nidza b
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Ma kakvi kasno.Mislim da je najbolje do 6 meseca.A ja kad sam moju uzeo,vec je znala da laje.I nije se bojala gluposti.Naviknuta 2put da jede.Naviknuta na box.I znala je da da sapu i da ode u kucu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mi razjasni sta ti znaci ono "bez dovoljno karaktera" i "hiper produkcija".A sto se tice toga da li ih ti volis ili ne volis uopste nije bitno jer je to stvar svakog pojedinca! 8) 8)
Objasni mi onda koja je to rasa Vucjak?
"Vucjak" je termin koji, u srpskom/hrvatskom/bosnjackompotice iz Bosne, nastao krajem II Svetskog Rata, kada su Nemacki ovcari bili najomrazenija rasa pasa u SFRJ zato sto su ih koristili gestapovci i SSovci po logorima i kampovima. Posto su licili na vukove a bili trenirani za napade na ljude odutd i taj termin. Hvala bogu pa je "drug" Tito imao Reksa koji je postao sinonim za najboljeg psa u komunisticki uredjenom drustvu kakva je bila SFRJ po je mrznja nestala, a i pomogao je film "Vuk samotnjak". Nesto slicno se desavalo i u Engleskoj, gde su naziv German Shepherd promenili u "Aslatian Shepherd", gde rec Aslatian ima znacenje vucijeg psa - Vucjaka.
Ala sam pametan...
e danas smo dobili papire za kera...napokon su stigli posle 2 meseca.....inace ime u rodovniku mu je SONY heheh
e da imam jedno veoma bitno pitanje..kada N.O mogu da pocnu da jedu sve posle koga uzrasta..(moj ima skoro 5 meseci...
i dalje je bolje da uzmem ogrlicu za buve ili da mu dam opet frontline..hvalaa
Imam pitanje i da mi odgovori neko veoma iskusan ko je imao barem nekoliko nemackih ovcara.
Moj trogodisnji nemacki ovcar je perfektan.Ne mogu da mu nadem ni jednu manu.
Tacan je u svemu u cemu je gresim, uvek je priseban, svaka reakcija mu je odmerena
i promisljena,za tri godine ni jednom ga nije obuzeo nekontrolisan bes, sto se meni cesto desi, tako da se u tom smislu nadopunjujemo.On je moj glas razuma.
Medutim od pre izvesnog vremena pokazuje netrpeljivost prema deci.
On je poznat i omiljen pas u kraju,a uz to negovan je i ima izgled plisane igracke, pa mu deca frontalno pritrcavaju dok on privezan negde sedi napeto prateci kada cu se ja vratiti.
Vec se nekoliko puta desilo da poskoci u nameri da im nikako ne dopusti da ga dohvate,a pokazuje i zube.Moje pitanje je- koliko u ovom ponasanju ima stvarne opasnosti?
Hvala Ljiljo puno...
e danas se desila jedna veoma krvava situacija..igrao sam se sa kerom i odjednom vidim krv u njegovim ustima...pogledam sta je kada ono zub neki pri kraju vilice ispao (valjda..)dali mu ti zubi ispadaju ...i koje zube menja kao stene sve ili samo prednje i ocnjake...igrali smo se sa lopticom neverujem da ga je slomiou igri..