Nema sta da se doda.

Jerry Ropero:
pa samo izuzetno glup covek ili neko koje ocajan moze da podigne kredit danas u srbiji.

pa srbija ima najvece kamatne stope u evropi.

eto cisto poredjenja radi prosecne kamatne stope na kratkorocne kredite u hrvatskoj iznose 5.5% , rumuniji 7% , bugarskoj 6.5% dok u srbiji oni iznose 20% ili vise.

pa sta onda kukate sto vas pljackaju kad ste glupi pa pristajete na njihove glupe uslove.

sto kaze torrente, kredit nikada uzeti necu, ispruzim se koliko imam trenutno i to je to. ako nista drugo mirno spavam.

a ne ko kolega od mojeg ortaka, radi za 300e a za letovanje dize kredit od 2000e koji posle vraca cele godine. debil . i posle mu djavo kriv.

kredit je potpuno normalna i poželjna stvar. Ne znam kako neko ko nema dedovinu, očevinu, nasledstvo može u ovoj zemlji bez kredita da kupi stan. Nikako. Slažem se da su kamate ogromne, ali u zemlji gde je moguće "vanredno stanje zbog eto tako" onda stope i ne mogu biti manje. Koliki rizik, tolike su i stope.
Molio bih te da ne porediš stope u zemljama članicama EU i onima koje su pred vratima, već u zemljama našeg ranga, pa mi reci kakve su stope u BIH, Moldaviji, Albanijii Srbiji. To je naša liga, pa ćeš videti da je sve stvar rizika.

Ааааа...
Па што не кажеш да си татин син
У то време су само такви имали паре, ми постена раја смо гулили кору хлеба.
Зато се ти толико залазеш да се врати то време.

Само напред. Узимајте кредите и слушајте Микија Мауса : "Уђеш изађеш и готово". И не лаже он, само неки не схватају. "Готово" је, одрани сте. Зато га радикали лепо зову Војвода од Меридијан банке. 11 милки € ... Хехех, боли њега ... ал је демократа.

Ни ја никада, али никада у животу нисам узео кредит. Живим од онога чиме располажем. Лепо су ме моји научили :"Памет у главу, дупе уза зид."

Лепо је Торенте приметио - ово силовање и плашење грађана Србије има свој циљ, знате већ који. Извршиоци ових с_рања су такође познати - Соланини сервисери. Па ви изволте ...

Lacibg:
Само напред. Узимајте кредите и слушајте Микија Мауса : "Уђеш изађеш и готово". И не лаже он, само неки не схватају. "Готово" је, одрани сте. Зато га радикали лепо зову Војвода од Меридијан банке. 11 милки € ... Хехех, боли њега ... ал је демократа.

Ни ја никада, али никада у животу нисам узео кредит. Живим од онога чиме располажем. Лепо су ме моји научили :"Памет у главу, дупе уза зид."

Лепо је Торенте приметио - ово силовање и плашење грађана Србије има свој циљ, знате већ који. Извршиоци ових с_рања су такође познати - Соланини сервисери. Па ви изволте ...
Tacno tako, krediti u Srbiji su zamka za ocajne i naivne. Sacuvaj me Boze od takvih kredita, zajmova, zelanasa i krvopija....Ma nikada ne bih uzimao kredit, ni pod mnogo povoljnijim uslovima od ovih trenutnih.

Ови ликови који узимају кредите још живе у социјализму,и времену кад је кредите јела инфлација.Ако им је то нормално,онда су и заслужили да их банке опљачкају.
Ништа није џабе,а они који то нису научили,и треба да плате.Као што нису џабе ни кредитне картице,банка обрће твоје паре,и још ти наплати 2-3% камате за трошкове!:shock:
Резиме свега је да сви они који неће да раде ,и не умеју да баратају парама и треба да буду опљачкани!
А овај пад динара ме подсећа на манипулацију за време Слобе,и мислим да је искључиви кривац Динкић,као и за најављено поскупљење струје.

Кад Србија постане економски равноправна са просечном Европском земљом, тада ће мо бити много независнији и утицајнији. То никад нећемо постићи тако што ћемо се изоловати и конфронтирати са светом и причати бајке како ћемо ми с русима а да не знамо оће ли они с нама.

Back