Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 225.336
Znao sam kao i druge koje sam postavio koji su nemacki izvodjaci kao sto pise u naslovu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kad sam cuo kraftwerk nisam imao gugl,nisam ni srpski znao pa ni nemacki da ih znao da su iz nemacke,posto imas do jaja iq reci postvljacici da se ne racuna dok smo bili mali dal smo znali odakle suSvaka ti čast. Kako ti samo znaš dobro da guglaš.
Ne volim nemacku muziku uopste.Nemaju dobar jezik za pevanje.za koje mnogi nismo znali da su njemacki.
Ja cu da pocnem sa danasnjim otkricem - Boney M
o tome mozemo diskutovati, npr. zasto pop muzika na nemackom uglavnom ne zvuci upbeat (van te slike ostaju dreadful german Lieder, sto bi rekla Maggie Smith u Downton Abbey ) ali kad sam postavila temu, mislila sam na neke bendove za koje nismo pretpostavljali da su nemacki, dakle uglavnom pevaju na engleskomNe volim nemacku muziku uopste.Nemaju dobar jezik za pevanje.
Pa i ABBA nikad ne bi uspela da nije snimala na engleskom.o tome mozemo diskutovati, npr. zasto pop muzika na nemackom uglavnom ne zvuci upbeat (van te slike ostaju dreadful german Lieder, sto bi rekla Maggie Smith u Downton Abbey ) ali kad sam postavila temu, mislila sam na neke bendove za koje nismo pretpostavljali da su nemacki, dakle uglavnom pevaju na engleskom
moguce.Pa i ABBA nikad ne bi uspela da nije snimala na engleskom.
Nije moguce nego garant,jer kada su nastupali po Svedskoj i pevali na njihovom jeziku,niko sire nije cuo za njih,dok nisu poceli da pisu i pevaju pesme na engleskom.moguce.
Ari, ovo ti je Balkanjezerka.Mozda je nekom poznatija obrada
jos jedan nemacki bend
Jao kad se sjetim druge polovice devedesetih, pa lik je iz paštete iskakao.
znam, rvatica, bila sam zaljubljena u njuAri, ovo ti je Balkanjezerka.
zar je moguce da je to toliko staro? ja sam prvi put cula pesmu negde pocetkom 2000.Jao kad se sjetim druge polovice devedesetih, pa lik je iz paštete iskakao.
Provjerio sam upravo, '99.zar je moguce da je to toliko staro? ja sam prvi put cula pesmu negde pocetkom 2000.
nama onda stiglo kasnije zbogProvjerio sam upravo, '99.
To se s Viva i MTV nije skidalo mjesecima.
OK, ja sam isto malo prenaglio.nama onda stiglo kasnije zbog