Nemacki ovcar

Je l' postoji neko mesto gde vole najviše da se češkaju?
Ispod celjusti, na vratu, barem ja tako mazim nepoznate pse, a svog gde i kako stignem.
Komandu SEDI psi nauce za jedan dan narocito dok su mladi, a tvoj je jos mlad.

Ja ih naucim i bez nekih keksica jer ova moja rasa ne jede nista i hranom uopste ne mogu da se vaspitavaju i obicavaju,
ali je dovoljno da rukom ( shakom) pokazes da treba da sedne i kazes SEDI.
Komada DODJI traje malo duze, trebalo bi da stanes mirno da joj kazes DODJI i kad dodje do tebe sledi komanda SEDI.
Medjutim to sve traje, kod pasa je najosnovnije da se komande ponavljaju do besvesti, samo tako nauce sta treba.

70a691ae878e575cf0f1662a83ddad21.jpg

Zahvaljujem se svima na dobrodoslici pohvalama za Nixona :) Zaboravila sam da kazem da Nixon im sada godinu i po a i to da mu se otac zove Wasco Owins a mama Beathalandet Nelly i da njegov tata pobedjuje redovno na takmicenjima.... Mnogo sam ponosna na to....jer Wasco je tako lep da to nije normalno i neznam sto bih dala da ga imam ne zbog toga sto pobedjuje nego sto on svakome srce zarobi ko ga god vidi...volela bih da je Nixon isti on ali nije ...a mozda i bude ko to zna...znam da ima njegove umiljate oci :)

Wasco Owinns

998909_673235879360430_1268425711_n.jpg

Beathalandet Nelly

i64595942._szw380h285_.jpg.jfif

Poslednja izmena:
Ma, počela da gricka, ruke samo..Loptice je ne interesuju, flaše više voli xd
Ali kad joj pustim muziku i stavim telefon ispred nje mogu da je gledam ceo dan kakve face pravi i sa kojim čuđenjem gleda telefon :D :D

Pozdrav svima, i starim i novim vlasnicima mercedesa među psima :) Nije me bilo neko vreme a i ovde je bilo mrtvilo, vidim da je forum ponovo živnuo i mnogo mi je drago zbog toga. Pozdrav još jednom!

- - - - - - - - - -

Ah da, zaboravih i još jednu važnu stvar, mada nisam danas na forumu zbog toga, sasvim slučajno sam navratio, ali sad sam shvatio vezu: Raffu je danas 6. rođendan!

nek mu sretan :D:klap:....izmazi rodjendanka za sve nas i pozdrav za sve vas :D

E, Ljiljo, hvala, pozdrav i vama svima, dugo se nismo čuli, još duže videli. :(

I samo kratak prilog teoriji da je ovo najbolji pas na svetu: Vesnina mama je je u bolnici i danas treba da se operiše; juče se ja vratio sa posla, i standardno me Raf dočekao, izradovao, i onda 5 minuta njegove najdraže igre-dobacivanje lopticom; u jednom trenutku, dok mi je prepričavala razgovor sa majkom, bude 2-3 puta ŠMRC i 2-3 suze - i ja ne mogu da opišem (šteta da nije snimljeno) Rafovu reakciju: osvrt, dubok pogled (loptica više nije važna), od jedno pola minuta, onda jedan liz po Vesninoj ruci i legne ispred njenih nogu. Mužjak, Nemački Ovčar, kažu, opasan pas!
nek mu sretan :D:klap:....izmazi rodjendanka za sve nas i pozdrav za sve vas :D

E, Ljiljo, hvala, pozdrav i vama svima, dugo se nismo čuli, još duže videli. :(

I samo kratak prilog teoriji da je ovo najbolji pas na svetu: Vesnina mama je je u bolnici i danas treba da se operiše; juče se ja vratio sa posla, i standardno me Raf dočekao, izradovao, i onda 5 minuta njegove najdraže igre-dobacivanje lopticom; u jednom trenutku, dok mi je prepričavala razgovor sa majkom, bude 2-3 puta ŠMRC i 2-3 suze - i ja ne mogu da opišem (šteta da nije snimljeno) Rafovu reakciju: osvrt, dubok pogled (loptica više nije važna), od jedno pola minuta, onda jedan liz po Vesninoj ruci i legne ispred njenih nogu. Mužjak, Nemački Ovčar, kažu, opasan pas!

Duša divna kereća :heart:
Razumeju oni sve, samo je uslov za to da postoji prava veza između članova čopora (tu računam i nas, vlasnike)
Nek brzo prezdravi tašta, a vi ostali nek ste nam zdravo :D

- - - - - - - - - -

Moja mezimica Rea,4.5 m.
Otac: Ptah Aureus Mons
Majka: Quanta

hahaha kakva je slatkica :klap:
dobro došoli medju nas ostale :)

Kasja sad ima 3 meseca i krenuli smo da izlazimo u šetnje i super se ponaša i sa drugim psima i sa ljudima, jedino neobično mi je to što ne želi da vrši nuždu van svog dvorišta,
pa onda kad joj se pripiški u šetnji, ne želi više da šeta, nego nas vuče u pravcu kući i čim udje u dvorište, odmah piški ili kaki. je imao neko slična iskustva?

- - - - - - - - - -

11193229_10205493563314992_4499161787130643118_n.jpg

Evo i sličice od jutros :D

Samo je potrebno vreme. Pas moje devojke npr. pošto živi u stanu,nuždu vrši isključivo u zatvorenim prostorijama. Kod mene u dvorištu bude,igra se,i onda kad primetim da se uznemirio,otvorim mu vrata od garaže kako bi se olakšao :) Sada je to već ređa pojava kako odrasta.

Back