Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vodim ja nego Bog...

а шта онда радиш овде на форуму, што малтретираш људе да само ти знаш шта бог мисли, знаш ли колико је таквих раније било па одустали.
које тебе овластио да будеш гласник, верска организација или бог?

е ти си тај безумник и ја ти сад одговарам да престанеш са безумљем да не мислиш да си мудар

Pazi. Ti si bezobrazan. Ja nisam nikog direktno naazvao bezumnikom i nikome se nisam tako obratio.

Bezumno je nekome se tako direktno obratiti jer to nije cilj stiha.

Ti si insistirao i ja sam ti pokazao kako se odgovara nekome ko se ponasa kao bezumnik i zato je postavljen stih.

Ali ti si se sam pronasao bez da te tako nazovem..

Poslednja izmena:
Pazi. Ti si bezobrazan. Ja nisma nikog direktno anazvao bezumnikom i nikome se nisam tako obratio.

Bezumno je nekome se tako direktno obratiti jer to nije cilj stiha.

Ti si insistirao i ja sam ti pokazao kako se odgovara nekome ko se ponasa kao bezumnik i zato je postavljen stih.

Ali tio si se sam pronasao...

ти си мени на пп свашта написао и немој да решсе о некаквом понашању

ти си мени на пп свашта написао и немој да решсе о некаквом понашању

Kada???

- - - - - - - - - -

Pa zar ne vidis da mi je kaciga znanja na glavi a i bome , gledim kroz specijalnu prizmu....a tek nonice koje imammmmmmm:rotf:

Ajdeee?

E sada sam u cudu?

Uprkos kacigi nemozes da se saberes???

- - - - - - - - - -

Drugovi, nema potrebe dalje da raspravljamo, tema je vec zavrsena...

Imali ste prilike za to, slabi ste gubitnici.

Ajdeee?

E sada sam u cudu?

Uprkos kacigi nemozes da se saberes???

- - - - - - - - - -

Drugovi, nema potrebe dalje da raspravljamo, tema je vec zavrsena...

Imali ste prilike za to, slabi ste gubitnici.[/QUOTE]

cekaj malo , Da ja tebe pitam , Da li ti ikada mozes nesto pisati a da ne citiras knjigu, da li postoji i jota misleonoga procesa kod tebe.:think:

U bajci , postoji i kaciga Znanja , kada osoba stavi tu kacigu i odjednom Ima svo Znanje Sveta ....:rotf:

Tako da je i ova aluzija na moju kacigu k tvojem pisanju tj izbacivanjem citata iz knjige bajki....:ok:

cekaj malo [/B], Da ja tebe pitam , Da li ti ikada mozes nesto pisati a da ne citiras knjigu, da li postoji i jota misleonoga procesa kod tebe.:think:

U bajci , postoji i kaciga Znanja , kada osoba stavi tu kacigu i odjednom Ima svo Znanje Sveta ....:rotf:

Tako da je i ova aluzija na moju kacigu k tvojem pisanju tj izbacivanjem citata iz knjige bajki....:ok

Vidis.

Nista nisi ukapirao i sam se uvrstavas u gore pomenutu kategoriju.

Kada ja nesto kazem, to ima i noge i rep i zato postavim argument, dokaz itd.

Dok vi neznate nista drugo nego samo da lupate nesto kako vam na um padne.
I sada ti od mene trazis da se spustim na taj lupacki nivo?

Pa nemoze prijatelju, ja imam svoj nivo.
A ti ako imas imalo uma shvatices sta ti sada govrim.
A ako nemas, neces.

Da li si sinoc primetio da ti se slabo obracm jer to sto ti pises nema niakvog nivoa na koji bih mogao da se spustim da sa tobom pricam.

Sada sam ti samo indirektno pokazao ko si ti na osnovu onoga sto smo pominjali gore u stihu...

I nemoj vise da spamujes i da mi se obracas, ne zanima me to sto ti pises, bez svakog nivoa je...

Poslednja izmena:
Tema nije bezumlje mudrost, dokazivanje mudrosti i slicno.

Nisi bez uma da to ne vidis...

Ma , nije valjda...:hahaha:

Stavlja citate , lepi onako kada i kako mu odgovara, poziva se na bajke a kada se upita , Kada, kako ,.Sta znaci onda nije tema.:think:

E jes vala " Nemam pojma......":eek:

Dakle , jel mozes ista pisati i to sto pises da na neki drugi nacin nama i pokazes da mislis svojom glavom...O glasnice....Hmmm cega i koga.:rtfm:

Evo malo da se ucite sa izvora:

Titlovano je i na srpski, samo stisnes dole titl...

