Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Majka jedne moje drugarice njoj bez problema kaze da joj je njen ginekolog rekao da svom muzu, njenom ocu, prenese da Nema golim kićom tri meseca.
Da li pricate sa svojim roditeljima o seksu i nekim skakljivim stvarima?
Da li se vama poveravaju roditelji ili samo vi njima (ili ni jedno, sto je moj slucaj)?
Pricam sa mamom o seksu.. Nas dve imamo drugarski odnos i do kraja zivota ce mi ona biti najbolja drugarica..
Sve joj pricam, ali bas sve sto se desava u mom zivotu... Dobro ne bas detalje mojih odnosa ali ona zna da ja to radim sa svojim deckom.. Po nekad me pita nesto, ja joj naravno kazem.. I uvek mi prica da se cuvam, kao sto bi i svaka druga majka trebala da govori svojoj cerci..
Pre mesecak dana sam otisla u Lili po novo pakovanje, dao mi moj dragi pare, i kad me je pitala sta sa kupila ja sam joj pokazala dezodorans (za mene naravno) i pakovanje Durexa..
Malo se zaprepastila pa me pitala koliko cesto to radimo i tako a onda sam joj preporucila jednu vrstu za bolji uzitak pa me ispitivala o tome.. Otkrivam mojoj mami nove horizonte!
Pricam sa mamom o seksu.. Nas dve imamo drugarski odnos i do kraja zivota ce mi ona biti najbolja drugarica..
Sve joj pricam, ali bas sve sto se desava u mom zivotu... Dobro ne bas detalje mojih odnosa ali ona zna da ja to radim sa svojim deckom.. Po nekad me pita nesto, ja joj naravno kazem.. I uvek mi prica da se cuvam, kao sto bi i svaka druga majka trebala da govori svojoj cerci..
Pre mesecak dana sam otisla u Lili po novo pakovanje, dao mi moj dragi pare, i kad me je pitala sta sa kupila ja sam joj pokazala dezodorans (za mene naravno) i pakovanje Durexa..
Malo se zaprepastila pa me pitala koliko cesto to radimo i tako a onda sam joj preporucila jednu vrstu za bolji uzitak pa me ispitivala o tome.. Otkrivam mojoj mami nove horizonte!
Meni keva nekad nadje kondome u torbi, ako se zasjebem pa kazem da npr. imam pincetu u torbi. i onda ih samo lezerno ostavi na mom stolu i ne kaze nista. Bolje!
Jenom sam je zatekla kako vadi neki kondom, i smeje se i kao Vidi, ovi imaju i uputstvo za upotrebu. To je to. Ne zelim ista detaljnije o tome da razgovaram sa njom.
Kad me pita sto su mi modra kolena, kazem da sam pala