Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a-a, samo bih rado da me napadne takav vampir... :)

10936_1283034079577_1341848594_30866963_5961693_n.jpg

imacu ja male bebe boxera... uskoro... nadam se... kad Luna odluci da zeli da se uda... :) salim se trebalo bi uskoro da se pari... :)

a za Rokija, pa zar je moguce da ih toooooliiiko ne voli? moja Luna obozava mace, i spava sa mojim MIletom, to joj je kao najbolji drugar.... :) znas kako su slatki... :)

Roki ne trpi macke,ali zato sa morskim prasicima pravi sou program,ali ne dozvoljavam da se bas puno igra sa njima jer ih lize,a dlaka im se linja pa zbog toga,mada mislim da mu ne smeta.Danas smo imali posetu,a ta doticna osoba bas ne voli kuce,rece za Rokija da je krvolocan pas,a moj sin zamalo da je proguta i zbog nje je Roki morao da bude u boksu posto se ona kao plasi.Doslo mi je da joj kazem da ja imam takvu kolicinu negativneenergije kao ona,plasila bih se i ja.Veruj mi da smo svi odahnuli kad je otisla a Roki posebno,kao da je osetio da je moji ukucani bas ne vole.U boksu se Roki ponasao kao divljak ne znam dali se i vasi bokseri penju na zicu,ova nasa mazulja se penje na zicu kao macka,a sve zato sto nije naucio da bude u boksu.:)

da... Luna je nemoguca u boxu! zato i nije nikad u boxu... njen boravak tamo traje nekih 3 ipo sekundi dok se ne uspuze na ogradu i ne preskoci je... pokusali smo svasta, a ondfa ona cvili i laje kao sumanuta, pa smo se tako odlucili da je ne drzimo u boxu... ona se jako lepo slaze i sa mackama, a i sa morskim prasicem dok ga nisam poklonila :)

Back