Nemar majke uzeo živote tri anđela!

Како је лако осудити и испљувати.

Ниједна мајка не би оставила децу закључану?

Ниједна, сем оне која мора и да заради и да им купи нешто да поједу.

Или би их неко сво троје вукао до продавнице пар пута дневно.

То су тренуци, није био први, али је био задњи пут да их је оставила саме.

Након свега што је преживела, остала је и без деце.

И само јој треба да јој неки паметњаковић каже како је неодговорна мајка.

Где су биле социјалне службе да јој помогну, где је била предшколска да јој омогући бесплатан смештај или бар повољнији за децу, где су биле те комшије које се сада саблажњавају, где је био отац деце, где је била њена породица ...

Душебрижници, ставите се мало у њен положај, па реците да ли јој је било лако и како јој је сада?

S obzirom da sam iz sm a sm je poznata po zatvoru z:mrgreen: znam kako prolaze oni koji nesto urade deci z:mrgreen:

Sejka, sve se zna !
Prestupnici i robijaše ne mogu da smisle pedofile i decoubice.
Zatvorenici su razdvojeni po polovima.
Muškarci i žene.
Pedofili i decoubice bivaju silovani, u pravom smislu reči.
A, žene, koje su osuđene za ta dela, maltretirane i tučene...!

Ne moram živeti u SM da bih to znao.

http://www.kurir-info.rs/pustena-majka-dece-izgorele-u-pozaru-clanak-1156185

Vratila se kući: Majka Nenada (4), Dimitrija (3) i Maje (2), koji su izgoreli u zaključanoj kući, posle osam dana u CZ puštena na slobodu

Tizer 28.12.2013
Ne propustite...
MAJKA IZGORELIH MALIŠANA: Pustite me da idem na grob svoje dece

Majka troje mališana stradalih u požaru danas kod tužioca

ZBOGOM ANĐELI: Majku izgorele dece uhapsili posle sahrane, preti joj osam godina zatvora

MAJKA IZGORELE DECE: Kriva sam! Zašto sam ih ostavila, neću više da živim!

TRAGEDIJA ZBOG NEMARA: Majka zaključala decu i otišla u "provod"!

Troje dece izgorelo u požaru: Ugljenisana tela nađena ispod kreveta!

MLADENOVAC - Težak korak i umoran pogled!

- Ne daj bože nikome moju muku... To je sve što mogu da vam kažem, ne znam šta bih više mogla da kažem...

Ovo je juče, umornog pogleda i ispijenih očiju, za Kurir rekla Mirela Mikulčić (29) iz Velike Krsne, majka Nenada (4), Dimitrija (3) i Maje (2), koji su 17. decembra izgoreli u požaru nakon što ih je majka zaključala u porodičnoj kući u Velikoj Krsni.

Mirela je ovu izjavu za Kurir dala samo nekoliko sati nakon što je izašla iz pritvora u kojem je provela osam dana, a reporteri Kurira zatekli su je na kapiji dvorišta u kojoj je kuća njenih roditelja Ljiljane i Marjana u selu Vlaška.

nema od toga ništa,šalu na stranu provući će se uz minimalne kazne u ovoj našoj usranoj zemlji

a sta ti imas od toga sto ce ona da lezi u zatvoru 40godina?
ili sto ce da bude obesena na trgu za primer?

kakvi ste demagozi!
ko vam je dao za pravo da osudjujete nekog, a da ga niti poznajete, niti ste bili svedoci onoga sto se desilo!
jadna deca su zauvek zavrsila ispod zemlje, jadna zena je kaznjena time sto mora da zivi ostatak zivota bez svoje dece i sa ogromnim osecajem krivice da je neke stavri trebalo da uradi drugacije
ne daj boze nikome da se nadje na njenom mestu, a svi vi koji je osudjujete treba da se stidite svog bezobrazluka!

Back