Nemati srece u braku..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brat,njena protiv njegove..
Ako je musko reci ce ma taj me muvao al ti nisam rekao da ga ne bi prebio,al mu zato rekla da se tera u tri le pm..
ako je zensko,a sta ti imas sa njom da ti o tome prica,znas kad bi imo hrabrosti i da je pita..:per:

a pametna zena kad stigne kuci..cmok,cmok ljubavi..da mu je malo,nedostajao si mi ljubavi,jaoi kako je tamo bilo bezveze itd..:lol:
kako kazu napad je najbolja odbrana..:rotf:

Iskusno, iskusno. :ok: :)

Da..jako realno,u stvari sve je tako..
U principu takav zivot i vodim osim sto me strah ovoga..Veze ;)
Pokusao ne da nisam,ali sam imo osecaj da me kontrolise i stvara mi obevezu..
Nemam vise zelje za ijednu zenu na ovoj mizernoj planeti a ni nameru da joj budem posfecen..
Mozda je to zato sto jos imam veliku ranu u grudima,zato sto sam jecao i plakao dve nedelje i ziveo sa hranom od nekih 10 zalogaja sve to vreme i sa mnogo vode, koji gutljaj mleka..na ksalolu tri put dnevno i u mracnoj sobi zakljucan bezici od svih prijatelja i poznanika..
Hvala na dobronamernom savetu..:zag: ali zene,zena ..samo za avanturu il nikako..ehhh pretvorio se zivotinju,izgubis osecaj za ljubav i verovanje u isto.
E, a kad su ti tetke govorile - nero pocni ozbiljno da shvatas zene, tebi bilo smesno. :nono2:
:(
Izgleda da čovek što ima veći ***** to ima manje sreće u ljubavi.
Valjda je to zbog tih nekih očekivanja. Razmišljam, recimo imaš veliki ***** a onda bi one tele da budeš dobar čovek pa da budeš idealan; ako si i dobar čovek onda da budeš i vredan; ako si kurаt, dobar čovek i vredan, ništa ti se ne računa ako nisi posfećen; ako si sve to, onda jope će da bude nešto što ti manjka.

Ovako kad čovek ima mali *****, niko ništa od njega ne očekuje. Daj šta daš. Žene srećne i zaljubljene, zadovoljne, bolje išta nego ništa.

:lol:

Gde je tu problem..
Nije akrep,nije debeo,muskarac srednje lepote,,a i uspesan na svim poljima..
drustven i human..vole ga prijatelji,,ima srce Andjela,svakom pomaze i svaciju muku proguta i pati zbog toga,,

Ali srece sa zenama nema..bude 5-15 god ,deca naidju..i brak pukne..
Najzesce sto ga bivse postuju,dolaze mu,pomazu..saraduju sa njim kao da im je najoredjeniji brat,,,

Jel on nema srece ..ili o cemu se tu radi po vama?

Nije oglas,da se odma razumemo da me ne zezate i zbog toga.

siroma chovek...a shta tek mi jadni skrndelji da radimo
da se uclanimo kod naprednjaka jedino :((((

Back