Nema programa u folder gde sam ga instalirala

Prečica za exe fajl nalazi se u:

Odatle sam prebacila na desktop. Ali meni nema foldera gde je instaliran program. A šta ako želim da krekujem?
To ti je precica. Nadji gde se nalazi sam exe. file.
Desni klik na precicu, Properties, dole levo Open file location. Ali gledaj da ti ostane ukljuceno show hidden files.
A jel ti daje opciju da deinstaliras program?

To ti je precica. Nadji gde se nalazi sam exe. file.
Desni klik na precicu, Properties, dole levo Open file location. Ali gledaj da ti ostane ukljuceno show hidden files.
A jel ti daje opciju da deinstaliras program?
Pokazuje mi u C/Programs Files da je instaliran, što nisam uopšte odabrala. Za igrice radi normalno, ali za programe, ne baš.
Najlakše će biti da deinstaliraš taj program pa ponovo.. onda samo upratiš gdje je smješten.
Učinila sam. Ništa. :D

Pokazuje mi u C/Programs Files da je instaliran, što nisam uopšte odabrala. Za igrice radi normalno, ali za programe, ne baš.

Deinstaliraj, pa kad sledeci put budes instalirala probaj da mu zadas desktop recimo kao lokaciju, cisto da vidis da li ce folder biti tu.
Mislim da se ti bunis malo oko direktorijuma.

Pmalo je par programa kao Flash Player,kad ga insyaliras on nestane iz foldera,exe fajl.Posto su besplatni,da bi se skidali kad god se reinstalira OS.Obicno bude latest verzija.Mozda je i taj tvoj program takav.

Nije malware, Photoshop. I ranije sam instalirala isti. Nemam anti virus da bi uklonio automatski u karantin.

Recimo, instalirao mi je ovde iz nepoznatog razloga (iako to nisam odabrala):
https://threatpost.com/custom-malware-stolen-data/166753/
A nameless malware resulted in a huge data heist of files, credentials, cookies and more that researchers found collected into a cloud database.
Researchers have uncovered a 1.2-terabyte database of stolen data, lifted from 3.2 million Windows-based computers over the course of two years by an unknown, custom malware. The heisted info includes 6.6 million files and 26 million credentials, and 2 billion web login cookies – with 400 million of the latter still valid at the time of the database’s discovery.
According to researchers at NordLocker, the culprit is a stealthy, unnamed malware that spread via trojanized Adobe Photoshop versions, pirated games and Windows cracking tools, between 2018 and 2020. It’s unlikely that the operators had any depth of skill to pull off their data-harvesting campaign, they added.

Dobro je kada znas gde je.Win.10 ima svoj opertivni antivirus,Windows Difender i on bi te sigurno obavestio da je neki malware.
Deaktivirao sam i njega.
Photoshup,ne bi trebalo da nestane,exe fajl.To mi je sada cudno.
Exe file je tu. Sve je funkcionalno. Prosto instalaciona putanja koju sam namestila, nije ispostovana. Dva puta. Ali za druge programe radi.

https://threatpost.com/custom-malware-stolen-data/166753/
A nameless malware resulted in a huge data heist of files, credentials, cookies and more that researchers found collected into a cloud database.
Researchers have uncovered a 1.2-terabyte database of stolen data, lifted from 3.2 million Windows-based computers over the course of two years by an unknown, custom malware. The heisted info includes 6.6 million files and 26 million credentials, and 2 billion web login cookies – with 400 million of the latter still valid at the time of the database’s discovery.
According to researchers at NordLocker, the culprit is a stealthy, unnamed malware that spread via trojanized Adobe Photoshop versions, pirated games and Windows cracking tools, between 2018 and 2020. It’s unlikely that the operators had any depth of skill to pull off their data-harvesting campaign, they added.
Fino su to izveli. Samo sto nemam nista vredno od podataka za ukrasti.

To je velik i jak program i trebao bi imati svoj folder u Program Files-u.Nesto je tu pomrsilo konce.Ranije ti se nije desavalo takvo sto.
Nikada. Od kako imam racunare od sedme godine, ovo mi se nije dogodilo. Zapravo, kupila sam nov racunar pre dva dana, nov OS ubacila, sve radi savrseno. Osim sto se ova sitnica desila. Ali nista nije poremeceno. Samo je drugi folder.

Back