Nemacki ovcar

Porodica i ja samo se odlucili da uzmemo nemackog ovcara i zvao sam neke odgajivacnice(ne zelim da ih imenujem) i ne nisu htele da mi kazu cene stenadi(kriju ih ko zmija noge!?) dok sam u dve odgajivacnice dobio informaciju da cena stenadi pocinje od 600 evra!? Zar to nije malo puno?

Porodica i ja samo se odlucili da uzmemo nemackog ovcara i zvao sam neke odgajivacnice(ne zelim da ih imenujem) i ne nisu htele da mi kazu cene stenadi(kriju ih ko zmija noge!?) dok sam u dve odgajivacnice dobio informaciju da cena stenadi pocinje od 600 evra!? Zar to nije malo puno?

To sve zavisi od odgajivacnica i od pedigrea,tj roditelja psa...Koliko ja znam,krecu se od 150 eura pa navise,sa papirima...Ja sam mog platila 200 eura...Ako ne budes mogao da nadjes odgajivacnicu posalji mi pp pa cu ti ja poslati br. telefona ako te zanima,ali covek,tj.odgajivacnica nije iz Beograda...Nadam se da ces naci pravo stene! :) z:poz:

Hahhah, batice ti ne uzimas stene, nego ime, tj rodovnik ;), sta kazes na stence 2000 evra, 3 puta gore izgledaju nego Aksel u najgorim danima ;-(

Ako te zanima, ja ti mogu naci zeleno stene za 20 sekundi ;), cak ga mozes uzeti za najdalje 10 dana ;), ako hoces ti se javi, za ovo ostalo *** ne znam nikog ko drzi eksterijerce ;-(, tj lazem, znam, drugar sa poligona ima jos 2 eksterijerca, oko 200 evra su

Poslednja izmena:
To samo deluje smesno,veruj mi,nije mi nimalo smesno kad sednem pored njega a on me pogleda u fazonu sto si dosla zauzimas mi mesto! Al kad legnem pored njega onda nam oboma lepo z:)

eto i jovana dosla u nasu situaciju, ja sam prosle godine bitke vodio sa Akselom zbog prekrivaca, na kraju sam spavao sa debelim duksem i kapuljacom, dada smesno zvuci, ali je vise bilo tuzno i bolesno ;)

Loli se ovo ve 2. put desilo.Vodila sam je u setnju i dok je trcala samo je od jednom zaskicila i pocela da santa na zadnju nogu.Nevidim da se ubola ili rasekla ili bilo sta drugo.Prosli put dok je santala u to vreme je bila pokvarila smak pa je primala neke inekcije.Usput sa vitala veterinarku sta joj je sa nogom,rekla mi je da je verovatno nabila ili tako nesto i rekla da joj dam neki kalcijum (neki prah) i da joj to mesam sa hranom.Sad joj to redovno dajem.Sta mislite da li ipak trebam da predjem na kafortan i da li neko zna sta je u pitanju?

Mozda je nabila sapu kako Jovana kaze ali moze da bude i ozbiljnija prica. Neznam koliko je stara Jola ali ako ima vise od 6 meseci odvedite je na snimanje kukova i laktova. NO imaju problem sa displazijom kukova. U slucaju da nalaz nije bas najbolji kao preventiva ide bas suprotno od onoga sto ti radis. Sto manje kalcijuma da bi se usporilo okostavanje u zoni zglobova. Tada kafortan pravi haos.z:(

Uh, kako me je iznervirao...Sve je izbacio iz kucice, piljevina na sve strane po dvoristu, cebad u bari... :udriglavu: :udriglavu: :udriglavu: Ok, preskocices bajo obrok i sad spavaj na dasci :besan2:

Nikad ne hvali psa. Ima nas ovde mnogo koji smo to naucili z:mrgreen:

Mi smo Laru uzeli u istoj odgajivacnici kao i Jovana Carlija. Kerusica koja je meni zapala za oko je bila 1000eura z:mrgreen: Moja lepsa polovina je samo prokomentarisala da imam oko za cenu sto se vise puta dokazalo pri raznim sopinzima z:mrgreen:
Lara je placena 200evra. Izabrala je cerka z:mrgreen:
eto i jovana dosla u nasu situaciju, ja sam prosle godine bitke vodio sa Akselom zbog prekrivaca, na kraju sam spavao sa debelim duksem i kapuljacom, dada smesno zvuci, ali je vise bilo tuzno i bolesno ;)

Lara se penje u krevet ali samo kad proceni da ima dovoljno mesta da se smesti. Nikada se ne gura i vrlo brzo ode. Valjda joj je vruce. Ipak je joj vise prija sneg:zskace:

Mozda je nabila sapu kako Jovana kaze ali moze da bude i ozbiljnija prica. Neznam koliko je stara Jola ali ako ima vise od 6 meseci odvedite je na snimanje kukova i laktova. NO imaju problem sa displazijom kukova. U slucaju da nalaz nije bas najbolji kao preventiva ide bas suprotno od onoga sto ti radis. Sto manje kalcijuma da bi se usporilo okostavanje u zoni zglobova. Tada kafortan pravi haos.z:(
:

Hvala na odgovoru.Ima 11 meseci.Videcemo sta kaze vet.

