cullius
Primećen član
- Poruka
- 769
Pa tako kazi Ja pomislila da je vi ne podrzavate jer znam da o svemu zaseda kucni savet
Ondak Senta mozda Koliko je Senta od Beograda? Jao nije valjda to ona Senta iza Kikinde?
A sta fali Senti kod Kikinde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako kazi Ja pomislila da je vi ne podrzavate jer znam da o svemu zaseda kucni savet
Ondak Senta mozda Koliko je Senta od Beograda? Jao nije valjda to ona Senta iza Kikinde?
Ponesi na Savu![]()

Za sutra imam zakazano snimanje kanalizacije kamerom u 10 uvece 
U petak se vraca Kaca. Ostaje cetvrtak, subota ili nedeljaZnaci SavaZa sutra imam zakazano snimanje kanalizacije kamerom u 10 uvece
U petak se vraca Kaca. Ostaje cetvrtak, subota ili nedelja

Samo vikend......veliki PDV je do petka i ja radim svaki dan 14 (danas) ili 15 (juče) sati.![]()

Kad hoces da budes direktorka![]()
........crnac sam ja.....i to onaj najgori.....ali tako je, idemo dalje 
Ma ne fali nista vec je daleko. A mozda se i organizujemo. Imamo neke prijatelje koji nas zovu u goste a imaju neku kucerdacu u Padeju. Videcemo Vama iz Zrenjanina je blize

Razredna dala voljno i svi pobegoše![]()

@ Raffa : kakve duracell baterije. Nije mi jasno???
Inace juce sam probao da je setam bez povoca,i za cudo isla mi je svo vreme pored noge. Nije se udaljavala vise od metar od mene,al uglavnom mi je isla uz nogu.Nikoga nece da dira,mozda ako neko pridje da ga onjusi,i uopste nije agresivna. Jel to dobro,sto nije agresivna? Inace plase se od njenog samog izgleda,jer nemacki ovcar je.
Slusam vas ja sve,i hvala vam na savetima. Pridrzavacu se toga. Nego me interesuje,jel normalno to sto ko kod da dodje kod mene u kucu ili u dvoriste ne dira nikoga. Jel ona nema cuvarski instinkt ili je to do toga kako sam je ja vaspitavao. Inace sta znam, kad god je pokazivala agresivnost ja sam joj dreknuo.

CAC u Staroj Pazovi se ne pdržava.....tako da ne idemo.
Dogovaramo se za vikend za vidjenje na Savi.
Zainteresovani javite se![]()
Imam jos jedan problem sa onom mesankom,znam da njima nije ovde mesto sli mi mi je najsigurnije da ovde pitam.Vec nekoliko sati lezi i nece da ustane.Samo lize stomak i trese se.Normalno jede i pise,cini mi se kao da je slaba na zadnji noge.Da li imate slicna iskustva i da li mislite da je slucaj za veterinara?

Ja hocu da idem ..u koliko sati je najbolje da dodjemo kao posetioci...i gde u zemunu

Ja hocu da idem ..u koliko sati je najbolje da dodjemo kao posetioci...i gde u zemunu
I mi idemo kao posmatraci. Ne ucestvujemo. Na stadionu ...
Jao zaboravila sam kom ali je prica ides glavnom ulicom, prodjes centar, pocnes da se penjes uzbrdo i na prvom semaforu desno
Sad cu da nadejem na karti![]()