Mozda shvatite zasto cesto citiram kada nesto kazem...

To citiranje je osnova ovih religioznih diskusija.

A ovo predavanje vam moze i pomoci da vidite da Biblija hebrejski jezik ima svoju logiku i smisao itd...

Poslednja izmena:
Evo malo da se ucite sa izvora:

Titlovano je i na srpski, samo stisnes dole titl...

Mozda shvatite zasto cesto citiram kada nesto kazem...

To citiranje je osnova ovih religioznih diskusija.

A ovo predavanje vam moze i pomoci da vidite da Biblija hebrejski jezik ima svoju logiku i smisao itd...

Što bih ja voleo da mi kažeš to ajdeeee? dok sparingujemo....:mrgreen:

Vidis.

Nista nisi ukapirao i sam se uvrstavas u gore pomenutu kategoriju.

Mogu kapirati ono sto ima smisla kako u pisanju tako i u diskusiji a To kod tebe nema ni za jotu:hahaha:

Kada ja nesto kazem, to ima i noge i rep i zato postavim argument, dokaz itd.

E za ovo je ,sto si napisao je za Verovali ili ne a mozda za neki drugi Riplijev.....rep i none:whistling:

Dok vi neznate nista drugo nego samo da lupate nesto kako vam na um padne.
I sada ti od mene trazis da se spustim na taj lupacki nivo?

Hmmm, majkumu , mi lepo smo rekli da se \vino koristilo hiljadama godina pre nego sto je se pominje u knjizi a ti tvrdis da To i nije voda vec Grozdani sok.

Mi kazemo da ne znamo kada se taj tok dogadjaja desio, dal je mozda Odavno prosla berba Grozdja, moze bit da je se tok dogadjaja desava u Zimi ili ti prolece :rotf:...ali ti, Jesi siguran da je sok od Grozdja...:think:

Pa nemoze prijatelju, ja imam svoj nivo.
A ti ako imas imalo uma shvatices sta ti sada govrim.
A ako nemas, neces.

bas mi je tako drago da imas svoj nivo, neg ne rece nam gde je to;)
A za Um...mislim da imam celije sivoga ...ali nisam siguran.
Zadnji put su mi ovi gledali u glavu i rekli da nemam nis....nema cak ni " Tabule Raze" nema nista:lol:

Da li si sinoc primetio da ti se slabo obracm jer to sto ti pises nema niakvog nivoa na koji bih mogao da se spustim da sa tobom pricam.

Pa sada ,kada se pisu tako umne stvari koje Ti tako lepo ,kopiras pa onda stavljas, pa kada se Coek igra sa bajkama ,Kako bih i Ja mogao tu pisati sa nekim sta ti ja znam , recimo znanjem:rotf:

Sada sam ti samo indirektno pokazao ko si ti na osnovu onoga sto smo pominjali gore u stihu...

Jes ,vala p[okaza si mi da si prihvatio ono sto sam Ti ja mnogo puta do sada i pisaaaa. Ja sam Tvoj Bog i normalno sam i svoj Bog:mrgreen:

I nemoj vise da spamujes i da mi se obracas, ne zanima me to sto ti pises, bez svakog nivoa je...

I pisem , sto mi se pise, Eto nemam ja taj tvoj nivo znanja ili vec sta je to kod tebe ali zdusno cu da se , cim se dobije neki " biser ' tvoj , u skladu sa mojim nivoom ,tebi i odgovoriti.

Tvoj Bog i svoj Bog Marsa kao i Univerzuma....:rotf:

I pisem , sto mi se pise, Eto nemam ja taj tvoj nivo znanja ili vec sta je to kod tebe ali zdusno cu da se , cim se dobije neki " biser ' tvoj , u skladu sa mojim nivoom ,tebi i odgovoriti.

Tvoj Bog i svoj Bog Marsa kao i Univerzuma....:rotf:

Ne govorim o nivou znanja covece.

- - - - - - - - - -

Što bih ja voleo da mi kažeš to ajdeeee? dok sparingujemo....:mrgreen:

Ma nemoj...ajde?

Koriste tehniku i pretnju protiv mene, kada vide da nemogu retoricki.

Ali kako rade tako im se vraca...

Pretnje dolaze i na njih od jos jacih.

Zlo je kao bumerang...

Ako je ajde nesto lose onda stvarno?

Oni postavlkjaju stalno ismejvacke i izrugvacke smajlije i to joj nije palo za oko ta stlana ruganja???

Ajdeee molim te?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back