NEMACKI JEZIK!!!

Das Gebet ist wie eine Glut am meinem Mund
Das Gebet, statt die Warten nur dein Name
Der Himmel wisst eben wie ich
Wieviel Mal repetierte ich
Der Himmel wisst eben wie ich
Dass dein Name ist mein einzig Gebet...

:lol:

Da li bi sad ovo mogao neko da proveri i prepravi? ;)

Meine idole
Es gibt zahlreiche überwiegend weibliche Sängerinnen,die ich mir für meinem (Gesangs-)Stil immer treu.Mein Idole sind Tina Turner:
Ich bewundere ihre Energie,ihre energiegeladene Stimme und ihre Beine!Und das in dem Alter!Simply the best!
Cher:
Ihre Schönheits-OPs können sich sehen lassen!Sie sieht so perfekt aus und ist immer top gestylt!Und ihre Stimme und Songs sind einzigartig!
Madonna:
Die Queen of pop! Super wandelbar,überrascht immer wieder mit neuem,ist immer trendsetzend,hat eine gute Stimme und einzigartige Kultsongs!
Seline Dion:
Granatenstimme und Songs mit Gänsehautgarantie!
Melanie Thornton: Der tragische Tod dieser wundervollen Sängerin hat mich sehr berührt.Diese einzigartige Stimme! Ihr "Love How You Love Me" ist ein Gänsehautsong!
Lutricia McNeal:
Eine klasse Frau mit einer unverkennbaren tollen Stimme und super Ohrwurmliedern!Sie trifft immer wieder meinen Geschmack!
Jennifer Rush:
Eine megastarke Charakterstimme,einfach unverkennbar Jenny!
Anastacia:
Die neue Tina Turner! Megastarke unverkennbare Kracherstimme und hammerstarke Songs! Energie pur!
Sandra: Eine hauchzarte,sanfte Stimme mit tollen Liedern.
Whitney Houston:
Eine hochbegabte stimmgewaltige Diva mit einer unverkennbaren tollen Stimme und tollen Hits!
Da li neko moze da prevede ovaj tekst?plz,hitno je..
user_online.gif
progress.gif

...mi smo sada na pismenom imali da pisemo saaastaaav...i taaakoo...dodje Danica na cas, uradi pismeni (kao i svi ostali, pripremila je sastav ranije...ili joj je neko pripremio ;))....sastav je bio bez ijedne jedine greske...niiiistaaaa nije pogresila...dobila je 2 :).....
Naravucenije, djak koji ima 2 i koji niiiistaaa ne zna, nikako, ali nikako ne moze da napise sastav bez greske (njen sastav je imao 2 strane, i bio je pun zavisnih recenica)...
...e sad..Danica nece da prizna da joj je neko pisao sastav, nego ostaje pri svom da je taj dan bila izuzetno spremna, a da vec cas posle ne zna da sastavi ni priblizne recenice.. :)

...mi smo sada na pismenom imali da pisemo saaastaaav...i taaakoo...dodje Danica na cas, uradi pismeni (kao i svi ostali, pripremila je sastav ranije...ili joj je neko pripremio ;))....sastav je bio bez ijedne jedine greske...niiiistaaaa nije pogresila...dobila je 2 :).....
Naravucenije, djak koji ima 2 i koji niiiistaaa ne zna, nikako, ali nikako ne moze da napise sastav bez greske (njen sastav je imao 2 strane, i bio je pun zavisnih recenica)...
...e sad..Danica nece da prizna da joj je neko pisao sastav, nego ostaje pri svom da je taj dan bila izuzetno spremna, a da vec cas posle ne zna da sastavi ni priblizne recenice.. :)
Danica Maditj? :D

nazalost, kod mene nije takav sluchaj......99% njih donese napisane sastave i dobije 5......a kladim se da niko od njih ne bi znao dve proste rechenice da napishe....:dash:

...bravo bene, 2 bambija zas tebe :)
..oke..možda sam malo preterao..ne znem koliki je sastav, ali su rečenice savršene...i ne znam koje ocene ima Danica, ali ono sam rekao uopšteno :)
...poenta je napisati sastav bez greške...kod Nevenke..a da ona ne primeti da vi to niste sastavili xD

:worth:

Imam za pismeni neka pitanja vezana za citanje... Pa bi vas zamolio da mi date odgovore ispravno gramiticki, nebitno sta pise:

- Liest du gern? Wann? Wo? Was?
- Was liest du?
- Warum?
- Gehst du oft in die Schulbibliothek oder StadtBibliothek?
- Hast du eine Buchmesse besucht? Wo? Wann?
- Kaufst du dir manchmal ein Buch?
- Welcher Unterschied gibtes es zwischen Fernseherm Computer spielen und Bucher lesen?
- Hast du ein beliebtes Buch?

HVALA UNAPRED

Back