Nemačke marke automobila i njihovi modeli

BMW X2

402612-2022-bmw-x2.jpg
 
Opet kako kome.
Mislim da su omasili smisao postojanja automobila sa tim dizajnom jer prethodni model je bio lep a ovo kao da se vucic igrao i ubacio svetla da asocira na BG na vodi.:rotf:
Pogledaj te ostre ivice na vratima i to treba da predstavlja buducnost koreanaca?
Pa ovaj BMW je zlatan naspram ovog uzasa.
Zagtledaj se na na X3 na te otvore za maglenke i gledaj,gledaj a onda brzo predji na Tucsona i videces kao da se ta plastika deformisala ili otopila kako stoji.
Katastrofa.
 
Ma dobro Dule i Mario, ali tema je o nemačkim kolima.

Za oko mi je zapao ovaj Audi. Suva snaga 760 konja bez struje, hibrida i ostalog takvog. Normalan auto, instrument tabla s normalnim brojačima, nikakvi tableti i ostalo. Čak mu ni multimedija nije neka, ali koga je u ovakvom autu briga za to.

ABT RS6 Legacy Edition bez elektrifikacije oslobađa 760 konjskih snaga​


Novo specijalno izdanje, ograničeno na 200 jedinica, kreirano posebno da dovede porodični automobil sa četiri prstena na nivo koji se teško dostiže tradicionalnim motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, a novi, ekskluzivni, ABT RS6 Legacy Edition ipak pokazuje da je to moguće.
abt-audi-rs6-legacy-edition-2-566x377.jpg
abt-audi-rs6-legacy-edition-4-566x377.jpg


Unutrašnja atmosfera je pravi odraz eksterijera, sa laganim materijalom koji oblači panele vrata, dok su sedišta presvučena elegantnom crnom kožom sa veoma karakterističnim dezenom, volan sa spljoštenim donjim delom i umotan u napa kožu i sve je upotpunjeno kontrastnim crvenim šavovima i logom tjunera izvezenim na naslonima za glavu, pored logotipa specijalnog izdanja na naslonima. Luksuz i snaga, sa šasijom pripremljenijom za tu priliku, zahvaljujući novim sportskim stabilizatorima i oprugama za vešanje, zajedno sa brutalnim 22-inčnim kovanim aluminijskim felnama, ofarbanim u sjajnu crnu boju i montiranim gumama veličine 295/30 ZR22. Četvorolitarski biturbo V8 motor u ABT-u RS6 Legacy Edition nudi najmanje 760 KS i 980 Nm uz pomoć dva turbo punjača, međuhladnjaka i optimizovanog kanala za usis vazduha. Šlag na tortu je izduvni sistem od nerđajućeg čelika sa zvukom koji se očekuje od takve zveri.
 

Back
Top