- Poruka
- 7.475
Нема шта да се таји Србија на рапродаји може за динар а може и на поверење.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема шта да се таји Србија на рапродаји може за динар а може и на поверење.
Комуњаре не подржавају Вучића, већ они који се боре за јачање приватног сектора на штету државног. То су људи који у Вучићу виде човека који ће разбуцати државни сектор из чисте злурадости. Апсолутно је небитно да ли је проблем у једном или другом државном органу, за њих је све то исто, све треба усраном мотком протерати, да сви деле исту патњу незапослености.evo ga isplivao jos jedan *********. nije ni cudo sto podrzava vucica.
Srbija je previse sitna i beznacajna da bi Evropa,USA ili Rusija priklanjala toliko paznje. cela Srbija je priblizno vredna kao jedno parce predgradja Pariza, Moskve ili Vasingtona. da se ne zanosimo iluzijama o sopstvenoj velicini. jedino sto mi Srbi redovno idemo uz dlaku svima, pa smo nezasluzeno u centru paznje. ja mislim da kada Putin, Merkelova ili Obama dobiju Srbiju na dnevni red da odmah dobiju migrenu.
Pazi, za mene je Srbija na primer Desanka Maksimovic, Gracanica i secesionsticka arhitektura u Beogradu.
Za tebe je Srbija EPS.
Reklo bi se da imas veoma iskrivljeno vidjenje Srbije.
Pazi, za mene je Srbija na primer Desanka Maksimovic, Gracanica i secesionsticka arhitektura u Beogradu.
Za tebe je Srbija EPS.
Цела Србија је на рапродаји. Није ми јасно шта си тиме хтео да кажеш, али добро вероватно не знаш ни сам.
Меримина производња би била уништена не агресивном рекламом, већ чињеницом да је одавно потписан споразум о бесцаринском увозу производа из ЕУ па би производ био неконкурентан.
Тако су пукле многе фабрике у Србији.
Проблем је што Срби уопште не схватају да треба да негују културне вредностии јер су оне доказ да смо ту где смо, да је ово парче земље наше.Pazi, za mene je Srbija na primer Desanka Maksimovic, Gracanica i secesionsticka arhitektura u Beogradu.
Za tebe je Srbija EPS.
A zasto je nekonkurentan? Po ovim podacima u Merimi je po radniku povecana produktivnost 5x. Ne bi bili konkurentni cak i da nije potpisan taj sporazum.
Па да, бејби бум педесетих, шездесетих, седамдесетих и осамдесетих година, десио се посве случајно, зле комуњаре су заправо све чиниле да униште вашу "нацију".Комуњаре не подржавају Вучића, већ они који се боре за јачање приватног сектора на штету државног. То су људи који у Вучићу виде човека који ће разбуцати државни сектор из чисте злурадости. Апсолутно је небитно да ли је проблем у једном или другом државном органу, за њих је све то исто, све треба усраном мотком протерати, да сви деле исту патњу незапослености.
Лакше је да сви будемо незапослени, него да се боримо против незапослености.
Приватни сектор је бирачко тело СНСа и све очи су упрте у њега.
Комуњаре и крајњи десничари су једини који су против приватног сектора, док лажни левичари и десничари (било да су за или против еу) су они подржавају приватни сектор.
Али убрзо ће свако приметити разлику и зашто не треба веровати комуњарама, јер њима је све подређено партији, тако да лако могу жртвовати целу државу и нацију.
Видим ја да ћемо ми швабове морати опет пушком да терамо из Србије.Пошто је продаја ЕПС-а већ договорена и неминовна. Потребно је да се психички припремимо за исту. Крећемо од Курира. Ускоро очекујемо и на ПИНК телевизији неки извештај о ЕПСу. Као синдром куване жабе, док се једноставно не прода.
Е сад, како је сигурно да ће се продати, то значи да ћемо добити велике, велике паре. Нек се ЕПС прода и по упола мањој цени, то ће опет бити огромне паре. Шта радити са њима? Да се ја питам (а ко па мене пита) ја бих вратио све дугове државе (или онај неповољнији део, ако нема за све) па да се крене од 0. Међутим, то баш и не одговара онима који су на власти. Они ће "улагати у развој" тј. у потрошњу. То ће да потраје једно време, а онда опет тамо где смо били. Али лепо ћемо да живимо.
