miodragdudic
Početnik
- Poruka
- 38
pisem u ime svoje majke : od 93 godine u lokalu koji vise i ne drzim , nema grejanja jer su jos te godine zbog jakih mrazeva ispucale cevi koje toplana(beogradske elektrane) odrzavaju . i to ne samo da nema grejanje moj lokal vec ceo niz lokala do mene ali su samo mene tuzili i to za 1993,1994,1995,1996,1997. posle toga je bila i beogradska hronika snimili su sta su snimili, taman su se obradovali dobroj prici objavili je u jednoj emisiji i dogovorili se da nastavimo dok se ne istera do kraja ali jadna voditeljka dobila pretnje i od toga niste nije bilo.a posto sam prema pravosnaznoj presudi duzna da platim a naravno nemam cime dosli su da mi poisuju i konfiskuju imovinu. sva sreca pa se na licitaciji niko nije pojavio osim sudskih izvrsitelja. sedeli su 15 min i otisli. ali toplana mi i dalje ne da mira vec mi salju ponude kao da platim na rate kao bice uvidjavni pa da platim 550 000 u 4 mesecne rate (za uslugu koju nisu pruzili) pa me zanima kako ovo da okoncam i obratim se strazburu valda ce oni to moci da rese kad ovi nasi sudovi to nisu uspeli.