Nemanja Vidic zavrsio karijeru

Poruka
21.519
NEMANJA VIDIC je danas zavrsio karijeru.

Jedini kapiten u istoriji Mancester Junajteda koji nije bio Englez.

Prvi stoper u istoriji engleske Premier Lige koji je proglasen za najboljeg igraca cele lige.

LEGENDA Crvene Zvezde i Mancester Junajteda.

Jedan od najboljih stopera u istoriji fudbala.

Njegov cuveni citat :

"Ne živim ja san nego svoje ambicije i ciljeve. San sam proživeo na Marakani. Nisam kao klinac sanjao dres Mančestera ili Reala već dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario. Jedino što nisam, a o čemu sam kao klinac maštao u Užicu, bilo je da posle pogotka protiv crno-belih otrčim na severnu tribinu i – ne vratim se na teren. Ali, da ponovim, Zvezda je san, a Mančester je dokazivanje, profesionalizam…"

Sad kad bi hteo da odigra sezonu dve u CZ,bio bi to pun pogodak.

jes vala...taman kad im je krenulo da sve otera u bunar :lol:

- - - - - - - - - -

Žigić bi bio rezerva...

taj je davo golove u birmingemu samo kad je protivnik imao trojicu bekova po 150 cm....kad ziga zavari glavom i udje u mrezu u birmingemu zvoni crkva i svi navijaci i oni iz aston vile idu u nju i pale mu svecu :lol:

Po mom misljenju Srbiju je vise proslavio Nemanja Vidic nego Novak Djokovic jer da se ne lazemo svi mi hiljadu puta vise volimo fudbal od tenisa .

Bravo!

- - - - - - - - - -

jes vala...taman kad im je krenulo da sve otera u bunar :lol:

- - - - - - - - - -

taj je davo golove u birmingemu samo kad je protivnik imao trojicu bekova po 150 cm....kad ziga zavari glavom i udje u mrezu u birmingemu zvoni crkva i svi navijaci i oni iz aston vile idu u nju i pale mu svecu :lol:

Da znas da ume da bude malerozan,mada dobro bi dosao i vise nego dobro,onako kao pravi delija za neku simbolicnu sumu novca da lagano odigra sezonu...

Свака част Немања на клупској каријери многи би ти позавидели.

Што се тиче репрезентације боље да ниси играо, чиста 0.

Са срећом у даљем животу.

Dok je on igrao i reprezentacija je redovno igrala svetska prvenstva... Otkad je otisao nismo uspeli ni na jedno veliko takmicenje da se plasiramo..

Његова игра за репрезентацију је била криминално лоша а он је један од одговорнијих што су односи у тиму били лоши, а само је харизма Петковића и Антића кумовала пласману на та првенства на којима смо се обрукали као по обичају а Немања је и тамо "бриљирао".

Просто је невероватно да играч који игра за један од најбољих тимова света, осваја трофеје, најбољи дефанзивни играч Енглеске лиге више пута, а за репрезентацију није саставио нормалних 90 минута., то ме је ваљда и највише нервирало код њега.

jos jedan zvezdin igrac, kao i Dejan Petkovic Rambo,
koji u domacem fudbalu nije mogao da napravi nikakav znacajan uspeh,
pa je proslavio svoju zemlju na najbolji moguci nacin...

koliko znam, normalan je tip, vrhunski bek,
i ako je kao stranac bio jedini kapiten Mancestera,
siguran sam da to nije zato sto nas englezi vole,
vec je debelo zasluzio to mesto...

u svakom slucaju mu zelim da dugo uziva u penziji!
zasluzio je!

Рамбо уопште није ни добио шансу да игра у томе је разлика између њега и Видића, а мислим да нам је један такав играч на средини фалио као шта нам и сада фали.

Рамбо уопште није ни добио шансу да игра у томе је разлика између њега и Видића, а мислим да нам је један такав играч на средини фалио као шта нам и сада фали.

takvi nam uvek nedostaju...
samo dzaba dokle god politika bude ispred sporta...

Back