gost 170484
Domaćin
- Poruka
- 3.207
Moja Luna je baš bila čuvar! Nema šanse da ne laje kada se neko mota u ulici! Ali nikada nije lajala za džabe... Tako da... Ima ih raznih 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja Luna je baš bila čuvar! Nema šanse da ne laje kada se neko mota u ulici! Ali nikada nije lajala za džabe... Tako da... Ima ih raznih![]()
steta a bas mi se svidjaju,a posto vec imam jednu mazu koja je jako ljubomorna a i pomalo cuva ali je mala posto je nlt onda ipak uzimam nest drugo za cuvara najverovatnije sarplaninca ili sop-a videcu sta mi bude bilo povoljnije od ta dva mada mi se sar vise svidja![]()
i...terijer..***...BOXER je to![]()
Obe su prelepe,Svaka castLolita CEKERBOX ,born 19.06.2010
f. Jang Top Weinstadt
m. Dorothea CEKERBOX
2.month on pictures
![]()
![]()
![]()
Kalope CEKERBOX I Lolita CEKERBOX
Obe su prelepe,Svaka cast![]()
to je 1% boxera...inace zabole ih uvo za sve...meni je pokojna samantha bila odlican cuvar i brinula se o mojim klincima nije dala nikom da im pridje znala je da napadne coveka zbog dece,ali to je samo bila ona od svih ostalih....kazem ti to je 1% ...umeju da budu ljubomorni i iz toga da usledi napad ..ali...Casta npr. radi sve na komandu bez imalo obuke vec je takva rodjena,vrlo je malo radjeno sa njom ,ali je zato bila godinu dana sa Malinoom i sve je od njega skapirala(glupo mi da kazem da je samouka,ali tako ispada..izrazito pametna kuja)kazem to je mali procenat.....i da njena cerka Aura sto je na mom profilu(vidi se po slici kakva je bila,zestok temperament i karakter,ali cuvar NE
Moja Bela je trudna... Postacu tetka...J.b.g , desilo se... Celo teranje je maksimalno chuwamo, i onda jedne noci dodje drug nie lepo zatworio kapiju jer nie znao i ona pobegne, nadjem je posle nekog wremena zalepljenu za cau cau-a, (to je pas koga swi hranimo,da kazem nasha seska dzukela, koga je neko samo ostawio) i ja sam mislila nece waljda zatrudneti, al eto...
meni je drago, ipak sam ja emotiwna prewishe prema shtencima.. Shta je tu je, owih dana je wodimo kod weterina... Krajem septembta bi trebalo da se porodi. Wec sam nashla kome cu da ih udomim mozda ce biti wishka, al poklonicemo nekog.. Bash sam uzbudjena i jedwa chekam.. Nzm zashto , al nisam htela josh da je parim, al shta je tu je.. Za sledece cemo naci boksera koji ce biti raspolozen.. Moji su lepo primi west, tako da cemo izgurati.. Malo mi je trip shto ce biti hladno wreme, al snacicemo se gde cemo ih drzati.. Najwerowatnije kod mene u sobi, pa cu ja o5 biti neispawana i chisticu gowna, al nece mi biti teshko jer obozawam shtence..
pozz swima...
![]()