Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo da se pohvalim Luxuria je na CAC-u u Gospiću dobila- PRM, JBOB i BOB :D
(11mj)
slike ;) :
img8622t.jpg

img8618p.jpg

img8616q.jpg
Oho! Bravo!!! Prelepa je!

cestitam Luxurija..mala je extra...vidi se jak potencijal u toj kuji....
sto se AKire tice ona je extra,jos dve devojcice su uginule,,:evil:ostala je jos jedna koja je za sada dobro....uzrok smrti naj verovatnije plodova voda ,napile su se tokom porodjaja i to je to..(u pluca i tu je kraj posle nekoliko dana..)ova zadnja mala je jedina bila u posteljici i zato je verovatno dobro..videcemo..)pozz..za sve

cestitam Luxurija..mala je extra...vidi se jak potencijal u toj kuji....
sto se AKire tice ona je extra,jos dve devojcice su uginule,,:evil:ostala je jos jedna koja je za sada dobro....uzrok smrti naj verovatnije plodova voda ,napile su se tokom porodjaja i to je to..(u pluca i tu je kraj posle nekoliko dana..)ova zadnja mala je jedina bila u posteljici i zato je verovatno dobro..videcemo..)pozz..za sve

Ne znam sta da kazem osim da mi je stvarno jako zao,sto je sve tako ispalo .Od nekog odgajivaca (ovde kod nas)cula sam da vlada neki virus u mleku,pa kao zato kucici uginu.Ne znam koliko je to tacno,posto se ne razumemem bas u to.Ne znam da li si cuo za tako nesto,s obzirom da se bavis odgajanjem.Njemu se prosle godine desio peh sa kucicima iz tog razloga,pa je ove godine resio da odnese kujino mleko na analizu,ali je na srecu sve bilo u redu.

Akira na zalost nema ni mleka.....mala se prihranjuje.....a za viruse to u Srbiji niko nezna jer nema ko da uradi obdukciju steneta...tada bi se sve videlo,ako je neko imao pehova to sam bio Ja,i javno pricam o tome da bi pokusao sa ostalima da odgonetnemo sta nam se desava sa stencima,a veruj mi da svi imaju problema zadnjih 2-3 godine....a sta je to mozemo da samo nagadjamo...ovo sad nije bio virus vec tezak porodjaj...ali sta je tu je....evo malo lepse teme........

15.05.2010.....Ravangrad boxer cup 2010..Gaff cuore di selva V1 (9-12)..
sudija: Miquel Torrens(Spain)

xycyf.jpg

2u7y7av.jpg

dq6viw.jpg

kvalitet slika je takav zbog vremena bilo je katastrofa..pozz,Vlada:ok:

Prelepo!!!!! Kucika je veoma lepa! Tvojoj Akiri zelim da se oporavi i da zaboravi na ovo uzasno iskustvo!!! Srculence divno!!!

Malena kuca je prelepa,a takodje i Akira.Oporavice se ona naravno uz tvoju pomoc i brigu.Pehovi se desavaju kod mnogih,ali kao sto si rekao sta je tu je.Pre nekoliko dana smo uparili Rokija sa jednom kujicom pa cekamo da vidimo sta je taj uradio,posto je prvi put.

Slike su prelepe.Ne znam sta je lepse od toga nego videti dete kako hrani malu kucu.:)

sta da ti kazem...od kad su se rodili uvek su sa psima...u svakom leglu imaju udela(dosta su stenaca odgajili on i Aleksa)verovatno imaju vise iskustva u odgoju nego pola odgajivaca u Srbiji...xexexexe:rotf:

i da skoro sve slike sto gledate slika Aleksa..(10.god) on je zaduzen za fotose

Mene zanima cime odrzavate higijenu psa,konkretno glava - posebno oko njuske,oci?
Moj brat ima boxera,a cesto su mu oci krmeljive i balavi.
Kad spava hrce,kad ga setam frkce,malo balavi kad ga mazim po njusci,a inace je prava maza

Back