Nemački RVE kupuje EPS?!

evo ga isplivao jos jedan *********. nije ni cudo sto podrzava vucica.
Комуњаре не подржавају Вучића, већ они који се боре за јачање приватног сектора на штету државног. То су људи који у Вучићу виде човека који ће разбуцати државни сектор из чисте злурадости. Апсолутно је небитно да ли је проблем у једном или другом државном органу, за њих је све то исто, све треба усраном мотком протерати, да сви деле исту патњу незапослености.
Лакше је да сви будемо незапослени, него да се боримо против незапослености.
Приватни сектор је бирачко тело СНСа и све очи су упрте у њега.

Комуњаре и крајњи десничари су једини који су против приватног сектора, док лажни левичари и десничари (било да су за или против еу) су они подржавају приватни сектор.
Али убрзо ће свако приметити разлику и зашто не треба веровати комуњарама, јер њима је све подређено партији, тако да лако могу жртвовати целу државу и нацију.

Srbija je previse sitna i beznacajna da bi Evropa,USA ili Rusija priklanjala toliko paznje. cela Srbija je priblizno vredna kao jedno parce predgradja Pariza, Moskve ili Vasingtona. da se ne zanosimo iluzijama o sopstvenoj velicini. jedino sto mi Srbi redovno idemo uz dlaku svima, pa smo nezasluzeno u centru paznje. ja mislim da kada Putin, Merkelova ili Obama dobiju Srbiju na dnevni red da odmah dobiju migrenu.

Зато оволико улажу у проевропске снаге у Србији, вероватно због тога што смо небитни, зато су нас и бомбардовали. Не кажем ја да запад само о Србији размишља,али кад им дође на тапет битно им је да се овде живот заустави , треба им територија и ресурси а људи су вишак и овде и тамо код њих!

Pazi, za mene je Srbija na primer Desanka Maksimovic, Gracanica i secesionsticka arhitektura u Beogradu.

Za tebe je Srbija EPS.

Reklo bi se da imas veoma iskrivljeno vidjenje Srbije.

Цела Србија је на рапродаји. Није ми јасно шта си тиме хтео да кажеш, али добро вероватно не знаш ни сам.

Цела Србија је на рапродаји. Није ми јасно шта си тиме хтео да кажеш, али добро вероватно не знаш ни сам.

Провоцира Носферату, и уживајући у пропасти своје земље, одушевљено чека "Београд на води".
А можда је и заљубљен у Силиконца?
Сумњиво ми то, "сецесионистичка архитектура" и сл.

Меримина производња би била уништена не агресивном рекламом, већ чињеницом да је одавно потписан споразум о бесцаринском увозу производа из ЕУ па би производ био неконкурентан.
Тако су пукле многе фабрике у Србији.

A zasto je nekonkurentan? Po ovim podacima u Merimi je po radniku povecana produktivnost 5x. Ne bi bili konkurentni cak i da nije potpisan taj sporazum.

Pazi, za mene je Srbija na primer Desanka Maksimovic, Gracanica i secesionsticka arhitektura u Beogradu.

Za tebe je Srbija EPS.

Reklo bi se da imas veoma iskrivljeno vidjenje Srbije.
Проблем је што Срби уопште не схватају да треба да негују културне вредностии јер су оне доказ да смо ту где смо, да је ово парче земље наше.

A zasto je nekonkurentan? Po ovim podacima u Merimi je po radniku povecana produktivnost 5x. Ne bi bili konkurentni cak i da nije potpisan taj sporazum.

Ок.
Вероватно си управу.
Нисам се удубљивала у конкрету причу, само сам навела како је домаћи производ постао неконкурентан.
С друге стране и домаћи власник је могао да повећа продуктивност...ал' ајд' сад, да не пишемо шта би било да је било. ;)

Комуњаре не подржавају Вучића, већ они који се боре за јачање приватног сектора на штету државног. То су људи који у Вучићу виде човека који ће разбуцати државни сектор из чисте злурадости. Апсолутно је небитно да ли је проблем у једном или другом државном органу, за њих је све то исто, све треба усраном мотком протерати, да сви деле исту патњу незапослености.
Лакше је да сви будемо незапослени, него да се боримо против незапослености.
Приватни сектор је бирачко тело СНСа и све очи су упрте у њега.

Комуњаре и крајњи десничари су једини који су против приватног сектора, док лажни левичари и десничари (било да су за или против еу) су они подржавају приватни сектор.
Али убрзо ће свако приметити разлику и зашто не треба веровати комуњарама, јер њима је све подређено партији, тако да лако могу жртвовати целу државу и нацију.
Па да, бејби бум педесетих, шездесетих, седамдесетих и осамдесетих година, десио се посве случајно, зле комуњаре су заправо све чиниле да униште вашу "нацију".

