cekerbox
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
9.5 meseci ,klubsieger Vrsac 2010,Gaff V1(9-12)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao,drustvo
zeleo bih i ja da vas nesto priupitam.Citao sam da je prosecna starost nemackih boksera oko 10 godina.
Moj atila ima 9 i u zadnje vreme se jako umara.bas veceras smo malo isli u setnju,kada ja lagano potrcim on me prati u stopu,ali ako krenem sprint on ostane mnogo iza mene.bojim se onog realnog i po mene najgoreg,a druga stvar je u vezi sa parenjem,tj da li je moj atila idalje sposoban da obavi tu misiju?
sve najbolje,unapred hvala![]()
9mj i tako jak![]()
predivan je
trinaest godina?!?!?!?! svaka cast!!!!! coveceeee!!!!!pazi,ako stalno neupraznjavas fizicki napor sa psom(tipa duge setnje,trcanje normalno je da se umara),sto se tice parenja meni je se kuja stenila u 10.god...i dan danas je ziva 97.godiste...pas moze da pari do kad hoce nema granica samo ako hoce i moze....na tebi je da odlucis..,a i da ulazi u kritican period za boxere 9-10 god.....sta ce mo kad su nam takvi...
kada vidim njega, koji ima 9 mj na slikama kao i moja luxuria (ona trenutno ima 10mj, a na slikama 9)
onda ostanem![]()
kada vidim njega, koji ima 9 mj na slikama kao i moja luxuria (ona trenutno ima 10mj, a na slikama 9)
onda ostanem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bokseru su wam swe lepshi iz dana u dan...swaki put kad dodjem, lepo se oraspolozim...
Imam jedno pitanje.. Poshto su neke lutalice, nmz koje, napale Belu ona trenutno ima tragowe po dlaci.. Tj na tim mestima nema puno dlake i izgleda kao da je shugawa...Bash se wide ujedi zuba, ali iz daleka ne deluje tako... :/ Josh se linja, skida zimsku dlaku i swe je izrazajnije, jer mogu da kupim neshto da draku da joj oporawim? Trenutno joj dajem jaje uz swaki obrok.. hwala unapred!
![]()
Bambi,idi kod veterinara nek joj da malo vitamina (vituligan),to je vitaminska injekcija(kompleks vitamina)i to ce joj dobro doci..to vaqlja da joj dajes s`vremena na vreme,nista ne skodi ,a valja,ja to dajem kujama kada se ostene pa je tretiram sa dva,tri tretmana i bude extrra...ja to dajem sam daje se pod kozu....1cm3 na 10kg telesne mase...to je jako jeftino,ali kod veta moze da bude i malo skuplje,ja sm vremenom savladao davanje injekcija,vadjenje krvi,briseva...itd...posto nemogu da pucam tolke pare koliko oni zinu...pozzz
E . I ono jaje joj skuwam uz swaki obrok..
Jaje je najbolje ZIVO da joj dajes da pojede i ljusku izmrvi i to joj daj ttako je najbolje...nemoj kuvati....![]()
Za ljusku sam znala ali sad znam da treba i ziwo...Hwala!
Jaje se daje zivo jedino ako si sto posto sigurna da je sveze,ja dajem kuvano,ali je mnogo zdravije zivo,posto prilikom kuvanja gubi izvesnu hranljivu vrednost.
Stvarno mi je jako zao sto se tako odigralo sa porodjajem,i sto su one dve kuce tako prosle,ali one preostale su predivne.Kako se Akira oseca s obzirom da je prosla kroz pakao carskog reza,nadam se da je dobro.Da li je to njoj prvo stenjenje ili je vec imala kucice?Pozdrav iz Novog SadaAkira je imala tezak porodjaj zbog velicine stenaca(krupni)sve se odigralo na carski rez....4.devojcice i 1 .decak,od toga 1,tigrasta i zuti muzijak mrtvo rodjeni..ostalo 2.tigraste zenke i 1.zuta zenka..evo i slicica
stari dva dana
z1
![]()
z1
![]()
z2
![]()
z2
![]()
z3
![]()
z3