Nemam zvuka

masnuci

Aktivan član
Poruka
1.149
Nemam zvuka , nedavno sam reinstalirao SP2, i komp mi nema zvuka treba da instaliram detonatore , da li je svejedno koji instaliram sa n vidia sajta ili moram naci bas neki koji odgovara mom kompu
 
Nemam zvuka , nedavno sam reinstalirao SP2, i komp mi nema zvuka treba da instaliram detonatore , da li je svejedno koji instaliram sa n vidia sajta ili moram naci bas neki koji odgovara mom kompu

Nisu detonatori vec drajveri. :)
Koji operativni sistem je u pitanju? Windows XP ili Vista?Ne bi bilo lose da napises i koji model laptop-a imas.
 
Windows Xp SP 2
amd athlon 1700, 512
cega drajvere treba da instaliram?
ako je od graficke instalirao sam
nije lap top u pitanju vec obican racunar

Aha. Onda odes na sajt proizvodjaca maticne ploce, pogledas koju zvucnu karticu imas i skines taj drajver. Na taj nacin ces da budes siguran da si snimio odgovarajuci i ne bi trebalo da ima problema. A mozes da uradis i kao sto je neko drugi rekao, tj. da skines najnoviji Nvidia drajver za zvuk.

Edit: Uvek vise volim da proverim, nego posle da nesto ne stima. ;)
 
Windows Xp SP 2
amd athlon 1700, 512
cega drajvere treba da instaliram?
ako je od graficke instalirao sam
nije lap top u pitanju vec obican racunar

Skini program Everest Ultimate v5.30.1900 Portable ili neku drugu verziju i sa njim provjeri tačan naziv matične ploče.Odeš na stranicu proizvođača i po nazivu matične pronađeš odgovarajući drajver za zvuk. I ovoga se drži za ubuduće, samo na ovaj način instaliraćeš prave drajvere....Ako je externa kartica onda ideš na stranicu proizvođača externe kartice pa bilo da je zvuk, grafika ili mreža...
 
Molim Vas za pomoć. Ni meni na računaru nema zvuka od pre jedno 2-3 sata. To se čudno poklapa sa mojim bezuspešnim pokušajem da instaliram bluetooth na lap top i povežem ga sa mobilnim. :roll:

Inače imam lap top Fujitsu Simens Amilo Pi 2530i. Operativni sistem Vista. Prema nekom prethodnom savetu otišla sam na njihov site i skinula i instalirala driver. I dalje mi nema zvuka. :( Može pomoć?
 
Drajver je ,posto kada instaliras bluetooth on instalira neke njegove drajvere za zvuk. Idi u control panel-system-device manager i pogledaj pod zvucnom jel imas neki zuti znak,ako je tu sve u redu ja bih proverio da nije u volume kontrolama nesto pogaseno ili mutirano,Kada instairas novi drajver prvo uninstaliras stari,to mozes tu iz device managera,pa mozes da pustis i windows sam da ga nadje ako si kojim slucajem skinula pogresan
 
Evo pogledala pod Sound video and game controlers - imam Bluetooth AV/HS Audio i High Definition Audio Device. Ispred njih se nalaze znakići za zvučnike. Nigde nema ništa žuto.

Ako se volum kontrole vide na onom znaku zvučnika na toolbaru tamo kaže da su i uređaji i softver na 50 tj nisu mute (ako sam ja to dobro shvatila).

A prilikom instalacije drajvera mi je rekao da će da deinstalira postojeći i instalira novi drajver i to sam potvrdila. Probaću još jednom iz Manager Device pa se javljam.

Edit: javlja da mi je High Definition Audio Device ažuran. :(
 
ja se i dalje osvrcem na onaj tvoj komentar o bezuspesnom pokusaju instaliranja bluetootha,ako si ga prekinula u procesu instalacije verovatno je pobrljavio drajvere koje je u tom trenutku instalirao a bice da su za zvuk. Kad si vec tu napisi sta je sa bluetooth-om,sto bezuspesno? Jedino ako ti je win izbacivao onu njegovu poruku o sertifikatima al to ignorises i teras dalje
 
Ma on na računaru prepoznaje telefon i telefon prepoznaje računar. (bar mi se tako čini), ali kad pokušam da se konektujem sa telefona na računar daje mi poruku ''Service list not found. Try again''. I tako do besvesti. E pa ako te ne mrzi, bar me uputi šta bi moglo da bude problem.
Hvala unapred.:hvala:
 
Pozdrav

I ja imam problem vezan za zvuk...
Kada pokrenem neki video na sajtu youtube, zvuk je veoma slab, skoro da ga nema, dok sa Windows Media Player-om nemam nikakvih problema, tu je zvuk normalan. Predledao sam i podesavanja zvuka na kompu, sve izgleda ok... Problem se pojavio prije par dana, ne znam sta bi mogao biti uzrok... :confused:
 

Back
Top