Пошто је продаја ЕПС-а већ договорена и неминовна. Потребно је да се психички припремимо за исту. Крећемо од Курира. Ускоро очекујемо и на ПИНК телевизији неки извештај о ЕПСу. Као синдром куване жабе, док се једноставно не прода.

Е сад, како је сигурно да ће се продати, то значи да ћемо добити велике, велике паре. Нек се ЕПС прода и по упола мањој цени, то ће опет бити огромне паре. Шта радити са њима? Да се ја питам (а ко па мене пита) ја бих вратио све дугове државе (или онај неповољнији део, ако нема за све) па да се крене од 0. Међутим, то баш и не одговара онима који су на власти. Они ће "улагати у развој" тј. у потрошњу. То ће да потраје једно време, а онда опет тамо где смо били. Али лепо ћемо да живимо.
Видим ја да ћемо ми швабове морати опет пушком да терамо из Србије.

Проблем је што Срби уопште не схватају да треба да негују културне вредностии јер су оне доказ да смо ту где смо, да је ово парче земље наше.

To je to.

Firma je firma. Ljudi to moraju da shvate.

Vlasniku nije cilj da ne isporucuje struju musterijama, ili da im isporucuje struju koju niko ne moze da plati, jer bi onda prestao sa poslovanjem.

Dakle, vazno je da pustimo EPS da poraste i prevazidje decije bolesti zvane "manjak od 200 miliona evra, cca oko 600 000 evra dnevno. EPS pojede jednu luksuznu bolnicu za 10 dana poslovanja".

Vredan rad i intelektualno-kulturni razvoj ce doneti benefite.

Plakanje za drzavnim firmama nece.

(...)

(...)

Не знам за вас, али ми зле комуњаре нисмо против приватног сектора с тим да се, после поништења пљачкашке приватизације, исти регулише једним квалитетним сетом закона.

- - - - - - - - - -

Pa jeste.

Jer trenutni balans:

EPS gubi 200 miliona ojra godisnje

Fasada gubi 0

Dakle, fasada je vaznija

Аха. Исто као што је НИС "губио 200 милиона евра" годишње.

Пошто је продаја ЕПС-а већ договорена и неминовна. Потребно је да се психички припремимо за исту. Крећемо од Курира. Ускоро очекујемо и на ПИНК телевизији неки извештај о ЕПСу. Као синдром куване жабе, док се једноставно не прода.

Е сад, како је сигурно да ће се продати, то значи да ћемо добити велике, велике паре. Нек се ЕПС прода и по упола мањој цени, то ће опет бити огромне паре. Шта радити са њима? Да се ја питам (а ко па мене пита) ја бих вратио све дугове државе (или онај неповољнији део, ако нема за све) па да се крене од 0. Међутим, то баш и не одговара онима који су на власти. Они ће "улагати у развој" тј. у потрошњу. То ће да потраје једно време, а онда опет тамо где смо били. Али лепо ћемо да живимо.

Nema od toga vise nista. Sve je pojedeno i opljackano od strane proEU-ropske bagre

Ove godine nam dospeva 7 milijardi evra kredita.

Tako da EPS i Telekom idu za ratu kredita

Narod nece osetiti nikakav boljitak, ni trenutni, jer sve pare unapred idu opet na zapad.

A nama ostaje samo supalj nos do ociju, i naravno uskoro veci broj nezaposlenih i veci racuni za struju

Zivi bili pa videli.

I naravno moci cete svi da zadaknete vodjinu sliku za uvo da se zakitite.

Не знам за вас, али ми зле комуњаре нисмо против приватног сектора с тим да се, после поништења пљачкашке приватизације, исти регулише једним квалитетним сетом закона.

- - - - - - - - - -

Аха. Исто као што је НИС "губио 200 милиона евра" годишње.

Pa jeste gubio.

Jer po vasim Marksistickim idejama, firma je socijalna sluzba za zaposljavanje ljudi.

Ali nije, firma je... poligon za zaradjivanje novca.

Zato firme u komunizmu pucaju, a u kapitalizmu ne bas.

- - - - - - - - - -

Nema od toga vise nista. Sve je pojedeno i opljackano od strane proEU-ropske bagre

Ove godine nam dospeva 7 milijardi evra kredita.

