mislim da bi Smederevci prvi imali koristi od nezavisne Vose : carinska uprava,export import svasta... :D

Vidi,
ni oko jedne stranke na današnjoj sceni Srbije ne postoje takve opcije.
Mnoge ne interesuje, a mnogi žele čvrsto sve poluge vlasti u svojim rukama.

Znači, apsurdno je na predstojećim izborima birati po ovakvim pitanjima. Jednostavno, to sad nije u ponudi.
Ona pitanja oko kojih se vodi aktuelni predizborni rat su daleko od ovoga o čemu mi ovde piskaramo. Daj Bože da i ti i ja doživimo neke izbore gde će ovakve teme biti od presudnog značaja. Tada ću znati da je sve prošlo i da mogu na miru umreti ne strahujući za budućnost svoje dece.

Ovako, šta da ti kažem? Opredelio se jesam, lagao bih da kažem drugačije. Vidim i ti si. Sigurno ne bih stavio ruku u vatru za ove za koje ću glasati. Možda sam odabrao dobro, a možda i nisam. Vreme će pokazati.
Jedino što je presudilo kako ću glasati je to što se osećam izdanim i prevarenim od ovih drugih. Ti im, vidim, još veruješ, a ja ne. Onaj kome sam verovao i koga sam lično poznavao je ubijen. Ovi što su ga nasledili, vređaju njegovu ideju svojom imbecilnošću.

lepo si zaobišao odgovor na moje pitanje...
...za tvoju novu opciju na predstojećim izborima...?!...nikada...
pošto si iz vojvodine...sa severa...znaš kako je prošlo glasanje za trenutni Ustav...
...a ovi izbori će ti pokazati, kakvo je raspoloženje vojvođana po pitanju Vojvođanske vizije tvoje političke opcije...

lepo si zaobišao odgovor na moje pitanje...
...za tvoju novu opciju na predstojećim izborima...?!...nikada...
pošto si iz vojvodine...sa severa...znaš kako je prošlo glasanje za trenutni Ustav...
...a ovi izbori će ti pokazati, kakvo je raspoloženje vojvođana po pitanju Vojvođanske vizije tvoje političke opcije...

Moram da ti ponovim.

Ovako, šta da ti kažem? Opredelio se jesam, lagao bih da kažem drugačije. Vidim i ti si. Sigurno ne bih stavio ruku u vatru za ove za koje ću glasati. Možda sam odabrao dobro, a možda i nisam. Vreme će pokazati.
Jedino što je presudilo kako ću glasati je to što se osećam izdanim i prevarenim od ovih drugih. Ti im, vidim, još veruješ, a ja ne. Onaj kome sam verovao i koga sam lično poznavao je ubijen. Ovi što su ga nasledili, vređaju njegovu ideju svojom imbecilnošću.

Moram da ti ponovim.

Koliko sam ja to shvatio po pitanju El Muerte-a i mojih prijatelja iz Banata, Vojvodina cak moze birati i svoj samostalni put,a ne samo za koga ce glasati na izborima u Srbiji...

Back