Nem only stuff - Samo muške stvari

Koje su to stvari po vama?
To što npr.ima mali broj žena koje su sklone npr.fudbalu ne isključuje fudbal iz men-only stvari jer su to aš izuzeci a i žene koje znam da su "pratile" fudbal znale su jedino za Barsu i Ronaldinja još par igrača italijanskog tipa, s kosicom i sl.
Pivo? Fudbal?

Jaoj, ima milion stvari. Recimo tehnologija, kompjuteri. Ima jako mnogo zene koje koriste kompjuter, ali je njihovo znanje dosta plitko i cesto ih ne interesuje nista vise od par programa koji su im potrebni za komunikaciju ili obradu teksta. Veliki broj zena koje su po profesiji informaticarke nemaju pojma ni koji procesor imaju u svom kompjuteru.

Na koliko Mhz ti radi memorija, koliko bita ti je magistrala grafe.
Npr. to su pitanja koja bih postavio ženi koja tvrdi da zna o svom računaru. :)
Skoro svaki ako ne svaki muškarac zna odgovor na to pitanje kao iz topa :lol:

znam i ja al necu d a ti kazem :P..mislim koji ce ti taj podatak....zar nemas nesto pametnije da je pitas ? :)

Imam, ali ne u vezi ispitivanja koliko zna u vezi računara :)

Inače mi smo po prirodi zainteresovani za raznorazna čačkanja pa smo sami sebe predodredili da budemo između ostalog i kućni majstori za prvu pomoć. :)

Poznat je fenomen da neke stvari jednostavno ne interesuju žene i da iako je jednostavna stvar tipa odvrnuti 4 šrafa, i sl. čekaće da neko muško to uradi, sad' ne znam da li je to gneeralno strah da ne zaebu li nešto drugo. Ali svakako ta sitna kućna majstorisanja su uglavnom men only.

To je ono kao sto muskarce ne interesuje da operu sudove... Da se radi i o cetiri tacne, cekace zenu da to odradi... :lol:

Back