Nemacki bendovi i muzicari

Ne volim nemacku muziku uopste.Nemaju dobar jezik za pevanje.
o tome mozemo diskutovati, npr. zasto pop muzika na nemackom uglavnom ne zvuci upbeat (van te slike ostaju dreadful german Lieder, sto bi rekla Maggie Smith u Downton Abbey :lol: ) ali kad sam postavila temu, mislila sam na neke bendove za koje nismo pretpostavljali da su nemacki, dakle uglavnom pevaju na engleskom

Screenshot from 2024-10-24 20-00-50.png

@Edmund

o tome mozemo diskutovati, npr. zasto pop muzika na nemackom uglavnom ne zvuci upbeat (van te slike ostaju dreadful german Lieder, sto bi rekla Maggie Smith u Downton Abbey :lol: ) ali kad sam postavila temu, mislila sam na neke bendove za koje nismo pretpostavljali da su nemacki, dakle uglavnom pevaju na engleskom
Pa i ABBA nikad ne bi uspela da nije snimala na engleskom.

wow, pa nemci su zesci , ko bi rekao....
Ni ovako ih nisam potcenjivao, ali ovo je sasvim druga dimenzija...

A imaju dobre show aranzere, umeju dobro da naprave atmosferu , ne kao italijani , meni su italijani bas zabavni , ali kvalitet nemacki odradjene muzike je ono bas bas...
Pa uzmite serijale kad biraju ko ce da im ide na euroviziju , to je ozbiljan posao , kao da ce da mu daju 100 miliona evra...bas ozbiljno rade posao...
Dens amazonke, neke od 2m, jake ko bikovi , prave svabice...a odresitih pokreta i kao trude se da bude seksi , ajd da kazes zeksi..ali prave helge...ss...

Back