Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li su vasi bokseri agresivni prema drugim psima??Imam zenku boksera staru godinu dana juce umalo nije zadavila jednog mesanca....jedva sam je odvojio (a nije joj prvi put da kidise na druge pse).Da li imate slicna iskustva??

Moj mešanac pekinezera je imao rupu na uvetu od boksera. Ali sve je to individualno, od psa do psa i od vlasnika do vlasnika.

Bambi, čestitamo na prinovama! Isključi blic kad ih slikaš!

Bela se ostenila :D Donela je na svet 4 devojcice i 3 decaka... Imaju dva sarena, beli sa braon sarama i 5 skroz braon :D Mozda ce "ispati" jos koje :D Plakala sam od srece !! pozzz...:)

Bambi cestitam na malim kucama,ima ih bas dosta u leglu.Videla sam i sliku Bele sa bebama,dobro ih cuvaj,koliko god mozes pomozi Beli jer joj je to prvo leglo.Sto se tice stenaca,ne vide se bas dobro,ali znam da ce biti prelepi.Lutkice malene:)

Poslednja izmena:
Moj mešanac pekinezera je imao rupu na uvetu od boksera. Ali sve je to individualno, od psa do psa i od vlasnika do vlasnika.

Bambi, čestitamo na prinovama! Isključi blic kad ih slikaš!
Mesanci su po nekom ne pisanom pravilu agresivniji od rasnih pasa.Tako da mislim da je tvoj pekinezer necim izazvao napad boksera.Po mom misljenju bokser napada samo u samoodbrani.Moj Roki nije agresivan prema psima napolju,ali u dvoristu nisam bas sigurna.Dovoljno je da neki pas prolazi ulicom on vec skace na ogradu i laje kao lud,a kad bi ga pustili napolje upiskio bi se od srece sto moze da se igra.Ali mislim da si potpuno u pravu da je sve individualno

Čekaj, kako možeš da tvrdiš da je sve individualno a da su po nekim nepisanim pravilima mešanci agresivniji od rasnih pasa?! :dontunderstand: No nebitno, nije prekršen pravilnik a ovaj forum je slobodan, svako ima pravo na svoje mišljenje, ma kakvo...

@predator, iskreno bila sam sva uzbudjena, nisam nista znala, i meni je ovo prvo leglo :D Salim se malo, kad se porodila zz smo veta, sve mi je rekao kako i sta, i da ga mogu nazvati kad kod hocu.. Za sad nema problema ;)
@ mimi's mom , nemam blic, nego je slikano telefonom, cim dodijem digitalac nazad (brat ga uzeo za put) slikam i saljem slike... Mada su mi jos mali za pojedinacno slikanje, msm mrdaju se i cmice, a glupo je da ih slikam kad spavaju :/ mada, kad progledaju bice i pojedinacnih slika ;) ))

Čekaj, kako možeš da tvrdiš da je sve individualno a da su po nekim nepisanim pravilima mešanci agresivniji od rasnih pasa?! :dontunderstand: No nebitno, nije prekršen pravilnik a ovaj forum je slobodan, svako ima pravo na svoje mišljenje, ma kakvo...

fakat je da rase imaju svoje specificnosti u pogledu naravi, dakle ono sto je mozda ispravnije reci je da su mesanci neprevidljiviji

Bambi, mimi's mom ti je rekla da kada budeš slikala bebe ne koristiš blic jer bi mogao da bude štetan za okice beba... ;) :ok::ok: :heart::heart:

Nisam skontala :D Slikala sam ih, vec su porasli, piske, kake :( i laju, svajdaju se :D sami piju mleko, bela je napolju daleko od njih da bi joj sagorelo mleko.. al nece -.- puna je mleka... stavicu slikice cim nadjem vremena (spor net -.- ) pozzz ;))

bagzi.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

njemu nista ne moze da promakne :lol:

Dobro vece...:))))...eto i mene kao novog clana...Narode ja obozavam Njemacke boxere!!! Luda sam za njima..tako reci,upravo u mojoj sobi spava jedan..to jest jedno stene tigrastog boxera,koja se zove Ira...ja je obozavam...samo ima jednu manu...:DDD...jako hrce! Prelijepa je..jako je pametna...posto ima cetiri mjeseca ja joj dozvoljavam jos uvjek da bude po njenom..ali kasnije mislim da cu preuzeti ulogu...inace imam jos jednog psa..dalmatinac je u pitanju..takodje jako lijep pas..u svakom slucaju,obozavam pse jer smatram da su to jedini prijatelji koji te nece iznevjeriti..:))))..veliki pozZ za sve Vas!

Ovako , uslepeli smo da udomimo sve stence, al ostala je jedna zenkica. Ona se prva rodila. Mica je slatka, nie vakcinisana, (bela je imala probleme sa matericom i pukli smo para za to pa neamo trenutno za vakcine :( ) Tako da , ako ima neki ljubitelj boksera ili pasa , ili neko od vas zna gde bih mogla da je udomim , nek mi se javi :D Imam prevoz za BG i okolinu ;) evo i slikica da se vidi kako je medena :D
j7qog7.jpg

Ovako , uslepeli smo da udomimo sve stence, al ostala je jedna zenkica. Ona se prva rodila. Mica je slatka, nie vakcinisana, (bela je imala probleme sa matericom i pukli smo para za to pa neamo trenutno za vakcine :( ) Tako da , ako ima neki ljubitelj boksera ili pasa , ili neko od vas zna gde bih mogla da je udomim , nek mi se javi :D Imam prevoz za BG i okolinu ;) evo i slikica da se vidi kako je medena :D
j7qog7.jpg

MALENA LEPOTICA:):):)Daj oglas u gradjanski oglasnik,ali elektronsko izdanje,mogu i slike da se postave i besplatno je.

Poslednja izmena:
SDC12488.jpg

Želimo da vam predstavimo našeg Boleta, svima poznatijeg kao štene #2 iz legla Debele (Anabele) i Vita (Quantum Von Zogobox). Došao je u naš dom pre samo dva dana a već ga je ispunio smehom, radošću i pozitivnom energijom.
Ovom prilikom želimo da se još jednom zahvalimo Milošu Vasiću, odgajivaču koji je našeg Boleta voleo i pazio pre nas a sada nam pružio najveće zadovoljstvo - mogućnost da ga gledamo kao raste, igramo se i mazimo našeg "najboljeg drugara". Četvorogodišnji Mihailo i mama Ela

Prelepo malo kucence.Samo ga mazite i pazite i uzvratice sa puno ljubavi,pogotovu prema malom decaku,jer bokseri su posebno vezani za decu,jer su i sami i kada porastu nestasni i srecni kao decica.Dok ovo pisem pored mene na lezibegu drema jedan prelepi bokser star dve godine,a zove se Roki.z:)

POZZZ SVIMA KOJI VOLE NEMACKE BOXERE JA ZNAM DA SE VECINI LJUDI NESVIDJAJU ALI BIH VOLELA DA UPOZNAM NEKE LJUDA KOJIMA SE SVIDJAJU, U OVOJ TEMI SLOBODNO PISITE SVE STO HOCETE O NJIMA!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Bez dileme - IZVANREDNA RASA!

Plemenita, hrabra, inteligentna...

Mogu je mirne savesti preporuciti svakom.

Nema posesivan karakter kao nemacki ovcar, zlocudan kao rotvajler ili sulud kao pit bul terijer...

Uvek je omiljen od svih ukucana, narocito dece sa kojima je uvek paznjiv i spreman da brani do smrti.

Back