Tako da EPS i Telekom idu za ratu kredita

Narod nece osetiti nikakav boljitak, ni trenutni, jer sve pare unapred idu opet na zapad.

A nama ostaje samo supalj nos do ociju, i naravno uskoro veci broj nezaposlenih i veci racuni za struju

Zivi bili pa videli.

I naravno moci cete svi da zadaknete vodjinu sliku za uvo da se zakitite.

Da, ali sada izdvajamo 200 miliona evradi godisnje za EPS.

Znaci, deo zaduzivanja kod MMF sotone je bio i da bi se izdrzavao EPS.

To je to.

Firma je firma. Ljudi to moraju da shvate.

Vlasniku nije cilj da ne isporucuje struju musterijama, ili da im isporucuje struju koju niko ne moze da plati, jer bi onda prestao sa poslovanjem.

Dakle, vazno je da pustimo EPS da poraste i prevazidje decije bolesti zvane "manjak od 200 miliona evra, cca oko 600 000 evra dnevno. EPS pojede jednu luksuznu bolnicu za 10 dana poslovanja".

Vredan rad i intelektualno-kulturni razvoj ce doneti benefite.

Plakanje za drzavnim firmama nece.

Морамо да схватимо да не пуцамо по шавовима због приватизовања фирми већ због тоталне криминализације друштва.
Укоренио нам се накарадан систем вредности.
Па , између осталог, ни новац добијен продајом фирми није искоришћен на ваљан начин.
И Словенци су пролазили транзицију, продавали су странцима фирме па су ипак ту где су, а ми смо у блатишту.

pa i ako kupe nije tesko prvom priilikom to nacionalizovati

Ајде да се око нечега и сложим са једним милошевићевцем.
Па и тај гангстерски Слобин социјализам је ипак био неки социјализам.
Крало се на велико и узимале су се много јаке провизије на продаји струје, шеици из Југопетрола су узимали огроман кеш на шверцу горива, но ником није ни падало на памет да прода ЕПС и НИС.
Што јес` - jeс` ...

Морамо да схватимо да не пуцамо по шавовима због приватизовања фирми већ због тоталне криминализације друштва.
Укоренио нам се накарадан систем вредности.
Па , између осталог, ни новац добијен продајом фирми није искоришћен на ваљан начин.
И Словенци су пролазили транзицију, продавали су странцима фирме па су ипак ту где су, а ми смо у блатишту.

To je to Sofija.

Bravo.

Apsolutno sve sto si napisala je tacno, ispravno, i jedini pravi odgovor na ovu temu. :ok:

Evo zasto se raduje g-dja Merkel dolasku naseg premijera.
Ukoliko Nemci kupe EPS zatvoricemo mnoga poglavlja, ukoliko nekupe necemo ni jedno ni da otvorimo.
E a kad kupe (pre il posle) otpustice trecinu radnika i pola administracije, smanjice troskove duplo a kao posledicu tog racionalnijeg poslovanja gradjani Srbije imace dva do tri uta skuplji kilovat.
P.S. Posle par godina slusacemo price kako nema para za penzije, sport, kulturu, socijalna davanja jer EPS vise ni dinara nece davati (primer DIN).

Evo zasto se raduje g-dja Merkel dolasku naseg premijera.
Ukoliko Nemci kupe EPS zatvoricemo mnoga poglavlja, ukoliko nekupe necemo ni jedno ni da otvorimo.
E a kad kupe (pre il posle) otpustice trecinu radnika i pola administracije, smanjice troskove duplo a kao posledicu tog racionalnijeg poslovanja gradjani Srbije imace dva do tri uta skuplji kilovat.
P.S. Posle par godina slusacemo price kako nema para za penzije, sport, kulturu, socijalna davanja jer EPS vise ni dinara nece davati (primer DIN).

Nece. Vidis da ni u Bugarskoj nije 2-3 puta skuplji kilovat, nego nekih, ne znam, 30%? Znaci, umesto 50, placaces struju 70 evra. Strasno-Strasno.

Inace sto se tice otpustanja radnika iz EPS-a, to je skroz fer. Pa ima ih previse.

Pa jeste gubio.

Лаж. Задњу годину пословања као јп, НИС је завршио са 200 милиона профита, и поред свих мелверзација од стране теби драгих кримоса из ДСС.
Па јел знаш ти човече колика је само Југопетролова мрежа бенз. пумпи била? А где је Нафтагас, који је придодат НИС-у?
ПА ТО ЧОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НЕ РАДИ БЕЗ ПРОФИТА ЧАК НИ СА ДСС КРИМОСИМА НА ВЛАСТИ!!

Back