Ма да ко *ебе ЕПС важна је фасада.
Проблем је што Срби уопште не схватају да треба да негују културне вредностии јер су оне доказ да смо ту где смо, да је ово парче земље наше.
(...)
Комуњаре и крајњи десничари су једини који су против приватног сектора, док лажни левичари и десничари (било да су за или против еу) су они подржавају приватни сектор.
(...)
Pa jeste.
Jer trenutni balans:
EPS gubi 200 miliona ojra godisnje
Fasada gubi 0
Dakle, fasada je vaznija
Пошто је продаја ЕПС-а већ договорена и неминовна. Потребно је да се психички припремимо за исту. Крећемо од Курира. Ускоро очекујемо и на ПИНК телевизији неки извештај о ЕПСу. Као синдром куване жабе, док се једноставно не прода.
Е сад, како је сигурно да ће се продати, то значи да ћемо добити велике, велике паре. Нек се ЕПС прода и по упола мањој цени, то ће опет бити огромне паре. Шта радити са њима? Да се ја питам (а ко па мене пита) ја бих вратио све дугове државе (или онај неповољнији део, ако нема за све) па да се крене од 0. Међутим, то баш и не одговара онима који су на власти. Они ће "улагати у развој" тј. у потрошњу. То ће да потраје једно време, а онда опет тамо где смо били. Али лепо ћемо да живимо.
Не знам за вас, али ми зле комуњаре нисмо против приватног сектора с тим да се, после поништења пљачкашке приватизације, исти регулише једним квалитетним сетом закона.
- - - - - - - - - -
Аха. Исто као што је НИС "губио 200 милиона евра" годишње.
Nema od toga vise nista. Sve je pojedeno i opljackano od strane proEU-ropske bagre
Ove godine nam dospeva 7 milijardi evra kredita.
Tako da EPS i Telekom idu za ratu kredita
Narod nece osetiti nikakav boljitak, ni trenutni, jer sve pare unapred idu opet na zapad.
A nama ostaje samo supalj nos do ociju, i naravno uskoro veci broj nezaposlenih i veci racuni za struju
Zivi bili pa videli.
I naravno moci cete svi da zadaknete vodjinu sliku za uvo da se zakitite.
To je to.
Firma je firma. Ljudi to moraju da shvate.
Vlasniku nije cilj da ne isporucuje struju musterijama, ili da im isporucuje struju koju niko ne moze da plati, jer bi onda prestao sa poslovanjem.
Dakle, vazno je da pustimo EPS da poraste i prevazidje decije bolesti zvane "manjak od 200 miliona evra, cca oko 600 000 evra dnevno. EPS pojede jednu luksuznu bolnicu za 10 dana poslovanja".
Vredan rad i intelektualno-kulturni razvoj ce doneti benefite.
Plakanje za drzavnim firmama nece.
pa i ako kupe nije tesko prvom priilikom to nacionalizovati
Морамо да схватимо да не пуцамо по шавовима због приватизовања фирми већ због тоталне криминализације друштва.
Укоренио нам се накарадан систем вредности.
Па , између осталог, ни новац добијен продајом фирми није искоришћен на ваљан начин.
И Словенци су пролазили транзицију, продавали су странцима фирме па су ипак ту где су, а ми смо у блатишту.
Evo zasto se raduje g-dja Merkel dolasku naseg premijera.
Ukoliko Nemci kupe EPS zatvoricemo mnoga poglavlja, ukoliko nekupe necemo ni jedno ni da otvorimo.
E a kad kupe (pre il posle) otpustice trecinu radnika i pola administracije, smanjice troskove duplo a kao posledicu tog racionalnijeg poslovanja gradjani Srbije imace dva do tri uta skuplji kilovat.
P.S. Posle par godina slusacemo price kako nema para za penzije, sport, kulturu, socijalna davanja jer EPS vise ni dinara nece davati (primer DIN).
Pa jeste gubio.