NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Bla bla..daj primere nemira u jednom odnosu. Vecina sto je napisala na temi, nema blage veze sa nemirom koji je pozeljan.
ajde shvati da su te pozeljne stvari individualne. ajde probaj, bice ti lakse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bla bla..daj primere nemira u jednom odnosu. Vecina sto je napisala na temi, nema blage veze sa nemirom koji je pozeljan.
Nemir je u nama i tu je iz raznih razloga, najcesce vezano za stvari koje me bole ili za osobe koje su me povredile, i dovoljno je samo da se spomene odredjeni dogadjaj i eto ga...obicno izbegavam i da se secam i trudim se da ne razmisljam![]()
sve me chini nemirnom..promena vremena, nedostatak ljubavi, sexa, deshavanja...
uopsteno..zavisi kakav mi je dan....
ako se osecam hiper sjebano ispoljim sve moguce neuroze i sujetu.... iznervirace me bilo sta....
ima veze sa mojim trenutnim stanjem, nije bash da moze svako da mi narushi mir, ali definitivno moze brze ili cheshce, ako me stiska i pritiska neshto sa druge strane.. shta onda radim..ako je reshivo, problem, konflikt..reshavam odma`, .
I onaj negativni kad ne nesto tisti i pritiska..![]()
nemir mi unosi tv dnevnik II i prenos skupstine
Unese mi nemir laz i nepravda..neke navike koje u tom trenutku ne mogu promeniti iz nekog razloga..sve manje neki negativni ljudi..obicno nema veze s ljubavlju
Vas dve ko da same za sebe postujete na temi.
Evo ti asocijacije na nemir u negativnom kontekstu sa prve strane teme.
Kod mene nemir ima pozitivnu konotaciju kad se upustam u nesto novo i nepoznato, kad mi nadodje inspiracija, kad jedva cekam da vidim rezultat svog rada, kad putujem negde bla bla bla...
Takodje, nemir me asocira na strah od smrti i pitanje "sta si uradila do sad?". Mada ovo drugo ne mora da bude negativno. Negativan je nemir koji osetim kad se nesto ruzno desi i pojmim apsurd po milioniti put.

e a sad mi neke stvari smesne
kao u fazonu ko koju boju voli ili koje pice kome prija.
i sad ce kao mene neko da ubedi da nema sanse da mi prija domaca rakija samo zato sto njemu prija vino. hehe, mislim, ovo ko u osnovnoj skoli, al stvarno
"znate, drugarice novaista, to sto vama nemir u svojoj sustini odgovara to je zato sto vi nemate pojma sta je ljubav, aljubav je iskljucivi mir, jer ja to tako tvrdim, i zakljucujem vam jedinicu za polugece koju cete mozda popraviti ukoliko pocnete da se ponasate i razmisljate kao ja".
rumtutituki.
nemir ili mir je slicno ljutoj ili neljutoj hrani, da pojasnim, da bi se shvatilo o cemu se prica. nekome prija jedna, nekome druga. u zavisnosti od ukusa i stanja zeluca kao i od zeludacne kiseline koja to treba da vari. i niko ne moze d ame ubedi da treba da volim da jedem jagnjetinu ako ona mom stomacnom stanju ne odgovara ili samo zato sto je taj neko ubedjen da je jagnjetina nesto najukusnije sto postoji.
nesto je vezano za stanje duha nesto za temperament. nesto stvar afiniteta.
a nekad mi komentari na forumu zvuce kao u osnovnoj skoli, ali stvarno![]()

ali u tom nekom uskom smislu...jer ljubav kao ljubav mi je ista nebitno prema kome...ono o cemu ti pricas je meni strast
.Ovde ljudi imaju razlicite asocijacije na nemir. Zato te pitam za primer.
Nekim zenama i muskarcima je pozeljno da budu maltretirani, jer je to jedini nacin da osete "ljubav". Sto opet ne znaci da je stvarno i primaju.
Trece, prvi post, jasno je svima, odnosi se na stanje zaljubljenosti.
Ne znam sta je poenta pisanja ovde, ako neces da objasnis ono sto si napisao, a neko te vec pita.
to je kada nemir tumacite u smislu- NESPOKOJSTVO( usled problema i sl.). ali onda je rec nemir pogresno upotrebljena. nespokojstvo jeste negativno.
nemir nije.

Stvarno ne znam ko nas tera da volimo ljubicastu.![]()
to je kada nemir tumacite u smislu- NESPOKOJSTVO( usled problema i sl.). ali onda je rec nemir pogresno upotrebljena. nespokojstvo jeste negativno.
nemir nije.

Evo ovde. Jos jednom.![]()

devojke, nemojmo, pa tako je lepa tema
i, da mislila sam prvvenstveno na "ljubavni" nemir, a svi znamo da on moze biti i poztivan i negativan....da moze da te razbija, i da te podize bolje od icega....