LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
Hvala Jovana.....jeste nežan, nikada prema njima ne iskazuje svoju snagu osim kad laje Šaši na levo uvo i juri je.....u redu je uvek poslednji kao najmladji....hijerarhija se poštuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porodica i ja samo se odlucili da uzmemo nemackog ovcara i zvao sam neke odgajivacnice(ne zelim da ih imenujem) i ne nisu htele da mi kazu cene stenadi(kriju ih ko zmija noge!?) dok sam u dve odgajivacnice dobio informaciju da cena stenadi pocinje od 600 evra!? Zar to nije malo puno?
Porodica i ja samo se odlucili da uzmemo nemackog ovcara i zvao sam neke odgajivacnice(ne zelim da ih imenujem) i ne nisu htele da mi kazu cene stenadi(kriju ih ko zmija noge!?) dok sam u dve odgajivacnice dobio informaciju da cena stenadi pocinje od 600 evra!? Zar to nije malo puno?
To samo deluje smesno,veruj mi,nije mi nimalo smesno kad sednem pored njega a on me pogleda u fazonu sto si dosla zauzimas mi mesto! Al kad legnem pored njega onda nam oboma lepo![]()
eto i jovana dosla u nasu situaciju, ja sam prosle godine bitke vodio sa Akselom zbog prekrivaca, na kraju sam spavao sa debelim duksem i kapuljacom, dada smesno zvuci, ali je vise bilo tuzno i bolesno![]()
Loli se ovo ve 2. put desilo.Vodila sam je u setnju i dok je trcala samo je od jednom zaskicila i pocela da santa na zadnju nogu.Nevidim da se ubola ili rasekla ili bilo sta drugo.Prosli put dok je santala u to vreme je bila pokvarila smak pa je primala neke inekcije.Usput sa vitala veterinarku sta joj je sa nogom,rekla mi je da je verovatno nabila ili tako nesto i rekla da joj dam neki kalcijum (neki prah) i da joj to mesam sa hranom.Sad joj to redovno dajem.Sta mislite da li ipak trebam da predjem na kafortan i da li neko zna sta je u pitanju?
Uh, kako me je iznervirao...Sve je izbacio iz kucice, piljevina na sve strane po dvoristu, cebad u bari...![]()
![]()
Ok, preskocices bajo obrok i sad spavaj na dasci
![]()
Mi smo Laru uzeli u istoj odgajivacnici kao i Jovana Carlija. Kerusica koja je meni zapala za oko je bila 1000euraPorodica i ja samo se odlucili da uzmemo nemackog ovcara i zvao sam neke odgajivacnice(ne zelim da ih imenujem) i ne nisu htele da mi kazu cene stenadi(kriju ih ko zmija noge!?) dok sam u dve odgajivacnice dobio informaciju da cena stenadi pocinje od 600 evra!? Zar to nije malo puno?
eto i jovana dosla u nasu situaciju, ja sam prosle godine bitke vodio sa Akselom zbog prekrivaca, na kraju sam spavao sa debelim duksem i kapuljacom, dada smesno zvuci, ali je vise bilo tuzno i bolesno![]()
Mozda je nabila sapu kako Jovana kaze ali moze da bude i ozbiljnija prica. Neznam koliko je stara Jola ali ako ima vise od 6 meseci odvedite je na snimanje kukova i laktova. NO imaju problem sa displazijom kukova. U slucaju da nalaz nije bas najbolji kao preventiva ide bas suprotno od onoga sto ti radis. Sto manje kalcijuma da bi se usporilo okostavanje u zoni zglobova. Tada kafortan pravi haos.
:
Carli je danas napunio 9 meseci![]()
Ma idi,sad se kajem sto sam ga pustila u krevet![]()
Tvoj i moj kada se sretnu ima haos da prave ja mislim...isti prica za obojicu
Cestitamo!
Pa on i Ajs su mesecnjaci?
Carli je rodjen takodje marta?
ugovarate sastanke bez mene, strasno ;(, stvarno nije mi jasno kako se jos oni nisu videli? jovana, posto je t tvoj jos stenac, ne izbegavaj susrete sa drugim psima, cak sta vise, potenciraj ih, da bi se Carli navikao, u suprotnom, kad budes isla na CACIB, hahaha, bice frke, sta drugo da ti kazem, ajd kad se bude malo sredilo, ja cu doci do vas sa Akselom, ali da ih pustimo negde gde nema ljudi, ne znam neka velika poljana, koliko je nasip udaljen od borce ?
ugovarate sastanke bez mene, strasno ;(, stvarno nije mi jasno kako se jos oni nisu videli? jovana, posto je t tvoj jos stenac, ne izbegavaj susrete sa drugim psima, cak sta vise, potenciraj ih, da bi se Carli navikao, u suprotnom, kad budes isla na CACIB, hahaha, bice frke, sta drugo da ti kazem, ajd kad se bude malo sredilo, ja cu doci do vas sa Akselom, ali da ih pustimo negde gde nema ljudi, ne znam neka velika poljana, koliko je nasip udaljen od borce ?
ahahha, njima je najlepse kada su blatnjavi, ono realno, jovana pripazi za to druzenje, jos je stenac, pa potenciraj na to, *** pricam ti iz svog iskustva, Aksel je bio bas problematican na cacibu, jedino se nije pokacio sa Mesom (njega je naproslom cacibu upoznao) i sa jednim belgijancem, nepoznat, ali je stenac mozda 11 meseci, ako izuzmemo pse iz singidunuma, na ostale je penio, saberes oduzmes, nisam ga dovoljno pustao sa drugim psima ;-(, tj nije imao dovoljno mesovito drustvo ;(
@Nemanja si ti bio na cacibu, ako se ne varam, upoznao sam Vladu, jel tako teta Ljiljo ?