moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
E, aj se dogovorimo....ako ide u lov, neka ide sa svojim čovekom...ako baš mora.... nikako da se razdvajaju....
- - - - - - - - - -
Super je mala ( :
- - - - - - - - - -
Super je mala ( :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali kod tako plemenitih pasa lovci primenjuju silu... to je njima dresura nlt-a..... Odgledao sam ovak snimak, malo sam preskočio..... rekoh, na treće ponavljanje, uz nagradicu je naučio sedi i daj šapu (teeeško štene je bio sa 3, 5 meseca)... i to ne kroz dve odvojene komande, zajedno brate: sedi, daj šapu...tako, brao, dobar pas.....
kako ga uči ovaj...u 20 ponavljanja??? I 20 minuta...ša je pas, gloop? Čemu služi komanda "pravi se mrtav"....šo da se pravi mrtav, da se zabavljamo???
Aportiranje lovačkim psima i tragačima je urođeno, kad sam mu dao lopticu u stanu...sam je doneo..i donosio da je bacam ponovo..nisam reč rekao, sam je tražio......isto smo odmah radili u parku...nije imao problema sa povodcem... imao je protiv flexija, koji sam mu stavio da vidim kako ide kod skroz malog tj mladog psa...glup potez sa moje strane... ( : ..vozio se automobilom odmah posle 2 injekcije....
al to je veći pas od NLT-a.....NLT ne može da se kupi hranom... labrador može i masnim ćebetom....a sila nlt-u budi il agresiju prema svima ili poriv da ode... sa ovim mojim labom moram da vežbam hod uz nogu, ubi me cimajući i da ne naskače na ljude i naročito sitnu decu!!! (koji pokažu iole interesovanje)..... msm, znam da će da prođe za mesec-dva, al je teško podneti, sad već ima oko 25 kg sa 5 meseci..blago nama....
- - - - - - - - - -
to cima ko bager.. ( :
- - - - - - - - - -
E, kako se informišem i skupljam info...isto preko yt...gledam šta drugi rade...mada mi svi govore da je to normalna razigranost štenaca...što sam znam....al bih ja malo da ubrzam....vidim da može....mnooogo strpljenja i rada nešto manje sa psima...
Ja sam u Zajecaru ( zapravo moj brat, ali kao da je bio i moj) imala tog terijera, ali nije imao veze s lovom. Istovremeno je s njim ( imao je mozdaHvala na pomoći! Ipak mora na dresuru kod profesionalca. To mi je mnogo bolja varijanta nego da ga socijalizuju stariji lovački psi kako su lovci predlagali.
Mnogo me bre brine taj vas pas, jer, kazem imala sam jednog koga sam volela iznad svega, a stvarno je bio mnogo nezgodan.Ima ona svoj boks a uskoro će i druga imati.
Kad bude išao prvi put lov neka je povede pa će videti kako se ponaša. Biće tu i drugih pasa, to nas brine.
Tek kada s njom setate mozete da vidite da li je stvarno agresivna ili samo posesivna. Mnogi su psi ljubormorniMi smo nju izvodili u šetnju ali živimo na kraju mesta, gde je odmah atar. Tamo nije imala prilike da sretne bilo koga. Znala je da se odvoji ali na dozivanje se vrati.