Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Radim prilično stresan posao, dnevno i do 12, pa nekad i više sati, a najčešće spavam maksimalno šest sati. Pritisak mi je uobičajen 125 - 75, puls 70. Imam 47 godina i dobrih šest, sedam kilograma viška. Godinama sam bio aktivan sportista, ali menadžerski posao iziskuje mnogo sedenja, puno telefoniranja - skoro isključivo mobilnim telefonom, rad sa ljudima i mnogo stresa, sa nedovoljno fizičke aktivnosti. Takvim ritmom radim, skoro u potpunom kontinuitetu dve godine. {to se tiće porodice, hvala Bogu, svi su ( smo ) živi i zdravi, to je skladna porodica u kojoj nema problema niti finasijskih niti bračnih niti sa podmlatkom. Ne vidim sebe kao depresivnu osubu niti pesimistu, nasuprot. Ja sam taj kojji vuče, koji je generator i u porodici i na poslu. To preznojavanje osećam kao poremećaj nekog ličnog termostata - ako se to tako može reći. Meni, osim ako mi na stopalima nije hladno, inače nikada nije hladno. Uvek sam zasukanih rukava ili u majci na kratkim rukavima - u stanu. No, jasno mi je da to preznojavanje nije samo "poremećaj termostata"
Dive ti je dala fin predlog, ja se ne bih yebavala sa jogom, meni je komplikovano sve gde kao treba da idem, presvlacim se, tusiram i slicno, a ti za to nemas ni vremena.
Moj ti je savet ( a Dive je to lepo " naglasila") da svakog jutra, ali SVAKOG ( nema veze kisha, sneg, tajfuni i cumani) 30-45 minuta trcanje.