- Poruka
- 48.596
visnja je medena i ima dobar donji trapp
al brateuuu, nesh jebat)))))
Neću, nema veze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
visnja je medena i ima dobar donji trapp
al brateuuu, nesh jebat)))))
Neću, nema veze![]()
Brat,njena protiv njegove..
Ako je musko reci ce ma taj me muvao al ti nisam rekao da ga ne bi prebio,al mu zato rekla da se tera u tri le pm..
ako je zensko,a sta ti imas sa njom da ti o tome prica,znas kad bi imo hrabrosti i da je pita..
a pametna zena kad stigne kuci..cmok,cmok ljubavi..da mu je malo,nedostajao si mi ljubavi,jaoi kako je tamo bilo bezveze itd..![]()
kako kazu napad je najbolja odbrana..![]()
Visnja jeste slatkis,svaka cast Esh..takvoj zeni kad bi neko imo srece je jako tesko odoleti..
Divim ti Esh..![]()
Odakle ti to..Opala...
Enjoy i Visnja se smuvali?
Odakle ti to..
ja zavidio Eshu sto ne bi..![]()
Višnja je moja cenjena drugarica, ne pišite svašta![]()
pa idi onda druguj sa njom, pusti nas da pisemo!
Pojmovi drugarica i forumska drugarica su slični, no ne i apsolutno istiOke, verujemo da si to od onih moralnih sto ne bi muvko drugarice.![]()
Pojmovi drugarica i forumska drugarica su slični, no ne i apsolutno isti![]()
Ebi se bre sa tvojim tenderom,
ako te je ostavila i treba.
Vi juznjaci niste normalni i
ne bi trebalo da se zenite
ni decu da pravite.
E, a kad su ti tetke govorile - nero pocni ozbiljno da shvatas zene, tebi bilo smesno.Da..jako realno,u stvari sve je tako..
U principu takav zivot i vodim osim sto me strah ovoga..Veze
Pokusao ne da nisam,ali sam imo osecaj da me kontrolise i stvara mi obevezu..
Nemam vise zelje za ijednu zenu na ovoj mizernoj planeti a ni nameru da joj budem posfecen..
Mozda je to zato sto jos imam veliku ranu u grudima,zato sto sam jecao i plakao dve nedelje i ziveo sa hranom od nekih 10 zalogaja sve to vreme i sa mnogo vode, koji gutljaj mleka..na ksalolu tri put dnevno i u mracnoj sobi zakljucan bezici od svih prijatelja i poznanika..
Hvala na dobronamernom savetu..ali zene,zena ..samo za avanturu il nikako..ehhh pretvorio se zivotinju,izgubis osecaj za ljubav i verovanje u isto.
Izgleda da čovek što ima veći ***** to ima manje sreće u ljubavi.
Valjda je to zbog tih nekih očekivanja. Razmišljam, recimo imaš veliki ***** a onda bi one tele da budeš dobar čovek pa da budeš idealan; ako si i dobar čovek onda da budeš i vredan; ako si kurаt, dobar čovek i vredan, ništa ti se ne računa ako nisi posfećen; ako si sve to, onda jope će da bude nešto što ti manjka.
Ovako kad čovek ima mali *****, niko ništa od njega ne očekuje. Daj šta daš. Žene srećne i zaljubljene, zadovoljne, bolje išta nego ništa.
Ebi se bre sa tvojim tenderom,
ako te je ostavila i treba.
Vi juznjaci niste normalni i
ne bi trebalo da se zenite
ni decu da pravite.
I ostade ziv.
I sta ces sad, da se izvinis neru ili juznjacima, ili opet bacis pogled na kompas?![]()
Ma da, cista opustencija.![]()
Gde je tu problem..
Nije akrep,nije debeo,muskarac srednje lepote,,a i uspesan na svim poljima..
drustven i human..vole ga prijatelji,,ima srce Andjela,svakom pomaze i svaciju muku proguta i pati zbog toga,,
Ali srece sa zenama nema..bude 5-15 god ,deca naidju..i brak pukne..
Najzesce sto ga bivse postuju,dolaze mu,pomazu..saraduju sa njim kao da im je najoredjeniji brat,,,
Jel on nema srece ..ili o cemu se tu radi po vama?
Nije oglas,da se odma razumemo da me ne zezate i zbog toga.