luxuria
Početnik
- Poruka
- 46
hvala =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho! Bravo!!! Prelepa je!evo da se pohvalim Luxuria je na CAC-u u Gospiću dobila- PRM, JBOB i BOB
(11mj)
slike:
![]()
![]()
![]()
cestitam Luxurija..mala je extra...vidi se jak potencijal u toj kuji....
sto se AKire tice ona je extra,jos dve devojcice su uginule,,ostala je jos jedna koja je za sada dobro....uzrok smrti naj verovatnije plodova voda ,napile su se tokom porodjaja i to je to..(u pluca i tu je kraj posle nekoliko dana..)ova zadnja mala je jedina bila u posteljici i zato je verovatno dobro..videcemo..)pozz..za sve
Akira na zalost nema ni mleka.....mala se prihranjuje.....a za viruse to u Srbiji niko nezna jer nema ko da uradi obdukciju steneta...tada bi se sve videlo,ako je neko imao pehova to sam bio Ja,i javno pricam o tome da bi pokusao sa ostalima da odgonetnemo sta nam se desava sa stencima,a veruj mi da svi imaju problema zadnjih 2-3 godine....a sta je to mozemo da samo nagadjamo...ovo sad nije bio virus vec tezak porodjaj...ali sta je tu je....evo malo lepse teme........
15.05.2010.....Ravangrad boxer cup 2010..Gaff cuore di selva V1 (9-12)..
sudija: Miquel Torrens(Spain)
![]()
![]()
![]()
kvalitet slika je takav zbog vremena bilo je katastrofa..pozz,Vlada![]()
Prelepo!!!!! Kucika je veoma lepa! Tvojoj Akiri zelim da se oporavi i da zaboravi na ovo uzasno iskustvo!!! Srculence divno!!!
Malena kuca je prelepa,a takodje i Akira.Oporavice se ona naravno uz tvoju pomoc i brigu.Pehovi se desavaju kod mnogih,ali kao sto si rekao sta je tu je.Pre nekoliko dana smo uparili Rokija sa jednom kujicom pa cekamo da vidimo sta je taj uradio,posto je prvi put.
kujica je preslatka, zelim vam puno uspjeha s njom! (hocete ju zadrzat ili ? ) =)
i cestitke Gaffu =)
Uros and Kali...14.day
![]()
![]()
![]()
![]()
Slike su prelepe.Ne znam sta je lepse od toga nego videti dete kako hrani malu kucu.![]()
Luxuria- CACIB Umag- PRM
i time postala mladi sampion Hrvatske=)
cestitamo![]()
Luxuria- CACIB Umag- PRM
i time postala mladi sampion Hrvatske=)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()