Nema spasenja bez Hrista

E2R (Easy To Read) - parafrazirani prevod
Rom 1:28 Zato što nisu držali vrijednim spoznati Boga, Bog ih je predao pokvarenu načinu razmišljanja da čine ono što ne dolikuje.
Rom 1:29 Žive u kojekakvim grijesima, pokvarenosti, lakomosti i pakosti; puni su zavisti, ubojstva, svađe, lukavštine i podmuklosti; ogovaraju,
Rom 1:30 klevetnici su, mrze Boga, nasilnici su, oholi, umišljeni. Stalno smišljaju nova zla, neposlušni su roditeljima,
Rom 1:31 nerazumni, nevjerni, bešćutni i nemilosrdni.
Rom 1:32 Znaju da prema Božjoj odredbi ljudi koji tako čine zaslužuju smrt, ali svejedno tako postupaju. Štoviše, i drugima odobravaju takve postupke te ih tako na njih potiču.

Poslednja izmena:
Evo zašto ponosni građani odbacuju Boga...

Rom 1:24 Zato ih je Bog prepustio nečistoći njihova pohotnog srca pa sami obeščašćuju svoja tijela.
Rom 1:25 Jer oni su umjesto Božje istine odabrali laž. Klanjali su se i služili stvorenju umjesto Stvoritelju kojemu pripada slava uvijeke. Amen.
Rom 1:26 Bog ih je zato predao njihovim sramotnim strastima: umjesto da imaju prirodne spolne odnose, žene opće međusobno, što je protunaravno,
Rom 1:27 a muškarci također nemaju naravne odnose sa ženama, već su usplamtjeli pohotom jedni za drugima. Muškarci s muškarcima čine sramotne stvari te na sebi primaju zasluženu kaznu za svoje zastranjenje.

smeta im Bog koji ih osuđuje za njihova bezbožna dela!

Evo zašto ponosni građani odbacuju Boga...

Rom 1:24 Zato ih je Bog prepustio nečistoći njihova pohotnog srca pa sami obeščašćuju svoja tijela.
Rom 1:25 Jer oni su umjesto Božje istine odabrali laž. Klanjali su se i služili stvorenju umjesto Stvoritelju kojemu pripada slava uvijeke. Amen.
Rom 1:26 Bog ih je zato predao njihovim sramotnim strastima: umjesto da imaju prirodne spolne odnose, žene opće međusobno, što je protunaravno,
Rom 1:27 a muškarci također nemaju naravne odnose sa ženama, već su usplamtjeli pohotom jedni za drugima. Muškarci s muškarcima čine sramotne stvari te na sebi primaju zasluženu kaznu za svoje zastranjenje.

smeta im Bog koji ih osuđuje za njihova bezbožna dela!
Samo castan covjek moze biti ponosan .
Jel ti to ne mozes da shvatis ?

Слеп и луд Христа ради. Овај трулежан и пролазан живот не би имао смисла да није Господа Исуса Христа и вечнога живота.

Znaci tvoj smisao zivota je u verovanju i nadanju da ce biti bolje?

"Kada nestane velika ideja o besmrtnosti, ljudi ce zavoleti Zemlju, i zivot na Zemlji neiskazano. Volece jedan drugog. Radice jedan za drugog. Milovace se kao deca. I nece se toga stideti."

“Život je raj, i svi smo mi u raju, ali mi to nećemo da znamo, a kad bismo hteli da znamo, odmah bi sutra na celom svetu nastao raj.”

Da li se planete okreću same od sebe oko svoje ose i oko sunca?

(ovo nije poziv na raspravu na ovoj temi, koja se bavi Hristovom žrtvom, nego samo razuman poziv da odbacite svoju borbu protiv STVORITELJA neba i zemlje)

Gledaj, jedan covek je rekao: "Meni je veoma bliska misao o BOGU i ja znam da je i umetnost veoma blizu BOGA, ali crkva je najdalja od BOGA".

U prevodu, zasto mislis da je bas tvoj bog iz biblije opravdan ako je postojao STVORITELJ (ili kreator)?

Vi ste svi kulturne osobe...

i znate da prvo Vi treba da odogovorite na pitanje, pre nego što hoćete da vama neko odgovara.

Šta bismo više govorili kada smo tokom godina sve rekli.

Vi ste izabrali služenje grehu, ja sam izabrao da služim STVORITELJU neba i zemlje...

KOJI JE JEDINI DAO ŽIVOT ZA GREŠNIKA

zato Njemu neka bude sva slava i čast od sada pa kroz sve vekove

VEČNOSTI

: )

Vi ste svi kulturne osobe...

i znate da prvo Vi treba da odogovorite na pitanje, pre nego što hoćete da vama neko odgovara.

Šta bismo više govorili kada smo tokom godina sve rekli.

Vi ste izabrali služenje grehu, ja sam izabrao da služim STVORITELJU neba i zemlje...

KOJI JE JEDINI DAO ŽIVOT ZA GREŠNIKA

zato Njemu neka bude sva slava i čast od sada pa kroz sve vekove

VEČNOSTI

: )

Mene je sramota u tvoje ime.

Pa i ALAH je stvoritelj prema Islamu, ali ti zato tvrdis da je on lazan BOG, jel tako?

Po cemu si zakljucio da je ALAH lazan BOG a tvoj da je ISTINIT?

E2R
Heb 6:4 Nije moguće da se ponovno obrate oni koji su već bili prosvijetljeni i okusili nebeski dar te postali dionicima Svetoga Duha,
Heb 6:5 koji su okusili dobru Božju riječ i silu budućega svijeta,
Heb 6:6 a zatim su otpali od Boga. Oni se ne mogu ponovno obratiti jer svojim postupcima sami iznova pribijaju Sina Božjega na križ i izvrgavaju ga ruglu.

Back