Ma idi,sad se kajem sto sam ga pustila u krevet z:)z:)

Da da, to je prica koju svi mi pricamo, ***, kasno marko na kosovo stize ;-), al dobre su one slike sa kreveta , totalno opicene, haahha, eto krelac napunio 9 meseci (CESTITAMO ;-) ), a tvoje velicine, kako mi se cini za par meseci ces morati da trazis nov krevet ili cak mozda sobu :)

Ja sam vidjao NO koji kostaju po 100 evra, a imaju odlicne zadnje noge, nisu preugovani, bas kako treba, drugar moj oziveo je ocevu odgajivacnicu, stene je platio 2000evra, a uglovi su sacuvaj boze, doduse realno, kuja je karakterna do bola, ali noge sacuvaj boze ;-(

sta da kazem, bezite od pasa koji poticu direktno iz izlozbenih linija, tu se ne uzima pas/ljubimac nego pedigre, najbolje naci nekog ko ima kuju, a nije odgajivac, on ce se najbolje potruditi oko stenana ;-), a jos nisu skupi ;)

teta ljiljo sta kazete na ono, sad skidam sa interneta citavu kolekciju njegovi diskova ;)

Tvoj i moj kada se sretnu ima haos da prave ja mislim...isti prica za obojicu

ugovarate sastanke bez mene, strasno ;(, stvarno nije mi jasno kako se jos oni nisu videli? jovana, posto je t tvoj jos stenac, ne izbegavaj susrete sa drugim psima, cak sta vise, potenciraj ih, da bi se Carli navikao, u suprotnom, kad budes isla na CACIB, hahaha, bice frke, sta drugo da ti kazem, ajd kad se bude malo sredilo, ja cu doci do vas sa Akselom, ali da ih pustimo negde gde nema ljudi, ne znam neka velika poljana, koliko je nasip udaljen od borce ?

ugovarate sastanke bez mene, strasno ;(, stvarno nije mi jasno kako se jos oni nisu videli? jovana, posto je t tvoj jos stenac, ne izbegavaj susrete sa drugim psima, cak sta vise, potenciraj ih, da bi se Carli navikao, u suprotnom, kad budes isla na CACIB, hahaha, bice frke, sta drugo da ti kazem, ajd kad se bude malo sredilo, ja cu doci do vas sa Akselom, ali da ih pustimo negde gde nema ljudi, ne znam neka velika poljana, koliko je nasip udaljen od borce ?

Pa hajde,evo sad kad se malo prolepsa jer je sad na nasipu haos od blata,ni mi ne idemo!Ili kad padne sneg :) Pa,kolima nije daleko,5-6 minuta :) Moze i b&b da nam se pridruzi,ni on nije daleko :) A sto se tice toga sa psima,na placu je on stalno sa jednom zenkom labradora,ali ovde nema sa kim :( Jedino sa lutalicama,koje ga,nazalost,napadaju...Al eto,kad se svi vidimo,bice prilike z:lol:

Ajde dogovorite jedan dan sad ako budete hteli...cuo sam da ce da padne sad sneg ovih dana onaj sto se lepo ugazi pa je lepo hodati po njemu...mogli bi tada da se nadjemo na nasipu da ludake pustimo malo...moj je jednom tamo jurio rodu ...naravno nije je stigao hehe

Ja sam za da idemo sto pre...ajde recite neki datum pa da vidimo dali svima odgovara...

ahahha, njima je najlepse kada su blatnjavi, ono realno, jovana pripazi za to druzenje, jos je stenac, pa potenciraj na to, *** pricam ti iz svog iskustva ;), Aksel je bio bas problematican na cacibu, jedino se nije pokacio sa Mesom (njega je naproslom cacibu upoznao) i sa jednim belgijancem, nepoznat, ali je stenac mozda 11 meseci, ako izuzmemo pse iz singidunuma, na ostale je penio, saberes oduzmes, nisam ga dovoljno pustao sa drugim psima ;-(, tj nije imao dovoljno mesovito drustvo ;(

@Nemanja si ti bio na cacibu, ako se ne varam, upoznao sam Vladu, jel tako teta Ljiljo ?

e ja bih samo da pitam nesto...primetio sam da je maxu dlaka na zadnjici malo rutava...tj i na butinama.... sad nzm da li je to zato sto se menja dlaka tokom zime..i to ne crna rutava nego postaje sve vise zuta ....a rep mu takodje postaje zuckast...nzm da li je to normalno ili njemu nesto nije u redu sa dlakom....juce sam ga kupao (u kupatilu naravno ) ...morao sam jer je usao u garazu i umazao uljem...ceo je bio u ulju !! ja imam dobar pseci sampon...i njime ga kupam...ostala dlaka,,,kao npr na telu i glavi je super sjajna ali na butinama i zadnjici mu je pomalo rutava i dobija zutu nijansu.... z:hm:z:hm:z:hm:z:hm:

ahahha, njima je najlepse kada su blatnjavi, ono realno, jovana pripazi za to druzenje, jos je stenac, pa potenciraj na to, *** pricam ti iz svog iskustva ;), Aksel je bio bas problematican na cacibu, jedino se nije pokacio sa Mesom (njega je naproslom cacibu upoznao) i sa jednim belgijancem, nepoznat, ali je stenac mozda 11 meseci, ako izuzmemo pse iz singidunuma, na ostale je penio, saberes oduzmes, nisam ga dovoljno pustao sa drugim psima ;-(, tj nije imao dovoljno mesovito drustvo ;(

@Nemanja si ti bio na cacibu, ako se ne varam, upoznao sam Vladu, jel tako teta Ljiljo ?

e nisam bio na cacibu...nikako da dodjem svi mi govore da vodim ovoga moga ludaka i nikako da ga odvedem

Back